Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na YooNKO

CytryneQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: mefedroniarz.
Nick oskarżonego: @YooNKO
Powód skargi: nadanie kary, kiedy zostałem już za to ukarany(czyli podwójna kara,jedno przewinienie)
Data zdarzenia:  30.07.2021 około godziny 19
Dowody: [2021-07-30 18:16:00] [Output] : (14) mefedroniarz.: fak ju policji [2021-07-30 18:16:19] [Output] : (14) mefedroniarz.: sram na policje i teraz kara za to: [2021-07-30 18:19:44] [Output] : ⓘ Zostałeś uwięziony przez feenks  na 120 minut! Powód: Odmowa Mandatu a teraz kara druga za to samo: [2021-07-30 18:20:59] [Output] : Gracz mefedroniarz. został wyciszony na 997 minut przez YooNKO, powód: BK wobec SAPD
Opis sytuacji: To dlaczego mam być karany 2x za to co zrobiłem, dostałem jedną kare odsiadki 120minut i powinienem się nauczyć tak? odrazu było prawko jeszcze zabrać za to że se stoje tak?  i funcjonariusz @feenksjak chce to może tez powiedzieć co o tym myśli.

27 minut temu, mefedroniarz. napisał:

"mute dostałeś za obrazę a więzienie za inne przewinienie" czyli jakie proszę powiedzieć wejście na dach sapd ? czy co

masz wyżej napisane.

28 minut temu, mefedroniarz. napisał:

ostatnia sprawa próbujesz bredzić bo popełniłeś błąd i nie umiesz się do niego przyznać.

Kare otrzymałeś słusznie.

1 minutę temu, YooNKO napisał:

masz wyżej napisane.

Kare otrzymałeś słusznie.

Spoiler

Mhm... czyli dostałem więzienie 120minut za wejście na dach sapd ? no bo więcej oprócz tych dwóch rzeczy nie zrobiłem a mnie jakieś "KK" i inne uje muje nie obchodzą tylko pisz w prost a nie jakieś mi tu kD podajesz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.