Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na mirek_mefedron

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rendirock

Nick oskarżonego: mirek_mefedron

Powód skargi: Celowe zamykanie skargi w celu uzyskania przewagi nad graczem w postaci braku jego wypowiedzi, złamanie punktu 9 regulaminu administracji (9. Zakazuje się nierównego traktowania graczy przez Administrację serwera.), punktu  20 regulaminu administracji (20. Zabrania się korzystania z funkcji przydzielonych przez rangę administracyjną do własnych lub cudzych korzyści oraz zwiększenia przewagi nad graczem. Istnieją odstąpienia opisane w wewnętrznym regulaminie.), punktu 7 regulaminu skarg (§ 7
Skargi w tym dziale może rozpatrywać tylko i wyłącznie administracja na randze Administrator lub wyższej.)

Data zdarzenia: 12.06.2021 

Dowody: Skarga na Brachola, moje skargi na WhiteTigera oraz mój profil

Opis sytuacji: Witam, tak jest dużo tych skarg ale inaczej się nie da, zaczęło się od skargi na WhiteTigera gdzie potem od razu miałem liczne obelgi na profilu oczywiście zgłaszałem wszystko ale magicznie zgłoszenia były usuwane, gdy ja napisałem jedną z takich rzeczy i napisano skargę od razu otrzymałem punkty bez zawahania, napisałem skargę na Brachola ze względu na jego zaniżanie cen, BrachoL odpowiedział, chciałem mu odpisać lecz Mirek mi całkowicie odebrał takową możliwość dając status oczekujący i zyskując przewagę nade mną w postaci braku mojej wypowiedzi (punkt 20 regulaminu administracji), co do nierównego traktowania wyraziłem to wyżej, tym samym nie wiem czy Mirek jest wyznaczony do takich skarg czy nie ale w regulaminie jest jasno napisane że skargi może rozpatrzać tylko Administrator i rangi wyżej, tak samo je zamykać (punkt 7 regulaminu działu), przechodząc do sedna, jestem cały czas szkalowany przez administratorów z nietykalnych tymsamym otrzymuje cięższe kary, tak jak wspomniałem zgłaszałem liczne obelgi na moim profilu z zgłoszenia były usuwane, gdy ja to zrobiłem od razu otrzymałem karę, nie jest to skarga za napisaną karę a za prawdę jaką jest, oczywiście również zabrano mi możliwość odpowiedzenia na odpowiedź brachola statusem oczekujący od razu po 2 minutach od odpowiedzi brachola.

Spoiler

Nie mogłem tego usunąć proszę o nie zwracanie uwagi na ten spoiler.

No to tak,
1. Do skarg jestem powołany przez RCON przez co mogę je robić.
2. Skargę zamknąłem w celu zbędnego spamu, oskarżony przedstawił swoją wersję, sprawdziłem logi wymian i nic dla mnie nie było tam rażącego oraz niszczącego gospodarkę serwera, ale dla pewności przekazałem skargę dla RCON żeby sami to zweryfikowali, jeśli tak bardzo chcesz to zaraz Ci ją odblokuje.
3. Co ma skarga na WhiteTigera do mnie, gdzie nawet się nie udzielałem?
4. Dostałeś punkty bo została napisana na Ciebie skarga, ty żadnej skargi nie pisałeś, a na forum patrze w 90% tylko na dział skarg.
5. Przedstaw mi dowody, że jesteś ciężej traktowany przez "NieTykalnych", to wtedy porozmawiamy. Pisać to ja też sobie mogę.
6. Nic z twojego profilu nie usunąłem, nie widziałem nawet tych postów. Nie śledzę wszystkiego 24 godziny na dobę.
7. Wracając do skargi, zablokowałem ją ponieważ robiłem weryfikacje logów oraz wspomnianych w skardze transakcji, a w między czasie wypowiedział się BrachoL więc uznałem że nie ma sensu trzymać tego dalej otwarcie. 

Czekam na sprawdzenie skargi przez RCON

15 minut temu, mirek_mefedron napisał:

No to tak,
1. Do skarg jestem powołany przez RCON przez co mogę je robić.
2. Skargę zamknąłem w celu zbędnego spamu, oskarżony przedstawił swoją wersję, sprawdziłem logi wymian i nic dla mnie nie było tam rażącego oraz niszczącego gospodarkę serwera, ale dla pewności przekazałem skargę dla RCON żeby sami to zweryfikowali, jeśli tak bardzo chcesz to zaraz Ci ją odblokuje.
3. Co ma skarga na WhiteTigera do mnie, gdzie nawet się nie udzielałem?
4. Dostałeś punkty bo została napisana na Ciebie skarga, ty żadnej skargi nie pisałeś, a na forum patrze w 90% tylko na dział skarg.
5. Przedstaw mi dowody, że jesteś ciężej traktowany przez "NieTykalnych", to wtedy porozmawiamy. Pisać to ja też sobie mogę.
6. Nic z twojego profilu nie usunąłem, nie widziałem nawet tych postów. Nie śledzę wszystkiego 24 godziny na dobę.
7. Wracając do skargi, zablokowałem ją ponieważ robiłem weryfikacje logów oraz wspomnianych w skardze transakcji, a w między czasie wypowiedział się BrachoL więc uznałem że nie ma sensu trzymać tego dalej otwarcie. 

