Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

S2-Status przerwy VineeK.nt

VineeK

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko!  Co u was słychać wy moje mordeczki. Pora przyszła i na mnie, no cóż... bywa. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przecież to tylko przerwa ;D kto wie, może za kilka miesięcy powrócę na dłużej, czas pokaże. Przede wszystkim chciałbym podziękować całej społeczności serwera za wspaniałe i niezapomniane chwile, tak tym którzy mnie nie lubią też 😘 buziaczek dla was.

Szczególne podziękowania należą się osobom które były najbliżej mnie oraz wspierały mnie przy rozwoju na serwerze.

@TrawQ dzieki za poświęcony czas oraz za przekazanie mi wiedzy na temat pierwszej pomocy i nie tylko, jesteś mega pozytywną osobą trzymaj sie ramy a sie nie posramy!

@dArbozy dzięki za wspólne minutki na służbie ;D oraz za wiele rozmów  na mumblu i tak dalej ^^ również się trzymaj jeszcze raz dzięki.

@Lightmil dzięki za ogrom pomocy przy odnalezieniu się na serwerze oraz w sytuacjach dość nie ciekawych. Z fartem byku. 

@Bartaz Dzieki za sluzbing jak i poranne  przywitania, jestes kozakiem i pamietaj by sie nie zmieniać.

@Koseryk ty tam tez sie trzymaj i pamietaj by ograniczyc makowca bo nie jest zbyt zdrowy. 

@BrachoL.nt dziena za fajne chwile na serwerze, bylo fajnie i mam nadzieje ze znow perma nie wylapiesz. Jestes dobry chlopak i tak trzymaj.

@WhiteTiger.nt dziena za wspolne raporty 😄polecam wyzbyć się tej stulejki. Kc

@33kubus  no co, no ty wiesz co :DDD

@shaggy(ksiadz) no tam ten, dobre msze odwalaj i ogarnij  troche slownictwo i kulture do innych ;D 3maj sie.

Jeśli kogoś jeszcze nie wymienilem proszę o wybaczenie,  pozdrawiam administracje i nowych niebieskich, trzymajta serwerek w calosci oby graczy przybywalo! 

Chciałbym tylko powiedzieć  że prawdopodobnie w któryś dzień tygodnia będę na serwerze wiec mozna cos ogarnac, zloty czy cos 😄

Miłego panowie i panie pozdrawiam cieplutko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.