Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na czajkoSKY

Xan

Rekomendowane odpowiedzi

Login:Tripz
Nick oskarżonego:czajkoSKY
Powód skargi: Bez podstawne dawanie prawo jazdy
Data zdarzenia:30.05.2021
Dowody: Jeden Moderator potwierdził. 
Opis sytuacji: Kolega dał mi prawko za notoryczne odwalanie, utrudnianie sapd i vdm

Wyjaśnij mi jak wjechał w ciebie rower, kiedy jechał przed tobą w tym samym kierunku, a ty  poruszałeś się pojazdem marki cheetach?

Witam a więc Według pana Czajkoskiego, rowerem można jezdzic po ulicy, tam gdzie jest przeznaczona droga dla pojazdów. 

Doinformuj się co to jest krd. I mi napisz czy rowerzysta może jechać na środku drogi ? Po 2, kolega dał mi powód tam Vdm

Gdzie Moderator był przy tym, i sam potwierdził że "Żadnego VDM" Nie było, Ale Czajkowski to jest porządny ssuporter on wie swoje.

Czajkosky nie jesteś moderatorem, jesteś ssuportorem, podważasz słowa Moderatora ?. Gdy tak naprawdę jest wyższą od ciebie rangą ? 

Pan Czajkosky mnie ponoć specował, gdy zapytałem o nagrania, kolega napisał że przez aktualizacje windowsa nie może mi dać, czyli 0 dowodów ma, na to że odwalałem,

no i jeszcze jeśli mnie specowałeś to od 1 reporta tak ?, bo z tego co wiem jak jechałem obok tego rowerzysty co jechał na środku jezdni. To żadnego reporta na mnie nie było. 

Po za tym jakim prawem zasugerowałeś się że był VDM,  jeśli sam ssuporter to widział bo był idealnie obok mnie?. Widocznie masz coś z oczami polecam zapisać się do okulisty bo monitor nie dobrze ci robi z twoimi oczami.

Jeśli macie w logach to chciałbym abyście sprawdzali ile pan czajkosky mnie specował. Ogólnie ssuporter lubi podważać słowa Moderatora. Wklejam linka do apelacji. 

Jeszcze ponoć mój panel w reportach to tylko ja. To było na serwerze 20 adminów, dziwne że tak szybko wszystkie reporty wziąłeś na mnie. Według Czajkoskiego, jeśli by 20 randomów napisało by na mnie reportów, od razu bym dostał prawko bo Jestem tylko ja w panelu z reportami.. Jeszcze napisał mi że nie może mi skrócic karę i żebym uwzględnił to w apelce, a jak widać czajkosky nie skrócił mi kary, a sam pisał że mi skróci jeśli uwzględnie to w apelce że żadnego vdm nie było. Mam na to wszystko logi. Pozdrawiam 

Ps. Ja nie wiem jak ty jesteś w SAFD, jeśli krd nie znasz.

O tutaj daje logi,  Spytałem się go czy ma dowodu, on odpisał że nie ma dowodów i że głównym powodem do prawka jest że byłem w głównym panelu reportach, a więc jeśli mnie specowałeś to dlaczego nie dałeś ostrzeżenia nie odwalaj, lub zapłać za szkody?  i jeśli specowałeś to dlaczego jak chłop we mnie wjechał, nie dałes mu ostrzeżenia. Pozdrawiam 

<< [7] czajkoSKY: Wiec tobie przyszkadza tylko że w powodzie jest VDM?
 << [7] czajkoSKY: tak?

Pozdrawiam Czajkoskiego, tok myślenia.

To jeśli ktoś z taranował, i by mu przeszkadzało że z taranował, to bys mu zmienił na VDM, bo mu to by przeszkadzało. 

Chodziło mi o to że żadnego VDM nie było, a wiadomo że jeśli dodajesz vdm to znaczy że kara, się zwiększa bo był VDM. 

A go nie było bo moderator potwierdził to. To znaczy że dałeś mi większą karę z powodu VDM. 

sss.png

czajksoky.png

czajkok.png

ss.png

idiota.png

0Witam, niestety jestem zmuszony odpowiadać na skargę z telefonu więc jakoś wypowiedzi może być trochę gorsza, przechodząc do pierwszej wypowiedzi oskarżyciela 

23 godziny temu, Xan napisał:

Witam a więc Według pana Czajkoskiego, rowerem można jezdzic po ulicy, tam gdzie jest przeznaczona droga dla pojazdów. 

Doinformuj się co to jest krd. I mi napisz czy rowerzysta może jechać na środku drogi ?

Nie, nie uważam że rowerem można poruszać się środkiem jezdni, ale skoro gadam o KRD to po mieście nie leci się 200km/h.

Po 2, kolega dał mi powód tam Vdm

Gdzie Moderator był przy tym, i sam potwierdził że "Żadnego VDM" Nie było, Ale Czajkowski to jest porządny ssuporter on wie swoje.

Czajkosky nie jesteś moderatorem, jesteś ssuportorem, podważasz słowa Moderatora ?. Gdy tak naprawdę jest wyższą od ciebie rangą ? 

Tak nie jestem moderatorem, tylko supporterem ale nie podważam zdania wyższej rangi i tu jest właśnie problem, ponieważ moderator nie podzielił się żadna opinią co do twojej kary.

