Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Co powinieneś wiedzieć o - Las Barrancas #5

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

zrkXwJy.gif
1819878352_artyku.png.36d30577b44f878143dbaf4b644f359f.png

Witajcie, dziś opowiem Wam o małym miasteczku zwanym Las Barrancas. Zapraszam!

pasek.png.e2159ba6a3f72a746fa5fe9fd253fb76.png

Czym jest Las Barrancas?

Las Barrancas to miasteczko, które znajduje się na południu hrabstwa Tierra Robada w San Andreas, tuż nad Sherman Reservoir. To małe miasteczko głównie jest nastawione  turystycznie znaleźć tam można motel z pokojami w stylu namiotów tipi oraz jedną restaurację. W fabule gry niedaleko Las Barrancas znajduje się Ranczo Mike'a Toreno. U podnóża skalnego wzgórza można zauważyć ruiny zabudowań, podobne do tych z Aldea Malvada. Przez całe miasteczko biegnie droga z El Quebrados do Fort Carson, a niedaleko jest także autostrada z San Fierro do Las Venturas, Skrzyżowanie na Robada i Most Garvera.

Co tam znajdziemy?

W Las Barrancas możemy znaleźć wiele ciekawych miejsc, takich jak: małe osiedle, mały bank, płatny parking ze wspaniałymi widokami. Na poniższych zdjęciach można zobaczyć wspaniałe widoki z tego parkingu.

0LeauXV.gif

Są tutaj także małe wynajmowane przyczepy oraz mały bank:

wwMfacx.png

WZ0liv7.pngwywiad.png.36815adf1388fd4eb5a54ab8118f3060.png

Podczas robienia zdjęć spotkałem szefa płatnego parkingu. Zadałem mu kilka krótkich pytań.

R- @Tomcio.   S- Szef płatnego parkingu

R: Witaj, chciałbym zadać Panu kilka pytań odnośnie tego parkingu.

S: Oczywiście, możesz pytać.

R: Skąd pomysł na parking w tym miejscu? Jest to dla Pana ważne miejsce?

S: Tak, to bardzo ważne miejsce dla mnie. Mieszkała tutaj moja rodzina, to tutaj się wychowałem. Gdy miałem 9 lat, chciałem mieć swój parking i w tym miejscu powstał oto ten płatny parking.

R: Ile dokładnie wynosi opłata za parking?

S: Różnie z tymi cenami, raz ktoś nie ma, raz ktoś nie chce tyle płacić. U nas za godzinę mamy 10$.

R: Czy w pobliżu jest jakaś Wasza konkurencja?

S: Tak, w Fort Carson jest jeden płatny parking. Z niewiadomych przyczyn coraz więcej ludzi przyjeżdża do nas zostawiać swoje pojazdy, a coraz mniej osób w Fort Carson. Wydaje mi się, że powodem tego jest opłata za parking - w Fort Carson za godzinę płaci się o 5$ więcej. To tylko 5$, ale zawsze więcej trzeba zapłacić.

R: Co Pan powie o widokach? Podobają się Panu czy nie?

S: Mi bardzo się podoba, co druga osoba przychodzi do nas i robi zdjęcia widoków. Można zobaczyć tamę lub wzgórza.

R: Dobrze, bardzo dziękuje Panu za udzielone odpowiedzi. Miłego dnia życzę.

S: Miłego.

5Ova2z1.gif0LeauXV.gif

Oprócz płatnego parkingu, banku lub małych wynajmowanych przyczep możemy podjechać do restauracji zwanej The Smokin' Beef Grill. Możemy tam zjeść pysznego steka lub wypić zimny napój.

EcXvlOj.pnggaleria.png.42b6747f789cb528cf43d1cb6628c7c8.png

CjYbLF5.pngf2p5Pmi.png1504609484_koniecartykuu.png.a6f146671dce6f8388e5094333f79c3a.png

Autor: @Tomcio.

Korekta: @Kamcio.

Grafika: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.