Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger.nt

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rendirock
Nick oskarżonego: WhiteTiger.nt
Powód skargi: Niegodne reprezentowanie rangi jak i administracji, oszukiwanie zarządu SARA, specowanie bez żadnego wykonanego czynu
Data zdarzenia: cała jego kadencja oraz skarga z 10.06.2021
Dowody: 

Spoiler

72586067_Screenshot_20210611-1335512.png.919c55b1fb93b1868eb5801770b306c3.png

Spoiler

1252833127_Screenshot_20210611-1334192.png.451416b11ceeb7e20c3906c98f3af495.png

Spoiler

1203004723_Screenshot_20210610-163946_Chrome2.thumb.jpg.cb5263ad534a80844a9acb2901448cd3.jpg

Opis sytuacji: Witam, WhiteTiger dopuścił się okłamania zarządu SARA (link nr 1), myślę że to nie jego pierwsze kłamstwo ponadto stale otrzymuje zawieszenia lub okłamuje różne osoby co przekłada się na niegodne reprezentowanie serwera jak i rangi. Chciałbym także wspomnieć tu o jednej z skarg na mnie (link nr 2), w której oskarżający napisał że poprosił WhiteTigera żeby mnie pospecował czy coś robię czy nie afcze, oczywiście co wynika z jego wypowiedzi dopuścił się tego. 

Cześć. 1 moja kara w Administracji była zupełnie związana z czymś innym (o czym wiedzieć nie musisz)

2, Co do ucieczki przed SAPD była to zupełnie zabawa z osobami frakcji (znajomymi) lecz no zostalem potraktowany wiadomo w normalny sposób. 

3, Ostatnie zawieszenie jakie mam jest spowodowane skargą również ( poniekąd słuszną) za co zostałem ukarany we frakcji) 

Mówisz źle reprezentowanie Administracji- ale gdzie tu masz jakieś odwalanie na randze? Jak już to frakcji.

Mówisz o specowaniu - Tak jeżeli był report również go wykonywałem. Nie specowałem bez powodu ( tylko po reporcie)

Powiadasz, że źle reprezentuje range, ale wiesz że gdyby tak było został bym z niej dawno wydalony? Jeżeli bym faktycznie działał na przeciw regulaminowi?

To co robiłem źle to zostałem ukarany.

4 minuty temu, WhiteTiger.nt napisał:

Cześć. 1 moja kara w Administracji była zupełnie związana z czymś innym (o czym wiedzieć nie musisz)

2, Co do ucieczki przed SAPD była to zupełnie zabawa z osobami frakcji (znajomymi) lecz no zostalem potraktowany wiadomo w normalny sposób. 

3, Ostatnie zawieszenie jakie mam jest spowodowane skargą również ( poniekąd słuszną) za co zostałem ukarany we frakcji) 

Mówisz źle reprezentowanie Administracji- ale gdzie tu masz jakieś odwalanie na randze? Jak już to frakcji.

Mówisz o specowaniu - Tak jeżeli był report również go wykonywałem. Nie specowałem bez powodu ( tylko po reporcie)

Powiadasz, że źle reprezentuje range, ale wiesz że gdyby tak było został bym z niej dawno wydalony? Jeżeli bym faktycznie działał na przeciw regulaminowi?

To co robiłem źle to zostałem ukarany.

Pominąłeś okłamywanie zarządu frakcji za co powinieneś zostać wydalony a jednak masz zawieszenie bo masz w zarządzie kolegów z organizacji... mniejsza.

"Mówisz o specowaniu - Tak jeżeli był report również go wykonywałem. Nie specowałem bez powodu ( tylko po reporcie)"- specować możesz w momencie gdy taranuje lub wykonuje inną rzecz utrudniającą rozgrywkę, nie miałeś podstaw żeby mnie specować.

"Mówisz źle reprezentowanie Administracji- ale gdzie tu masz jakieś odwalanie na randze? Jak już to frakcji." - nie mówię tylko piszę tak dla twojej informacji. Chodzi o okłamywanie zarządu 😉 , skoro ostatnio kłamałes czemu teraz miałbyś nie kłamać?

"Powiadasz, że źle reprezentuje range, ale wiesz że gdyby tak było został bym z niej dawno wydalony? Jeżeli bym faktycznie działał na przeciw regulaminowi?" - powtarzasz się, oraz przekonywałeś w skardze że ich nie woziłeś chociaż prawda była zgoła inna.

Czekam na decyzję ARCON, nie zamierzam się tu więcej wypowiadać chyba że w przypadku dołączenia dodatkowych dowodów.

Przed chwilą, Rendirock napisał:

specować możesz w momencie gdy taranuje lub wykonuje inną rzecz utrudniającą rozgrywkę, nie miałeś podstaw żeby mnie specować.

Jeżeli to był report  nie widzę przeciwwskazań żeby go wykonać tym samym nie ujawniłem żadnych "ukrytych" danych.

2 minuty temu, Rendirock napisał:

nie mówię tylko piszę tak dla twojej informacji. Chodzi o okłamywanie zarządu 😉 , skoro ostatnio kłamałes czemu teraz miałbyś nie kłamać?

Dla Twojej informacji w tym momencie to nie ma znaczenia. 

7 minut temu, Rendirock napisał:

powtarzasz się, oraz przekonywałeś w skardze że ich nie woziłeś chociaż prawda była zgoła inna.

Wożeniem osobiście bym uznał jeżeli bym jeździł po całej mapie z tymi osobami. - Nie, tak nie było.

9 minut temu, Rendirock napisał:

Pominąłeś okłamywanie zarządu frakcji za co powinieneś zostać wydalony a jednak masz zawieszenie bo masz w zarządzie kolegów z organizacji... mniejsza.

Zarzucasz faworyzacje ze strony zarządu frakcji? Organizacja nie ma nic z tym wspólnego. 

10 minut temu, Rendirock napisał:

Czekam na decyzję ARCON, 

Również.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.