Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

S4 grzech43

grzech43

Rekomendowane odpowiedzi

No co nie chce mi się majątku odrabiać. 

@qwert. Straciłem już 1.5kk majątku a dalej mam większy od ciebie, kiedy mnie przebijesz ❤️

@dArbozyza wspólne patrole, szkolenia w samd! 

@Bartazza ez egzamin 

@33kubus.ntza nocne służby 

@janekpaleta.cjza odwalanie rancherem 

@FranekMyszygladza latanie karetą nad satc

@BrachoL.ntza wszystkie wycenki aut

@Kopura anakonda is dead?

@MAF1N za spędzone 500h i doradzanie w grze ps. Wywal tego turba z administracji 

Całym samd za miłe przyjęcie 

@Zebra uratuj ten serwer żeby było jak kiedyś po 500 graczy, trzymam kciuki 

Anakondo, nie spamiętam, ileś razy życie człeku zacny ratował.
Stereotypy, również te wiekowe, pochodzą z nieznajomości tematu, lub zwyczajnie z charakterystycznej naszemu narodowi, małostkowej zawiści. Zwyczajny wydawałoby się zawód ogarniasz z niezwykłą pasją, uśmiechem i dobrym słowem. Szacun człowieku, i niech Ci drogi zawsze szerokimi będą 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.