Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza KOSI

efeskebab2115

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16720
Login: kruczektoziomal
Nick oskarżonego: KOSI
Powód skargi: Brak chęci spłaty rat
Data zdarzenia: 29.05.2021-10.06.2021
Dowody: https://imgur.com/a/jYd0QI0
Opis sytuacji: Dnia 29.05.2021 kupił on ode mnie pojazd marki Club za 720.000$ (615.000$) w raty. Gracz był przekonany że pieniądze będzie miał w poniedziałek (2-3 dni po zakupie Cluba). Na dodatek gracz skłamał że za SGT miał ofertę 600.000$ tylko po to żeby spróbować wcisnąć mi SGT zamiast 615.000$. (Aktualnie stoi na giełdzie za 500.000$ i nikt tego nie chce). Odrazu zaproponowałem odmianę bo nie byłem pewien co do gracza że spłaci mi dług do poniedziałku a miałem drugiego pewnego kupca. Po 4 dniach zapytałem gracza czy sprzedał już SGT, odpowiedź: Siema, niestety jeszcze nie ale są pewne postępy mianowicie gość z twojej organizacji powiedział mi że go odkupi ode mnie po sprzedaży swojego greenwoda a ja w tym czasie jeżdżę na lawetach i zbieram pieniążki żeby uzbierać całą kwotę. Dałem mu kolejne 4 dni. 4 dni później nadal gracz nie sprzedał SGT, była mowa o odmianie ale ja tej odmiany już nie chciałem. Gracz nalegał na wymianę a ja tej wymiany po prawie 2 tygodniach od terminu spłaty raty nie chciałem już się odmieniać. Przy okazji słowa gracza KOSI ''Wiesz to ty masz 105k a ja mam samochód, Mi to wisi.'' Do tej pory gracz nalega na wymianę i wysyła mi co chwile wiadomośći typu ''No więc jaka decyzja? Piszesz skargę czy się dogadujemy tutaj.'' Moim zdaniem po takim czasie nie mam obowiązku się odmieniać skoro chciałem wcześniej odmianę a gracz sądził że spłaci samochód więc dawałem mu więcej czasu.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

informajca.PNG

6 minut temu, KOSI napisał:

Spłata nie zostanie uiszczona ponieważ nie mam czasu na grę bo doszły mi dodatkowe godziny w pracy, mogę oddać samochód i jest po problemie o czym poinformowałem właściciela.

Tak jak piszę u góry, odmianę chciałem wcześniej było się odmienić.

Od siebie zaproponuje odmianę. @kruczek.td wyjdzie to lepiej dla ciebie, bo skoro oskarżony pisze ze nie ma czasu na grę to się odmienicie i będzie po sprawie. Jak bedxiesz dalej wolał gotówkę i gracz jej nie spłaci to zostanie zbanowany i pieniędzy nie odzyskasz, jedynie przy apelacji oskarżonego. 

18 minut temu, mirek_mefedron napisał:

Od siebie zaproponuje odmianę. @kruczek.td wyjdzie to lepiej dla ciebie, bo skoro oskarżony pisze ze nie ma czasu na grę to się odmienicie i będzie po sprawie. Jak bedxiesz dalej wolał gotówkę i gracz jej nie spłaci to zostanie zbanowany i pieniędzy nie odzyskasz, jedynie przy apelacji oskarżonego. 

Odmienił bym się ale auta na ID straciły swoją wartość i ja nie będe na tym tracić. Zaproponowałem mu również SGT+dopłatę za dług. Mi na majątku aż tak nie zależy więc niech on wybiera czy mi to spłaci czy poleci z permem. 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.