Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Mapy] Dekoracja "Uliczek"

Relavidiev

Rekomendowane odpowiedzi

Informacja Wstępna

Na samym początku chciałbym serdecznie przywitać każdą osobę która będzie przeglądała ten temat oraz oceniała to jak została zmapowana praca nie będę nazywał się „Profesjonalnym” maperem, bo nie uważam się za takiego uważam się za mapera, który robi wszystko z pasji, bo tego chcę, a nie, po to żeby pokazać innym, że jest najlepszy, ale bez zbędnego przedłużania zapraszam do dalszych wiadomości.

Informacje Dotyczące Przedstawionych Map

Na przedstawionych obrazkach można dostrzec małe dekoracje uliczkę które znane są z ucieczek przed policją bądź wojnami gangów itp. Z mojego punktu widzenia dość spora ilość osób która mapuje coś na scenie „MTA” zapomina o istnieniu takich lokalizacji jak te przedstawione właśnie tutaj, dlatego też postanowiłem zacząć robić coś z tym, aby pokazać innym osobą zachętę bądź chęć do tworzenia nowych lepszych map, a może takich, których jeszcze nigdy tak naprawdę nie było? W skrócie co chcę tak naprawdę powiedzieć? Uliczki, kanały, parkingi i mniejsze lokalizacje w San Andreas są puste i nigdy tam nic nie ma, dlatego też zacznijmy robić coś z tym i rozwijajmy każdą możliwą lokalizację <3.

( Jeśli któreś zdanie niezbyt dobrze można przeczytać, a bardziej nie pasuję do zdania to przepraszam, ale pisałem to na szybko <3. )

Relek_MapowanieKOX1.png

Relek_MapowanieKOX2.png

Relek_MapowanieKOX.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.