Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wedrowiec oskarżony przez idk

gravees.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Wedrowiec
Data zdarzenia:  17.06.2021
Opis zdarzenia:  Miałem zaparkowany pojazd na swoim domku jakiś czas temu, dziś wbijam po prawie 2 tygodniowej nieobecności i widzę takie coś. Proszę o screena, bądź odszkodowanie w postaci 1 tysiąca.
Dowody: 
obraz.png.e4dfa8c8363e86adb4567e73902470f7.png

obraz.png.2dcefbb684daa8a119e199488e47a58b.png To jest moja ostatnia obecność, więc nie ma mowy o porzuceniu  🙂

Witam, Starszy Pracownik Wedrowiec z SA Road Assistance się kłania.

A więc wypowiadam się odnośnie napisanej skargi.

Dnia 17 Czerwiec 2021 roku o godzinie 11:45 wpłynęło zgłoszenie do panelu Road Assistance.

Treść wezwania, które przyjąłem informowało o porzuconym pojeździe przy mechaniku Blueberrry.

Po dojeździe na miejsce zgłoszenia, zauważyłem wolno stojący pojazd na skrzyżowaniu.

Przeprowadziłem inspekcję pojazdu pod względem kiedy ostatnio był używany, ostatni kierowca.

Sprawdziłem czy na serwerze jest obecnie właściciel danego pojazdu lecz nie było.

Po 5 minutach czekania pojazd został przewieziony na pobliski parking policyjny.

Pojazd został umieszczony za kwotę wyznaczoną w taryfikatorze SARA 500 $.

Poniżej zostaje umieszczone zdjęcie pojazdu podczas inspekcji.

mta-screen_2021-06-17_11-55-13.thumb.png.a085b702b3d213906fc2f0508baf0151.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.