Czekam na sprawdzenie skargi przez RCON

Skargę zamknąłeś żeby nie było spamu? To czemu akurat innych skarg nie zamykasz żeby nie było spamu? Hmm

Skarga WhiteTigera ma to do tego że jesteś powiązany z tą sprawą mimo że się nie wypowiedziałeś.

Owszem otrzymałem punkty i nie udawaj że tego nie widzisz skoro na dole strony masz od razu aktualizacje/komentarze statusu a spam był konkretny z strony twoich kolegów, gdy napisałem do innych supportów ignorowano mnie (KamiloLZK, ty, Grabsio 311).

Oczywiście już przedstawiam dowody skarga na idk. - 

Otrzymał karę niższą ode mnie praktycznie wcale jej nie otrzymał, skoro nie można karać dwa razy to dlaczego ja otrzymałem punkty po jego skardze  a on nie, gdy woonski tak samo mnie ostrzegał? 

Napisałem o usuniętych zgłoszeniach przyjacielu nie o postach, posty sam usunąłem i porobiłem ssy wyrazie czego żeby nie mieć jakieś gówno burzy na swoim profilu 

Coś ci nie wyszło drogi kolego, zablokowałeś ze względu na sprawdzenie logów lecz z twojej wypowiedzi wychodzi że zablokowałeś skargę po napisaniu wypowiedzi, kolejne kłamstwo z twojej strony.

15 minut temu, Rendirock napisał:

Owszem otrzymałem punkty i nie udawaj że tego nie widzisz skoro na dole strony masz od razu aktualizacje/komentarze statusu a spam był konkretny z strony twoich kolegów, gdy napisałem do innych supportów ignorowano mnie (KamiloLZK, ty, Grabsio 311).

Jako supporter, nie widzę każdego ukrytego postu 😜 To tak dla twojej informacji, ktoś musiał je usunąć albo ukryć w dziale, w którym nie widzę ukrytych postów. 

Spoiler

Skargę zamknąłeś żeby nie było spamu? To czemu akurat innych skarg nie zamykasz żeby nie było spamu? Hmm

Nie wiem czy zauważyłeś, nie zamykam oczekujących skarg jeśli gracz ma do spłacenia kwotę i żeby zgłosił mi ewentualne problemy, popatrz na skargi które rozpatruje i dopiero coś pisz.

Spoiler

Coś ci nie wyszło drogi kolego, zablokowałeś ze względu na sprawdzenie logów lecz z twojej wypowiedzi wychodzi że zablokowałeś skargę po napisaniu wypowiedzi, kolejne kłamstwo z twojej strony.

Czekaj co? Napisałem że sprawdzałem logi, w między czasie brachol się wypowiedział i wtedy zamknąłem skargę, czytaj ze zrozumieniem xD

Spoiler

Otrzymał karę niższą ode mnie praktycznie wcale jej nie otrzymał, skoro nie można karać dwa razy to dlaczego ja otrzymałem punkty po jego skardze  a on nie, gdy woonski tak samo mnie ostrzegał? 

WooNski go ostrzegł w statusie, ty dostałeś skargę za coś gdzie nie byłeś ostrzegany bądź o tym nie wiem, jeśli faktycznie byłeś upomniany o ten konkretny post, przedstaw mi upomnienie a cofne Ci punkty.

28 minut temu, mirek_mefedron napisał:

Jako supporter, nie widzę każdego ukrytego postu 😜 To tak dla twojej informacji, ktoś musiał je usunąć albo ukryć w dziale, w którym nie widzę ukrytych postów. 

Odkryj ukrytą treść

Nie wiem czy zauważyłeś, nie zamykam oczekujących skarg jeśli gracz ma do spłacenia kwotę i żeby zgłosił mi ewentualne problemy, popatrz na skargi które rozpatruje i dopiero coś pisz.

Odkryj ukrytą treść

Czekaj co? Napisałem że sprawdzałem logi, w między czasie brachol się wypowiedział i wtedy zamknąłem skargę, czytaj ze zrozumieniem xD

Odkryj ukrytą treść

WooNski go ostrzegł w statusie, ty dostałeś skargę za coś gdzie nie byłeś ostrzegany bądź o tym nie wiem, jeśli faktycznie byłeś upomniany o ten konkretny post, przedstaw mi upomnienie a cofne Ci punkty.

Od początku jest mowa o moim profilu a nie jakimś dziale, w jakim ty świecie żyjesz.

Chłopie jakoś innym dajesz możliwość wypowiedzenia się w skardze tylko mi od razu zabrałeś, to tak samo jakby chłop miał do spłaty pożyczkę a ty byś od raz zamknął skargę i zbanował bez wyjaśnień.

Woonski go ostrzegał ale w statusie w którym on napisał na moim profilu, jak odpowiedziałem  woonski nakazał nam się uspokoić.

Nagle próbujesz wszystko odkręcić, a to że cofniesz punkty albo dasz mi się wypowiedzieć na skardze XD.

Tyle ode mnie czekam na RCON.

Spoiler

Chłopie jakoś innym dajesz możliwość wypowiedzenia się w skardzez tylko mi od razu zabrałeś, to tak samo jakby chłop miał do spłaty pożyczkę a ty byś od raz zamknął skargę i zbanował bez wyjaśnień.

Już się o tym wypowiadałem, reszty nie ma sensu się wypowiadać bo widzę że nic do ciebie nie dociera. 
Pozostawiam dla rcon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.