Pan Czajkosky mnie ponoć specował, gdy zapytałem o nagrania, kolega napisał że przez aktualizacje windowsa nie może mi dać, czyli 0 dowodów ma, na to że odwalałem

Tak, powiedziałem że nie mam nagrań ponieważ po aktualizacji nagrywanie systemowe nie mogło wykryć mta ale niestety muszę cie zmartwić bo gdy sam widziałem zdarzenie lub gdy mam je w logach to nie muszę przesyłać ci dowodów. 

no i jeszcze jeśli mnie specowałeś to od 1 reporta tak ?, bo z tego co wiem jak jechałem obok tego rowerzysty co jechał na środku jezdni. To żadnego reporta na mnie nie było. 

Oprócz reportów dostawałem wiele skarg na twoja osobę w wiadomościach prywatnych, głównie od członków frakcji SAPD. 

Po za tym jakim prawem zasugerowałeś się że był VDM,  jeśli sam ssuporter to widział bo był idealnie obok mnie?. Widocznie masz coś z oczami polecam zapisać się do okulisty bo monitor nie dobrze ci robi z twoimi oczami.

Dziękuję że się martwisz o moje zdrowie ale co roku przechodzę badania wzroku bez większych problemów i używam też kropli nawilżających spojówki, więc nie musisz się o mnie martwić, a co do VDM to chodzi tu o sytuacje gdzie ztaranowales rower. 

Jeśli macie w logach to chciałbym abyście sprawdzali ile pan czajkosky mnie specował. Ogólnie ssuporter lubi podważać słowa Moderatora. Wklejam linka do apelacji. 

To pozostawiam administracji RCON, a co do podważania słowa moderatora wyjaśniłem wyżej. 

Jeszcze ponoć mój panel w reportach to tylko ja. To było na serwerze 20 adminów, dziwne że tak szybko wszystkie reporty wziąłeś na mnie. Według Czajkoskiego, jeśli by 20 randomów napisało by na mnie reportów, od razu bym dostał prawko bo Jestem tylko ja w panelu z reportami..

Pierwsze, nie tylko Ty byłeś w panelu, nie przekręcaj moich słów, napisałem "panel z reportami to głównie ty" i nie dałem Ci prawka bo byłeś w panelu. 

Jeszcze napisał mi że nie może mi skrócic karę i żebym uwzględnił to w apelce, a jak widać czajkosky nie skrócił mi kary, a sam pisał że mi skróci jeśli uwzględnie to w apelce że żadnego vdm nie było. Mam na to wszystko logi. Pozdrawiam 

Ponieważ to prawda, nie mogę skrócić kary bez apelacji chyba że doszło do pomyłki. Tak, nie skróciłem ci kary ponieważ twoje apelacje nie spełniła moich oczekiwań i chciałbym loga gdzie obiecuje ze ci skrócę karę. 

Ps. Ja nie wiem jak ty jesteś w SAFD, jeśli krd nie znasz.

Nie miałem jeszcze żadnej kary w frakcji ani nie mialem prawka. 

O tutaj daje logi,  Spytałem się go czy ma dowodu, on odpisał że nie ma dowodów i że głównym powodem do prawka jest że byłem w głównym panelu reportach, a więc jeśli mnie specowałeś to dlaczego nie dałeś ostrzeżenia nie odwalaj, lub zapłać za szkody?  i jeśli specowałeś to dlaczego jak chłop we mnie wjechał, nie dałes mu ostrzeżenia. Pozdrawiam 

Odpowiedziałem wyżej na oskarżenie o prawko za reporty, a co do akcji z osobą która cie ztaranowala to przykro mi ale musiało się to wydarzyć w chwili kiedy cie nie specowalem, ponieważ nie przypominam sobie takiej sytuacji. 

<< [7] czajkoSKY: Wiec tobie przyszkadza tylko że w powodzie jest VDM?
 << [7] czajkoSKY: tak?

Wyjaśnisz co wnosi to do skargi? Tutaj po prostu zapytałem czy vdm to jedyny powód dla którego kara ci nie odpowiada. 

Pozdrawiam Czajkoskiego, tok myślenia.

To jeśli ktoś z taranował, i by mu przeszkadzało że z taranował, to bys mu zmienił na VDM, bo mu to by przeszkadzało. 

Czy zmieniłem ci VDM na coś innego bo ci przeszkadzało? 

Chodziło mi o to że żadnego VDM nie było, a wiadomo że jeśli dodajesz vdm to znaczy że kara, się zwiększa bo był VDM. 

A go nie było bo moderator potwierdził to. To znaczy że dałeś mi większą karę z powodu VDM.

Moim zdaniem VDM nie wpłynął jakoś znacznie na twoja karę, bo tak naprawdę ten VDM przy twoich taranach to nic. 

Z mojej strony to by było na tyle, czekam na wypowiedź ARCON

PS. Z góry przepraszam za braki przecinków ale na skargę odpowiadałem z telefonu

Spoiler

Nie, nie uważam że rowerem można poruszać się środkiem jezdni, ale skoro gadam o KRD to po mieście nie leci się 200km/h.

Czego nie rozumiesz jezdnia jest dla pojazdów a nie dla rowerów ?

Więc Pozdrawiam twój tok myślenia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.