Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na czajkoSKY

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

Login: StunterHere
Nick oskarżonego: @czajkoSKY
Powód skargi: Nadawanie bezpodstawnie pkt na forum
Data zdarzenia: 03.06.2021 ok. 16:35
Dowody: https://imgur.com/a/YqVoAzk
Opis sytuacji: No to tak, napisałem na profilu KacperU, ,,Kiedy supporter, no tak zapomnialem XDD,, dostałem za to punkty na forum, zapytałem wprost kiedy suporter pozniej sobie przypomnialem ze zostal wydalony wiec pkt za takie cos to beka ale no ok, szukałem w regulaminie i z tego co widzialem nie ma nic takiego ze nie moge napisac takowego postu na profilu byłego supportera, jesli sie myle prosze o wyjasnienie tego czekam essa

4 godziny temu, czajkoSKY napisał:

Witam, nadałem punkty ponieważ gracz poczuł się urażony twoją wypowiedzią.

Odkryj ukrytą treść

7. Zabrania się obrażania innych osób na Forum.

Czyli jak ktos mi napisze na profilu ze np. ,,Jestes dziwny,, poczuje sie urazony i nadasz mu pkt mam rozumiec? Torche beka ze za napisanie takiego czegos gosc mi mowi ze został urażony XDD ale no spoko beka troche

Dnia 3.06.2021 o 16:46, StunterHere napisał:

zapytałem wprost kiedy suporter pozniej sobie przypomnialem ze zostal wydalony

No tak, bo wcale nie zareagowałeś "Super" na post o jego wydaleniu z Administracji, do tego status napisałeś kilka dni później. Rzeczywiście od tak "zapomniałeś" o tym.

Naprawdę marna prowokacja w statusie i marne wytłumaczenie w skardze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.