Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na filipppxx(Jupik)

nz.brisuu

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7867
Login:zxcv
Nick oskarżonego: @filipppxx(Jupik)
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu, brak chęci odmiany w przeciągu 24h
Data zdarzenia:29.06.21
Dowody: https://imgur.com/a/qLBP7Qv, oszustwo na tuning, gracz napisał że nie ma klucza lecz on posiada, macie  to w logach 
Opis sytuacji: Siema, od razu będą wątpliwości dlaczego piszę skargę teraz a nie w dzień odmiany, odpowiedź jest taka że miałem problem z forum i nie mogłem nic pisać. Gracz napisał że pojazd o id 1693 nie posiada klucza lecz on takowy posiada, co prawda jestem na tym na plus lecz jest to oszustwo, ja zostałem za to ukarany. Gdy Filip napisał że elegy nie ma wykrywacza i że niby go oscamowałem zażądałem odmiany (pare godzin po wymianie), gracz twierdzi że mu się nie opłaca odmieniać, lecz przed tym napisał że nie chce bo za dużo zarobił. A i dodam że kolega pisał że ma tylko 20k a  na og potem zaczął pisać że kupi coś do 2kk więc tak trochę xD.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/TyRK57w

No i co że zarobiłem, dobrze wiedziałeś że jest kluczyk. Ja tutaj tylko zacytuję byłego administratora

"Oskarżony gracz dokonał oszustwa na tuning pojazdu pisząc, że pojazd nie posiada dodatkowego klucza, który ten tak naprawdę posiadał.

Jednakże siłą rzeczy doszło do oszustwa na tuning pojazdu. Co prawda poszkodowany gracz nie wyszedł na tym na minus, a wręcz odwrotnie, jednak oszustwo to oszustwo.

Z swojej strony proponuję odmianę własności lub większą dopłatę ze strony oskarżonego gracza jako zadośćuczynienie."

Ja za to zostałem ukarany, smacznej kawusi

2 godziny temu, filipppxx(Jupik) napisał:

jakby nigdzie nie napisalem ze pojazd nie posiada klucza

po co kłamiesz? Administracja ma logi 

2 godziny temu, mirek_mefedron napisał:

Czekam 6h na załączenie dowodów z serwera, na których wyraźnie pisze tuning pojazdu, który podaje Ci oskarżony.

Logi sprawdźcie z tego dnia, mnie dziś nie ma przy komputerze

Z tego co wyczytałem w logach, ty pisałeś do oskarżonego na discordzie, z czego on odpisywał Ci na serwerze, ponieważ miałeś mute. Oskarżony napisał dokładnie taką wiadomość:
image.png.b0fbe74520dcc9cb30ab270d414385dd.png
czyli faktycznie padło tutaj oszustwo na kluczyk. Od siebie proponuję odmianę ponieważ oszustwo to oszustwo.

odmiana nie wchodzi w grę ponieważ pojazd został przeze mnie  sprzedany parę dni temu

16 godzin temu, mirek_mefedron napisał:

Z tego co wyczytałem w logach, ty pisałeś do oskarżonego na discordzie, z czego on odpisywał Ci na serwerze, ponieważ miałeś mute. Oskarżony napisał dokładnie taką wiadomość:
image.png.b0fbe74520dcc9cb30ab270d414385dd.png
czyli faktycznie padło tutaj oszustwo na kluczyk. Od siebie proponuję odmianę ponieważ oszustwo to oszustwo.

mirek a jaką masz pewność że chodziło o ten pojazd o którym mowa w skardze bo w logach nie widac ze chodzi o pojazd marki jester o ktorym mowa w skardze

Ale dojebany jesteś, przecież są nawet logi że się wymienialiśmy i wyraźnie pisze że nie ma klucza, gdy napisałem o odmianie nagle sprzedałeś pojazd, beka

Odmiane chce bo pisales ze rzekomo cię oszukałem, pozdro śmieszki, i dzieki za reputacje 

431399853_takok-Discord05_07.202109_40_54(2).thumb.png.6f927f76cb612bb714c68033bf65cadc.png

Kłamanie ci nie wychodzi 

A i dodam, że kolega chyba chciał ukryć że pojazd nie posiada 4x4 i prowadzi się jak... i dlatego nie chciał dać klucza

1 godzinę temu, filipppxx(Jupik) napisał:

odmiana nie wchodzi w grę ponieważ pojazd został przeze mnie  sprzedany parę dni temu

mirek a jaką masz pewność że chodziło o ten pojazd o którym mowa w skardze bo w logach nie widac ze chodzi o pojazd marki jester o ktorym mowa w skardze

Ponieważ chwilę później pisałeś o braku poszerzen i doplacie 25k za brakujące poszerzenia, po czym się wymieniliscie z dopłatą 25000$, czyli wszystko się zgadza. 

ale pisalem o braku poszezen elegy 

2 godziny temu, Brisu_.cj napisał:

Ale dojebany jesteś, przecież są nawet logi że się wymienialiśmy i wyraźnie pisze że nie ma klucza, gdy napisałem o odmianie nagle sprzedałeś pojazd, beka

Odmiane chce bo pisales ze rzekomo cię oszukałem, pozdro śmieszki, i dzieki za reputacje 

431399853_takok-Discord05_07.202109_40_54(2).thumb.png.6f927f76cb612bb714c68033bf65cadc.png

Kłamanie ci nie wychodzi 

A i dodam, że kolega chyba chciał ukryć że pojazd nie posiada 4x4 i prowadzi się jak... i dlatego nie chciał dać klucza

ale ma zmieniony naped czyli nwm w czym problem seria to przod a ma tyl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.