Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

no szkoda, mi też przykro jest

damixu

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, WhiteTiger napisał:

Kiedyś zobaczysz same plusy tego 😉

Jasne, fajnie że serwer się rozwija. Fajnie że update do prac, fajnie że apka transportowa. To nie jest pierwsza zmiana vmaxów - tamta pierwsza była uzasadniona - peras z tune leciał chyba ponad 300. No i uważam że było dobrze, prędkości były w miarę rzeczywiste. Dla nowych graczy to nie ma takiego znaczenia, ale ja miałem w wielu autach ecu bez zestawu i jestem w plecy. Sprawdziłem vmaxy i spadły około 50kmph. Nie ukrywam, wkurzyłem się, bo ostatnio pieniądze wydawałem głównie na tune. Zaraz ktoś napisze, że płaczę bo bobcat nie jedzie 300km/h. Jedyne auto w którym miałem zestaw w3 to Yankee. Przeciętny TIR bez blokady pojedzie 120-140km/h z trzydziestotonowym ładunkiem, a Yankee z zestawem wyścigowym i max ecu jedzie 131 i zbiera się jak ślimak. Wcześniej jechała 185, co jest realną wartością dla auta z tego typu tuningiem. Fordem Focusem z 2006 roku da się jechać ponad 200km/h, Euros z tune jechał 241, teraz nie jedzie nawet 200. Serio grałem tu 800h, nie grając ani godziny na innym serwerze i jak dla mnie ten update handlingów ma znaczenie tylko dla gospodarki - gracze którzy mają dużo aut stracili, a nowym to bez różnicy. Uważam że są lepsze sposoby na gospodarkę niż obniżanie osiągów, zarobków i podnoszenie cen i wymagań. Dla mnie to serio przykra sprawa, zwłaszcza że wydałem sporo prawdziwych pieniędzy na grę na tym serwerze. 

Godzinę temu, feenks napisał:

Ale czemu ty porównujesz yankee z tirem i eurosa z ford focusem XDD

Żeby pokazać, że vmaxy są niższe niż rzeczywistych pojazdów o większych gabarytach. Mogę nie grać, owszem, komentujesz post w którym się żegnam 🙂

4 godziny temu, damixu napisał:

Jasne, fajnie że serwer się rozwija. Fajnie że update do prac, fajnie że apka transportowa. To nie jest pierwsza zmiana vmaxów - tamta pierwsza była uzasadniona - peras z tune leciał chyba ponad 300. No i uważam że było dobrze, prędkości były w miarę rzeczywiste. Dla nowych graczy to nie ma takiego znaczenia, ale ja miałem w wielu autach ecu bez zestawu i jestem w plecy. Sprawdziłem vmaxy i spadły około 50kmph. Nie ukrywam, wkurzyłem się, bo ostatnio pieniądze wydawałem głównie na tune. Zaraz ktoś napisze, że płaczę bo bobcat nie jedzie 300km/h. Jedyne auto w którym miałem zestaw w3 to Yankee. Przeciętny TIR bez blokady pojedzie 120-140km/h z trzydziestotonowym ładunkiem, a Yankee z zestawem wyścigowym i max ecu jedzie 131 i zbiera się jak ślimak. Wcześniej jechała 185, co jest realną wartością dla auta z tego typu tuningiem. Fordem Focusem z 2006 roku da się jechać ponad 200km/h, Euros z tune jechał 241, teraz nie jedzie nawet 200. Serio grałem tu 800h, nie grając ani godziny na innym serwerze i jak dla mnie ten update handlingów ma znaczenie tylko dla gospodarki - gracze którzy mają dużo aut stracili, a nowym to bez różnicy. Uważam że są lepsze sposoby na gospodarkę niż obniżanie osiągów, zarobków i podnoszenie cen i wymagań. Dla mnie to serio przykra sprawa, zwłaszcza że wydałem sporo prawdziwych pieniędzy na grę na tym serwerze. 

Rozumiem, że mogłeś się teraz wkurzyć bo wydałeś tyle a nie ileś na tuning, ale jeżeli chodzi Ci, że zapewne zrobiłeś program nie był on rzeczywisty ponieważ tunerzy którzy Ci go robili również sie uczyli i nie musieli   zrobić Ci go perfekcyjnie. Jednak pamiętaj, że może być tylko lepiej, skoro przegrałeś 800h to nie rozumiem skąd to zwątpienie i odejście z serwera, a może to czas spróbować czegoś nowego? Przyzwyczaić i zaklimatyzowac się od nowa? Są również plusy innych aut których na pewno nie ujrzałeś tylko spojrzałeś na swoją Yankee.  Spróbuj czegoś nowego i będzie na pewno Ci się również dobrze grało jak wcześniej 😉

W dniu 26.07.2021 o 08:51, damixu napisał:

Ja tu grałem 990h i po tym update też mi się odechciało grać, głównie przez te vmaxy. Żartem dla mnie jest, że sultan, auto salonowo za 370k jedzie 264, a bullet prawie dwa razy droższy jedzie uwaga... aż 267, łał, już nie wspominając o czitahu, chociaż, przytoczę tu również jego przykład, auto za salonowo 550k, które jedzie 253 (vmaxy podaje na wyścigowych). Jeszcze jest np. comet, salonowo identycznie jak sultan, nie dość, że ma droższe swapy silnika, przez co więcej pali, rozwija zawrotną prędkość 244, no wielkie XD. Jeszcze jest przykład cluba, który nagle jest wolniejszy niż clover. Zgodzę się, że vmaxy były do poprawy, ale tylko NIEKTÓRYCH aut. Cluba był do znerfienia, banshee do zwiększenia, szafter do zwiększenia, deluxo do zwiększenia i jeszcze pare by się znalazło, ale to co się stało... znów nie są te vmaxy dobre, a szkoda, wiele aut jest teraz zepsutych i pewnie sporo osób, które ładowało kase do swojego cometa, cluba, czitaha i innych aut, którym vmax drastycznie spadł i na tle innych nie prezentuje się najlepiej najzwyczajniej odejdzie, a na pewno ja tak zrobię...
Również jestem zdania, że zwiększanie cen i obniżanie zarobków, to nie jest jakiś super pomysł, a już na pewno nie takie drastyczne zmniejszanie osiągów naszych aut. Vmaxy są teraz po prostu mało realne.

2 godziny temu, Grabsio311 napisał:

Tak wychodzi, gdy majątek jest dla kogoś wszystkim, gra tylko pod to. Do zobaczenia za jakiś czas bo uważam, że i tak wrócisz.

Tu nie chodzi o kase, chodzi o sam fakt, że ludzie ładowali kasę w jakieś auto, bo się opłacało, a teraz ma o np. 50km/h mniejszy vmax, to po prostu flustrujące, bo żadne pieniądze tego nie obejdą. Mam bulleta i po zmianie też odechciało mi się grać, nawet nie wbijam po nagrode. Jakiej kasy bym nie miał, to mój bullet już nigdy nie pojedzie 311, a na chwilę obecną jest porównywalny z sultanem (XD). Vmaxy aktualnie są nie adekwatne do cen i po prostu nie zbilansowane, chodzi o to, nie o jakieś straty, które wiele osób poniosło (prócz zadowolonych posiadaczy sultanów). Grałem tu 990h, gdyby nie ta zbędna zmiana (w większości przypadków, bo pare aut miało vmax do poprawienia, ale i tak lepiej było przed zmianą), to nie musiał bym użyć czasownika gram w czasie przeszłym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.