Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

skarga na Bad3jowski

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16690
Login: wojtpower12
Nick oskarżonego: Bad3jowski
Powód skargi:utrudnianie  rozgrywce
Data zdarzenia:01.07.2021 przed chwilą
Dowody:https://imgur.com/xmlJplY
Opis sytuacji: było tak napisałem do Bad3jowski że za moonbeama dam 2 faggio oraz wayfrarer niepamiętam  i negocjowaliśmy  pisałem mu że wyjde na - a on gadał dalej o dopce po czym jechhaliśmy po chwili Bad3jowski stanoł moonbeamem przy  wodze potem gracz próbował mnie wrzucić do wody pytałem się co robi na pisze że mu dupe zawrazam próbował mnie jeszcze vdm przy okazji do wody
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: mta-screen_2021-07-01_22-18-42.thumb.png.d54c0b8c5167a79e77e584a195ae772c.png

Witam a więc muszę się wypowiedzieć to tak po 1 bez okłamywania się tutaj i robienia niewinnego powiem tak miałem się zamienić z graczem jechałem po niego do więzienia żeby jechać urząd kiedy gracz się rozmyślił o zamianie wtedy bardzo się wkurzyłem że marnuje mój cenny czas, postanowiłem go wyrzucić z auta ponieważ mam do tego prawo :),przeprosiłem za zachowanie nawet przed napisaniem skargi można zobaczyć w logach mogę cię tutaj jeszcze raz przeprosić nie powtórzy się więcej taka sytuacja przyjmujesz przeprosiny i zamykamy skargę ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.