Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Włamanie na konto VvMikivV

VvMikivV

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nie było mnie na serwerze ponad miesiąc jak nie dwa kiedy dziś wszedłem na serwer zobaczyłem że w banku mam 0$ a z tego co dobrze pamiętam to miałem z 5/6k i z listy pojazdów zniknął mi Sadler 2.9 o id 3335. 

I moje pytanie brzmi czy jest szansa na odzyskanie mojego majątku?

18 godzin temu, Krychu napisał:

Hej, po zweryfikowaniu, znalazłem kilka seriali i chciałbyś abyś mi powiedział który serial należy do ciebie a który nie. @VvMikivV

644A8DCAA2F5A28B8D503FDB698AE702

A0506D3647E4F7821A2B31B9DE5BD5F4

95C99021BC996D6DE1DB381B53AD5954

Hej, dwa pierwsze seriale są moje jeden z PC drugi z laptopa lecz ten ostatni serial totalnie nie jest mój i go nie znam.

20 godzin temu, czeslawmuwi napisał:

Czy posiadasz logowanie dwuetapowe ?

Czy logowałeś się z innych komputerów niż twój ?

Szansa na odzyskanie pojazdu raczej jest nikła, lecz pieniędzy już tak.

Nie posiadam.

Tylko z moich dwóch.

Z logów wymian wynika, że takowy pojazd posiadałeś i został on przekazany dla gracza @NoL1fe dnia 26 czerwca o godzinie 11:23, który ten zostal przekazany on kilka razy i obecnie posiada go gracz @damixu 

Tak czy siak, włamanie miałeś, przekazuje sprawę dla Administracji RCON. @Zebra @Volenir

4 godziny temu, Krychu napisał:

Z logów wymian wynika, że takowy pojazd posiadałeś i został on przekazany dla gracza @NoL1fe dnia 26 czerwca o godzinie 11:23, który ten zostal przekazany on kilka razy i obecnie posiada go gracz @damixu 

Tak czy siak, włamanie miałeś, przekazuje sprawę dla Administracji RCON. @Zebra @Volenir

Okej dzięki to w takim razie czekam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.