Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Tajemnicze rury - Las Venturas

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

KYJST9g.png

Witajcie, dzisiaj zajmiemy się tajemniczymi rurami, budynków z których wyprowadzone są rury w głąb oceanu jest kilka sztuk na wybrzeżu Las Venturas. Każdy mówi co innego, jedni mówią że przepompownia filtrująca wodę, drudzy mówią, że do oceanu wypuszczane są substancje pozostałe po produkcji wyrobów w fabrykach, a jeszcze inni mówią, że to tajemnicze kosmiczne rury. Zbadałem dokładnie ten temat i zaraz każdy z Was pozna prawdę. Zapraszam do przeczytania artykułu.

VDgjwdI.png

Tajemniczy budynek wraz z tajemniczymi rurami… Trzy budynki, blisko siebie oraz każdy z nich znajduje się blisko dużego zakładu produkcyjnego w Creek w stanie Las Venturas. Niedziela, godzina 13, każdy odpoczywa, a ja wybieram się w podróż do Creek, aby zbadać te niezidentyfikowane budynki. Obiekty moich obserwacji znajdowały się na wzgórzach otaczających Las Ventura od północno-wschodniej strony wzdłuż oceanu. Powoli zmierzając ku celowi czułem lekki strach, zastanawiając się czy ktoś tam jest. Wykonałem kilka zdjęć i szedłem w kierunku budynku. Będąc przy schodach dostrzegłem tablicę informacyjną, na której było napisane „Przepompownia wody nr. 2”. Oprócz tego, że jest to jakaś przepompownia nic więcej nie pisało, więc udałem się do góry po schodach. W oknie zauważyłem świecące się monitory komputerów, były to kamery oraz różne wskaźniki, prawdopodobnie wszystko związane z procesem pompowania wody. Niespodziewanie z budynku wyszedł jakiś mężczyzna i zaczął krzyczeć w moim kierunku, na całe szczęście udało mi się włączyć dyktafon, a przebieg rozmowy zaprezentuję poniżej.

naTqDnE.png

R: Kamcio.    U: Mężczyzna

U: *krzyczy* Czego tu szukasz ?

R: Witam, jestem z redakcji Project News, chciałem dowiedzieć się co to za budynek ?

U: Przepompowania wody, nie widziałeś tabliczki obok schodów ? Jest to teren zamknięty i nie powinno Cię tu być.

R: Spokojnie proszę Pana, chcę się tylko dowiedzieć co jest wpuszczane do oceanu tymi rurami.

U: Przepompownia jak sama nazwa wskazuje, rurami pompujemy wodę z oceanu, która potem jest transportowana rurami pod ziemią do pobliskiej fabryki.

R: Czyli potem do wody trafiają zanieczyszczenia ?

U: Absolutnie, woda jest tylko wykorzystywana do procesów schładzania maszyn, jest pobierana z oceanu zimna woda, a wraca do oceanu woda trochę cieplejsza po procesie chłodzenia.

R: Ludzie mówią, że zanieczyszczacie wodę.

U: Ludzie to są ludzie, nikt tu nie zanieczyszcza wody, wszystko odbywa się w sposób ekologiczny.

R: Czy mogę zrobić kilka zdjęć ?

U: Jedno zdjęcie i ma Cię tu nie być.

R: Dzięki, do widzenia.

U: Na razie.

k1AwIr0.png

ThQU5Ct.gif

NFAS945.png

Autor: @Kamcio.

Grafika: @kepuszek.mir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.