Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na BrachoL.nt

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2132

Login: Rendirock

Nick oskarżonego: BrachoL.nt

Powód skargi: Oczernianie graczy

Data zdarzenia: 16.06.2021

Dowody: 

Spoiler

1680877837_Screenshot_20210618-1421432.png.57cf72970d52961a67902fd4e21377b2.png

Spoiler

1041927044_Screenshot_20210618-1419382.png.c8b34949c60d003102f11de40a594956.png

Spoiler

unknown-144.thumb.png.72956604f460d369d336c10fd0243294.png

Opis sytuacji: Witam, owy gracz dopuścił się oczerniania graczy. Wszedł na discorda Alimentosa po czym zaczął wypisywać obelgi w jego stronę oraz pisać że za dużo napisał na owym discordzie aby mieć czyste konto, gdzie potem wywiązała się kłótnia ze mną i został zbanowany na owym discordzie. Tak jak pisałem oczernił gracza pisząc że otrzyma bana niestety tą wiadomość usunął.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

Screenshot_20210618-143607.thumb.png.24f3d0b4a1751de6098be3c2bad3acd6.png

9 minut temu, BrachoL.nt napisał:

Nie jest to discord od serwera, także mogę robić co chce. Dziekuje ode mnie to wszystko, życzę miłego dnia podróbo destruktorka.

22D2EA89-5CE4-4983-A77A-F26A411B6CF6.jpeg

Wiesz co wysyłasz to drugi raz - powtarzasz się, wymyśl coś kreatywniejszego, Discord z którego ja otrzymałem bana też nie był oficjalny 🙂

"Nie jest to discord od serwera, także mogę robić co chce. Dziekuje ode mnie to wszystko, życzę miłego dnia podróbo destruktorka." - To dlaczego koooniex nie dostał ub gdy wyzywał jurge na prywatnym discordzie?

W dniu 18.06.2021 o 14:38, Rendirock napisał:

Wszedł na discorda Alimentosa

Ta informacja powoduje, że skarga może zostać odrzucona, ponieważ sytuacja nie miała miejsca na żadnym oficjalnym discordzie serwera.

W momencie kiedy gracze się wzajemnie wyzywają na discordach niepodlegających pod PojctRPG to niezbyt nas to interesuje, jednakże w chwili kiedy zaczynają być rozpowszechniane fałszywe informacje na temat Administracji, które mogą zaszkodzić wizerunkowo serwerowi - jak najbardziej na to reagujemy. 

Taka różnica pomiędzy tymi dwiema sytuacjami. 

Cytat

"Nie jest to discord od serwera, także mogę robić co chce. Dziekuje ode mnie to wszystko, życzę miłego dnia podróbo destruktorka." - To dlaczego koooniex nie dostał ub gdy wyzywał jurge na prywatnym discordzie?

Koooniex nie dostał UB za to, że wyzywał Jurgę na serwerze, a jego słowa na discordzie były dla mnie jedynie sugestią, że nie zasługuje na odbanowanie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.