Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na FiLiPxD6

DarkQuasar

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18937 
Login: bitus1234 
Nick oskarżonego: @FiLiPxD6
Powód skargi: brak spłaty pożyczki 
Data zdarzenia: 6  luty
Dowody: niestety nie mam bo resytowałem mta i z graczem rozmawiałem o tym poza serwerem
Opis sytuacji: na początku roku dałem filipowi około 20k i pojazd marki clover. Dogodalem sie z graczem i z tego co wiem odda pieniądze ale potrzebuje unbana (dlatego głównie pisze tą skarge) 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.png.6a45a7e5bcafa787177dba064a817403.png

@FiLiPxD6 jeśli chcesz odzyskać unbana to napisz apelację na forum a odpowiedni administrator ją rozpatrzy.

@bitus1234 co do kwoty, to gracz @FiLiPxD6 jest ci dłużny kwotę w wysokości 11.900$ a data przelania tej kwoty miała miejsce dnia 6 lutego.

Jednak, @FiLiPxD6 musi otrzymać najpierw unbana by móc spłacić u ciebie dług.

Godzinę temu, Krychu napisał:

@FiLiPxD6 jeśli chcesz odzyskać unbana to napisz apelację na forum a odpowiedni administrator ją rozpatrzy.

@bitus1234 co do kwoty, to gracz @FiLiPxD6 jest ci dłużny kwotę w wysokości 11.900$ a data przelania tej kwoty miała miejsce dnia 6 lutego.

Jednak, @FiLiPxD6 musi otrzymać najpierw unbana by móc spłacić u ciebie dług.

Ok a mam jeszcze jedno pytanie jak on ma mi oddać auto jak je sprzedał id pojazdu 13475 chb

W dniu 15.07.2021 o 16:19, bitus1234 napisał:

UID: 18937 
Login: bitus1234 
Nick oskarżonego: @FiLiPxD6
Powód skargi: brak spłaty pożyczki 
Data zdarzenia: 6  luty
Dowody: niestety nie mam bo resytowałem mta i z graczem rozmawiałem o tym poza serwerem
Opis sytuacji: na początku roku dałem filipowi około 20k i pojazd marki clover. Dogodalem sie z graczem i z tego co wiem odda pieniądze ale potrzebuje unbana (dlatego głównie pisze tą skarge) 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.png.6a45a7e5bcafa787177dba064a817403.png

Przepraszam że się wtrącam w to ale 
Ja graczu @bitus1234 Powinenem oddać 9k dogadałem się z nim w realu bo znamy się jesteśmy z tej samej miejscowości 
odrazu po ub zarobię 9k i oddam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.