Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WooNski

OGAdrian

Rekomendowane odpowiedzi

Login: OGAdrian
Nick oskarżonego: WooNski
Powód skargi: cbk na chacie
Data zdarzenia: 23.05.2021 ~16:10
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2021-05-23_16-11-23.thumb.png.8ea4521618ceb4a4e78402d090292062.png

Opis sytuacji: przychodzi na event i przeklina, nie jest to pierwsza taka sytuacja, owy moderator nie trzyma jęzora za zębami od paru miesięcy i pomimo ostrzeżeń nadal przeklina podczas duty, to jest osoba która powinna dawać przykład innym graczom? XDD

Witam.

Skarga na mnie to się wypowiem.

Był przeprowadzany EVENT "Chowany" w miejscu gdzie jest "Siedziba Administracji" z racji że była tam jak zawsze sama ekipa to pisałem normalnie, bez możliwych konsekwencji, po chwili RCON @Zebra przypomniała mi że gracze też to widzą i upomniała.

Z mojej strony w sumie muszą pójść przeprosiny bo zapomniałem totalnie że gracze na innym Dimie też to widzą.
Więc, Przepraszam.

14 minut temu, OGAdrian napisał:

nie jest to pierwsza taka sytuacja, owy moderator nie trzyma jęzora za zębami od paru miesięcy i pomimo ostrzeżeń nadal przeklina podczas duty, to jest osoba która powinna dawać przykład innym graczom? XDD

Prosiłbym na ten fragment, cokolwiek bo.. Z tego co pamiętam to jedyne wyrażenia jakie ode mnie lecą i to w takim języku to tylko przy zamkniętym składzie czyli Administracji.

Czekam na odpowiedź ARCON

Pozdrawiam

Sam dobrze wiesz o jakich sytuacjach mówie i nie muszę tutaj dawać screenshotów, ponieważ jak to kiedyś powiedziałeś (o ile się nie mylę) "RCONi wiedzą że przeklinam i nic z tym nie robią" czy coś takiego.

Później się dziwisz że UEEE NIE DOSTAŁEM AWANSU, trzymaj jęzor za zębami, dawaj przykład dla innych i będzie git

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.