Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ka3R

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rendirock

Nick oskarżonego: Ka3R

Powód skargi: faworyzacja, nie ukaranie gracza

Data zdarzenia: około 2 tygodnie temu

Dowody: https://youtu.be/sly7N3Z8eS4

Opis sytuacji: Jak widać na nagraniu Brachol puszczał z voice chatu jakieś piosenki i Ka3R zamiast go ukarać to sobie tańczył :).

Witam, na samym początku ustalmy, że bazujemy na 3 sekundowym "dowodzie", a oskarżającego nawet nie było przy tej sytuacji, gdyż jest on zbanowany na serwerze od miesiąca. Pomijając to, że nie miałem wtedy włączonej rangi, Brachol dostał ode mnie reprymende słowna na discordzie organizacyjnym odnośnie tego incydentu, a wstawienie 3 sekundowego urywka który przedstawia tylko malutki fragment całej sytuacji jest wręcz niestosowne w mojej opinii. Dodam że z tego co pamiętam był to dzień w którym przywrócono voice chat, wtedy administracja sceptycznie podchodzilem do kar za wyżej wymienione sytuację.

Pozdrawiam Ka3R

1 godzinę temu, Ka3R napisał:

Witam, na samym początku ustalmy, że bazujemy na 3 sekundowym "dowodzie", a oskarżającego nawet nie było przy tej sytuacji, gdyż jest on zbanowany na serwerze od miesiąca. Pomijając to, że nie miałem wtedy włączonej rangi, Brachol dostał ode mnie reprymende słowna na discordzie organizacyjnym odnośnie tego incydentu, a wstawienie 3 sekundowego urywka który przedstawia tylko malutki fragment całej sytuacji jest wręcz niestosowne w mojej opinii. Dodam że z tego co pamiętam był to dzień w którym przywrócono voice chat, wtedy administracja sceptycznie podchodzilem do kar za wyżej wymienione sytuację.

Pozdrawiam Ka3R

Co nie zmienia sytuacji że nie ukarałeś gracza mimo regulaminu. Tego ostrzeżenia słownego tak samo nie potwierdzisz, a brachola słowa są w tej sytuacji nic nie warte jeśli nawet by to potwierdził bo on był przy tej sytuacji, inni świadkowie administracji nie obchodzą raczej, czekam na odpowiedź RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.