Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na BrachoL.nt

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2132

Login: Rendirock

Nick oskarżonego: BrachoL.nt

Powód skargi: Kupowanie pojazdów po zaniżonej cenie

Data zdarzenia: podam jak osoba która je sprzedała mi odpisze

Dowody: Transakcje z k3r0x oraz ze mną (ZR-350)

Spoiler

Screenshot_20210612-133118.thumb.png.8665bcaebef6ba61a899d045eae1b01a.png

Opis sytuacji: Witam, gracz BrachoL dopuścił się kupna pojazdów po zaniżonej cenie od gracza k3r0x kupił je przed jego banem po mocno zaniżonej cenie bodajże auto id 26 oraz moonbeam i comet (bodajże 1 na serwerze), do podobnej wymiany doszło także ze mną podczas gdy sprzedawałem swoją ZR-350, zwodził mnie że nikt więcej nie da, do transakcji doszło chociaż na giełdzie stał pojazd podobny pojazd ale z mniejszym tunem (ECU,Turbo,szyby), za kwotę 430,000$ mój posiadał ft bez szyb nitra,  do transakcji doszło za kwotę zaniżoną czyli 450,000$ z tego co mi wiadomo pojazd sprzedał mirkowi_mefedron za kwotę wyższą o jakieś 80/100k. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: niestety nie posiadam jak poinformować gracza ze względu na zablokowanie na discordzie oraz zawartość moderowaną na forum 

22 minuty temu, Rendirock napisał:

do podobnej wymiany doszło także ze mną podczas gdy sprzedawałem swoją ZR-350, zwodził mnie że nikt więcej nie da, do transakcji doszło chociaż na giełdzie stał pojazd podobny pojazd ale z mniejszym tunem (ECU,Turbo,szyby), za kwotę 430,000$ mój posiadał ft bez szyb nitra,  do transakcji doszło za kwotę zaniżoną czyli 450,000$ z tego co mi wiadomo pojazd sprzedał mirkowi_mefedron za kwotę wyższą o jakieś 80/100k. 

Witam, na samym wstępie odniosę się do tego no to tak kupiłem od ciebie ZR-350 za kwotę 460k dodatkowo zamontowałem szyby 80% albo 100% + napęd AWD, czyli wyszło mnie to 580k zrke sprzedałem dla @mirek_mefedron za kwotę 580k, czyli zarobiłem na tym totalne 0.

comet (bodajże 1 na serwerze)

Tak posiadam tego cometa, zapłaciłem za niego około 2kk + dałem sgt które wylicytowałem na licytacji, oferty za nie wahały się pomiędzy 1,2-1,3kk i dopłaciłem 895k do cometa, czyli wyszło mnie + 2kk.

po mocno zaniżonej cenie bodajże auto id 26

Nie posiadam takiego samochodu, oraz nie posiadałem.

moonbeam

Moonbeama posiadałem, dałem k3r0xowi banshee 2 na serwerze ft bez nitra baku +350k ( oferty miałem 1,2kk w gotówce - 1,35kk w autach ) i dał mi flasha id 62, którego sprzedałem za kwote 1,3kk klocka za 500k czyli +/- wyszły mnie te dwa auta 1,65kk, czyli zarobiłem +/- 150k.

Czysty handel, nie pisz skarg na siłe, ode mnie to wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.