Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Podróże z Rancherem - Juan Alcantara odwiedza opuszczoną bazę wojskową

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

Jpq34hu.png

VDgjwdI.png

Witam, jestem Juan Alcantara, światowej sławy podróżnik. Podczas mojej wizyty w San Andreas odwiedziłem wiele ciekawych miejsc. Dziś zabiorę was do jednego z nich. Znajduje się ono nieopodal miasta Las Venturas, na północ od Fort Carson.

tidrs42.png

Na miejsce przyjechałem moim ukochanym Rancherem, z którym zwiedziłem już pół globu. Nie wiedzieć dlaczego - baza ta jest otwarta, przez co dostanie się do tego miejsca nie stanowi żadnego problemu.

ow8miOx.gif

Na placu głównym znajdowało się kilka magazynów, które niestety okazały się być zamknięte.

1661rCG.png

Nieopodal magazynów znajdowała się ogromna dziura ze schodami, do której zajrzymy później.

8okAjd3.png

Zejście do samej bazy okazało się być otwarte, przez co postanowiłem ją dogłębnie zwiedzić, żeby poznać jej sekrety.

KETcfjd.pngKETcfjd.png

Po zejściu ze schodów moim oczom ukazała się zbrojownia, która ku mojemu zdziwieniu okazała się nie być pusta! Największą uwagę i zdziwienie poczułem gdy zobaczyłem tą wielką głowicę rakiety. Strasznie dziwnie jest to, że wojsko nie zabrało tego całego sprzętu.

3Uvz8G9.png

W kolejnym pomieszczeniu nie było nic specjalnego, była to prawdopodobnie serwerownia.

B35SOTH.png

Po krótkim spacerze przez bunkier odnalazłem kolejne miejsce, które tym razem wzbudziło we mnie niepokój. Było tam wiele stolików operacyjnych, ciekawe do jakich celów były wykorzystywane.

fC8ppdH.png

Na samym końcu wycieczki odwiedziłem wcześniej wspomnianą dziurę, na jej końcu były jedynie odbiorniki radiowe oraz komputery.

-

To już na tyle z tej wyprawy. Niewykluczone, że już niedługo podzielę się z wami kolejną wyprawą. Dziękuje za uwagę.

NFAS945.png

Autor: @Rafaal
Grafika: @kepuszek.mir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.