Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na pankabanos11 , PaFi85

AK47

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4110
Login: proxu365
Nick oskarżonego: @PaFi85, @pankabanos11
Powód skargi: Celowe wodowanie pojazdów organizacji
Data zdarzenia:  25.07.2021 
Dowody:  https://imgur.com/gallery/OsDN7te
Opis sytuacji: Wchodząc na serwer zauważyłem że na bazie org nie ma żadnych pojazdów po czym otwierając panel F5 ujrzałem multum pojazdów w pp . Koszt wyjęcia wszystkich aut z pp to 6500$ 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @PaFi85, @pankabanos11  | https://imgur.com/gallery/bQW0opP

A jakie grożą konsekwencje? 

6 godzin temu, pankabanos11 napisał:

A mi zostanie wynagrodzone wprowadzanie ludzi w błąd. 

Na rekrutacji wyraźnie pisze ze jest oferowana przyjazna odmoswera, mogę wysłać screen co się tam dzieje 

Pozdrawiam 

Nie moja wina że nie umiałeś się dogadać z graczami w organizacji i ciągle im coś wmawiać co ich irytuje.

Jak dla mnie to nie jest powód celowego wodowania aut zresztą co tu mówić to jest karygodne zachowanie i się tak nie robi.

Czekam na wypowiedź administracji 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.