Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zawalony most - Palomino Creek

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

tRIF14Z.png

W dzisiejszym artykule zrelacjonuję dla Was sytuację niebywałą, kierowca pojazdu dostawczego marki Flatbed, 34-letni obywatel Palomino Creek pracował na pobliskiej farmie przy transporcie zboża do skupu. W czwartek w godzinach porannych kierowca wyruszył z transportem zboża w kierunku jego rodzinnej miejscowości, chcąc zaoszczędzić czasu postanowił pojechać przez most, którego budowa rozpoczęła się około 60 lat temu. Sytuacja niebywała, ponieważ przez ten most jeździł codziennie od kilku lat i nigdy nic się nie działo podejrzanego. Kierowca miał dużo szczęścia, ponieważ w ostatnim momencie udało mi się zjechać ze spadających fragmentów wprost do wody, ułamki sekund dzieliły go od wpadnięcia wraz z ciężarówką do wody, koszty byłby znacznie większe, ponieważ uszkodzony zostałby samochód oraz towar rozpłynąłby się po całej wodzie. Z tego co udało mi się dowiedzieć, kierowca został ukarany mandatem przez funkcjonariuszy SAPD. Na dzień dzisiejszy wiadomo, że most nie będzie remontowany burmistrz Palomino Creek, wydał oświadczenie, że czeka na środki z funduszy pomocy, aby odbudować most, dodatkowo nie jest powiedziane, że winowajcą jest tylko kierowca z pobliskiej farmy.

Gzqqb1L.png

R: Kamcio. U: Kierowca

R: Witam, redakcja Project News, proszę powiedzieć co tu się stało.

U: Most pier.. nie będę mówił jak, tak się wystraszyłem, że hej.

R: Ale przecież jest Pan mieszkańcem Palomino Creek, powinien Pan wiedzieć, że na moście jest ograniczenie tonażowe do 4 ton, a Pana pojazd ważył ponad 20 ton.

U: Panie, nie gadaj Pan głupot codziennie tu jeździłem i nic się nie działo, ale żeby nie było mało policja zauważyła dużo trocin w obrębie mostu, a najlepsze, że było kilka plam oleju na moście zaraz przy trocinach, olej jakby od piły motorowej.

R: Ale jak to ? Co chce Pan przez to powiedzieć ?

U: Nie chcemy wraz z moim szefem nic mówić, ale spodziewamy się, że to było zaplanowane, ktoś prawdopodobnie podciął most, abym ja wpadł ciężarówką do wody.

R: Macie kogoś podejrzanego kto mógłby to zrobić ?

U: No jasne, to na pewno Ci z Blueberry, od zawsze konkurowali z nami.

R: Dzięki wielkie za informację, postaram zbadać się tą sprawę.

U: Żegnam.

NFAS945.png

Autor: @Kamcio.

Grafika: @kepuszek.mir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.