Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pożar Bulleta - Flint County

kvbvs

Rekomendowane odpowiedzi

Cd7eNmw.png

naTqDnE.png

Witam, dzisiaj przedstawie Państwu krótką historie o pożarze pojazdu marki Bullet we Flint County oraz przeprowadze krótki wywiad z właścicielem pojazdu. Zapraszam do przeczytania.

VDgjwdI.png

Wtorek rano godzina 9:40 dnia 4 lipca ze swojego podwórka wyjeżdża James, jechał on do Los Santos gdzie pracował. Kilka kilometrów od domu we wsi o nazwie Blueberry samochód James'a zaczął się dziwnie zachowywać, zaświeciły się dwie kontrolki, że jest mało paliwa oraz, że coś się dzieje z silnikiem. James wystraszył się, ponieważ nie wiedział co może się dziać z pojazdem skoro zakupił go 3 dni temu. Kilka metrów za stacją paliw na Flint County silnik pojazdu zaczął dymić i się strasznie nagrzewać, James zgasił silnik ale to nic nie pomogło, kilka sekund później James wyszedł z pojazdu a on eksplodował. Mężczyzna co prawda nie doznał poważnych obrażeń, ale się oparzył i złamał rękę, gdyż skoczył on jak najdalej od samochodu, aby nie doznać cięższych obrażeń. Kilkanaście minut później na miejsce zdarzenia dotarła straż pożarna oraz karetka pogotowia.

OvbjQmi.gif

Teraz czas na opisanie pojazdu. Pojemność skokowa silnika tego pojazdu to 4.4dm³, posiadał on Ecu v4, Turbo v5, Lpg 75 litrów, Gwintowane zawieszenie oraz Zestaw wyścigowy III, posiadał on wszystko oprócz Baku oraz Nitra. Pojazd po akcji ratowniczej został odholowany na złom, ponieważ nie było szans już go naprawić.

Gzqqb1L.png

K - kubsonq J- James

K: Dzień dobry, czy mogę zająć Panu chwilkę i przeprowadzić z Panem wywiad?

J: Tak, jasne.

K: To zaczynajmy, co się Panu stało po wybuchu?

J: Złamałem sobie rękę, ponieważ skoczyłem jak najdalej od pojazdu by nie doznać poważniejszych obrażeń oraz się oparzyłem.

K: Kto wezwał karetkę i straż pożarną?

J: Widziałem jak jakiś mężczyzna ze stacji paliw do kogoś dzwonił, to raczej on.

K: Za jaką kwotę zakupił pan swój pojazd?

J: Jest to bardzo droga rzecz, kosztował mnie on aż 800,000.00$

K: Dobrze, dziękuje bardzo Panu za wywiad, do zobaczenia!

J: Też dziękuje, do zobaczenia!

4L124zW.png

NFAS945.png

Autor: @kubsonq

Korekta: @Kamcio.

Grafiki: @kepuszek.cj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.