Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Straciła męża po długim związku - Newsy z tygodnia

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

MoxnXcU.png

naTqDnE.png

Witajcie w dzisiejszym wydaniu Newsów z tygodnia, w którym zawarte będą wiadomości z dnia 16.05.2021.

5V20MaL.png

W niedzielę o godzinie 06:54, dotarła do Pani Ewy Krawczyk smutna wiadomość, ponieważ zmarł jej kochany mąż - Krzysztof Krawczyk. Jego śmierć poruszyła wiele tysięcy słuchaczy. Pani Ewa była bardzo wstrząśnięta tym wydarzeniem, przez wiele czasu unikała mediów, ponieważ niemiała siły, aby udzielić im wywiadu. Nie męczyliśmy Pani Ewy pytaniami, ponieważ jesteśmy wyrozumiali i wiemy co czuję po stracie bliskiej osoby. 

5V20MaL.png

Pani Ewa zgłosiła się do nas w momencie, w którym stwierdziła, że jest w stanie poodpowiadać na pytania przez nas zadane. Przyjechaliśmy więc do Pani Ewy Krawczyk do domu.

HdYkDax.png

R - Redaktor @Aiishan  E - Ewa Krawczyk

R: Witam, Pressman Aiishan. - redakcja Project News.

E: Witam, Ewa krawczyk.

R: Jesteśmy bardzo poruszeni śmiercią Pani męża, dziękujemy, że zgłosiła się Pani do nas. Mamy nadzieję, że jest już Pani na siłach, aby poodpowiadać na pytania.

E: Myślę, że dam radę. 

R: Zacznijmy od pytania, jak radzi sobie Pani ze śmiercią męża?

E: Jest mi bardzo źle, lecz wiem, że mam wsparcie od najbliższych, jak i od fanów mojego męża.

R: Jak wyglądały ostatnie dni męża?

E: Po powrocie ze szpitala nie mogliśmy się sobą nacieszyć. Był w dość dobrej formie.

R; W jaki sposób postąpiła Pani, gdy wiedziała, że coś się dzieję z mężem?

E: Panikowałam, nie wiedziałam co mam w tamtej chwili robić. Postanowiłam sięgnąć po telefon i zadzwonić do pielęgniarki Krzysztofa. Powiedziała mi co mam robić. Robiłam co tylko mogłam, aby Krzysztof poczuł się lepiej. Widziałam, jak mój mąż walczył o życie do końca.

R: Mogłaby Pani nam powiedzieć co pielęgniarka powiedziała, aby zrobić z Krzysztofem?

E: Powiedziała, abym zadzwoniła jak najszybciej po pogotowie.

R: Co się wydarzyło dalej?

E: Po tym jak przyjechało pogotowie stwierdzono, że dla Krzysztofa nie ma już ratunku. Położyłam się więc koło niego i kazałam mu, aby coś do mnie powiedział. Wziął on moją rękę na swój policzek. Po chwili widziałam, jak jego oczy powoli się zamykają.

R: To bardzo przykre. Dziękuję Pani bardzo za ten wzruszający wywiad.

E: Proszę bardzo.

NFAS945.png

Autor: @Aiishan
Korekta: @Rafaal
Grafika: @kepuszek.mir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.