Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na proxu365.tk

Mustang

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7641
Login: Mustang
Powód skargi: celowe vdm 
Data zdarzenia: 23.07.21
Dowody: ss (widać id SF 963 pojazdu i nick gracza na czacie)
Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak ze chciałem coś napisać do gracza a ten mnie celowo potracił 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @proxu365.tk

mta-screen_2021-07-23_00-29-03.png

mta-screen_2021-07-23_00-29-04.png

Więc tak gracz mustang celowo chciał mnie nakłonić do kary ale to co on opisał nie wyglądało to tak. Więc wyjaśniąjąc przyjechałem clubem pod mechanika w lv zauważyłem 4 graczy @Mustang , @KrYsZolinx , @ShizeN, @GRUBSON*

zostawili oni sultana na drodze i biegali po drogach i mówili różne rzeczy wysiadaj po czym zaczeli wyzywać od kidosów i że club dla biedaków coś tego typu jeśli będzie trzeba oczywiście mg dać nagranie które mam. Do czego mówił o mnie obelgi np ,,Proxy z roxy" 

A sprostowując słowo VDM - Jest ono jeśli kogoś zabiję a nie przejade . Z czego wiem od suporta

Pokaż całe nagranie z całej tej sytuacji od kiedy nas zobaczyłeś, a nie urywek kila razy nas potrąciłeś ale nie zderzyłem zrobić ss, dlatego pod twoją fura staliśmy. I co tam napisałeś że club dla biedaków to sam prowokowałeś nas do tego żebyśmy tak mówili bo zaczełeś pierwszy mówić nie nie masz szans tym sultanem i to gówno czy coś w tym stylu.

59 minut temu, Mustang napisał:

Pokaż całe nagranie z całej tej sytuacji od kiedy nas zobaczyłeś, a nie urywek kila razy nas potrąciłeś ale nie zderzyłem zrobić ss, dlatego pod twoją fura staliśmy. I co tam napisałeś że club dla biedaków to sam prowokowałeś nas do tego żebyśmy tak mówili bo zaczełeś pierwszy mówić nie nie masz szans tym sultanem i to gówno czy coś w tym stylu.

Niestety ale powtórki mam 30secund wstecz a jak widać  na nagraniu że spuściłem ręczny i wyjechałem.
Stał tam gościu zielonym/czarnym Chetachem można sprawdzić w logach 

Z tego co widzę na nagraniu, celowo biegaliście w kółko jego pojazdu kiedy gracz próbował jechać, więc pewnie załączone ssy są celowym wbiegnięciem pod koło, poza tym brak nicku kierowcy. Nie wiadomo czy w tym krótkim czasie oskarżony nie zamienił się z kimś kierownicą. 
Odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.