Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na jarus102

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16690
Login:wojtpower12
Nick oskarżonego: <jarus102
Powód skargi:oszukiwanie
Data zdarzenia:12:07.2021
Dowody: sasdasdasd.thumb.PNG.89540b3114230479114116167662a0ac.PNG
Opis sytuacji: wczoraj o godz 00:32 sprzdzedałem tunera wizualnego graczowi o nicku jarus102 za 200k jarus102 spłacił 90k albo 80 nie pamiętam  byliśmy ugadani do następnej niedzieli, jarus napisał jak będzie miał szybciej to odda tą rate minoł dzień około godziny 17 albo 16 kolega powiedział że tunera ma ktoś inny więc wszedłem w serwer i jest inny właściciel tunera w palomino potem napisałem do we_wc za ile kupił tunera a on  powiedział że za 220k wtedy zobaczyłem  jak jarus pod licytacją tunera  jak napisał 214k ps wtedy napisałem to jarusa że jak ma to niech odda tą uzbieraną kwote a on napisał że da mi w niedziele da szybciej gdy zauważyłem że jest inny tuner to napisałem do niego ,,i jak w zbieraniu  hajsu bo widze że selnołeś tunera,, po tem napisałem że musi to oddac jak ma już uzbierną kwote a on napisałe że ja go wkur i skąd ja wiem ile ma hajsu oraz że nie musi oddawać chce odzyskać 110 zostało do spłacenia

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: gdfgdfgdfgf.PNG.b36d44082b323a507eb9dd9e5bebd82c.PNG

mta-screen_2021-07-11_00-32-39.png

mta-screen_2021-07-11_00-32-27.png

31 minut temu, KamiloLZK napisał:

Gracz @jarus102ma czas na spłate raty do niedzieli 18.07.2021, rata jaką gracz ma spłacić wynosi 130k, Jeżeli @wojtpower12otrzymasz szybciej przelew poinformuj o tym w tym poście.Jeżeli @jarus102nie spotkasz gracza na serwerze  wykonaj przelew w banku na UID 16690

Jakie 130k jak 110k bo 20k mu już splacilem wcześniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.