Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Miroslaw

jasiek324

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15149
Login: jasiek324.cj
Nick oskarżonego: @Miroslaw*
Powód skargi: Nie wypłacenie należności 
Data zdarzenia:  4 tygodnie temu oraz miesiąc temu czyli daty wrzucenia filmów na kanał Youtube
Dowody:

Spoiler

mta-screen_2021-07-15_00-43-54.png.0dd37ee4d80ac034ef9f1b5f682d4062.pngmta-screen_2021-07-15_00-44-00.png.0982593959d9c0bdab0d5420674df7d1.pngmta-screen_2021-07-15_00-44-09.png.5f9a0574bdc9619c60f8ea75a55a15ec.pngmta-screen_2021-07-15_00-44-23.png.caa9d4422070cc5f721ebf092234cbe6.pngmta-screen_2021-07-15_00-44-28.png.09bd0ef2eb5465029f93b9bef19ae7c8.png

Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak że z tego co ja rozumiem Miroslaw dostał wszystkie pieniądze z produkcji wypłacił pieniądze innym aktorom lecz ja nie zostałem nawet wpisany w podsumowanie filmu. Dokładniej chodzi o filmy z kanału Project Film Studio , w sondzie ulizcnej widać mój nick w samej wstawce a w Funny Moments 3 filmik jest widoczny mój nick. Dokładnie pamiętam ile spędziłem czasu na planie serialu sondy ulicznej jak i Funny Moments a łącznie było to 4 godziny. Nie mówimy tutaj o dużej kwocie a dokładnie o 24 tysiącach (na moment gdy odchodziłem z pfs)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.png.25a0fd80a8da9b1adc58d4417933e37c.png

Witam jestem i ja. 
Po 1. Skarga powinna byc napisana w dziale Skarga na pracownika biznesu Project Film Studio
Po 2. Jeżeli opuściłeś biznes to jak masz odebrać wypłatę? To tak jakbym poszedł do pracy na 20dni, potem się zwolnił i żądałbym wypłaty za miesiąc (daje taki debilny przykład) Nie otrzymałem twoich pieniędzy za produkcję tylko to co było należne mi 
Po 3. No nie fajnie że tutaj zdradzasz zarobki biznesowe + czas w jakim tą kwote zarobiłeś.
Co do Funny moments, nie wydaje mi sie żebyś wysyłał jakiekolwiek filmiki do tej produkcji. Tak samo wiele osob może poprosić kogoś o jakiś shot z funny moment z serwera i wysłać abym wstawił go do funny moments. 

Zobacz Piszesz skargę po miesiącu gdzie nie ma jak odebrać tych pieniędzy.  Bo po porstu ich nie ma. Zamiast napisać po max tyodniu gdzie dało by się odzyskać te pieniądze i dogadać się co robisz? Piszesz do lidera bizesu gdzie jasno odnosi cię do mnie to ty nie napiszesz na discord/ forum na pv tylko piszesz skarge ktora najprawdopodobiej nic ci nie da. Dodatkowo ja nie moge odebrać pieniędzy za ciebie w każdym wypadku.

Wypłaty domagam gdyż @Koseryk cytuję "pieniądze nie przrpadają" taką odpowiedź otrzymałem pp pytaniu czy pieniądze przepadły. Po 2 wiesz jak wyglądały nagrywki do funny moments , początkowo odgrywaliśmy sceny z starych śmiesznych polskich filmów i urywek z tych nagrań występuje w funny moments i nie obchodzi mnie to czy dałeś urywek 3 sekundowy czy 15 minutowy nagrywkj trwały 3h i z ten czas powiniem dostać wypłatę. Przykro mi że odpisujesz dopiero jak napisałem skargę a na wiadomości w grze nie reagowałeś.

Godzinę temu, Miroslaw* napisał:

Piszesz do lidera bizesu gdzie jasno odnosi cię do mnie to ty nie napiszesz na discord/ forum na pv tylko piszesz skarge ktora najprawdopodobiej nic ci nie da.

Odnosząc się do tego urywku wszelkie próby kontaktu poprostu olewałeś więc stwierdziłem że jeżeli próba rozmowy nie pomaga może skarga pomoże 

Możesz pokazać mi gdzie pisałeś do mnie ? na serwerze mnie nie ma od dłuższego czasu i mówisz że do mnie pisałeś i nie reagowalem? na discord ostatnia twoja wiadomość (po "informuje o skardze" ) była 15 kwietnia gdzie wysłałeś mi scenariusz do filmu i nic więcej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.