Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na michas2115

krolowajulia

Rekomendowane odpowiedzi

[Temat do popisania sobie z michasiem, bo na discordzie nie chciał, a w grze mam mute d-_-b]

Login: macieeek.bot
Nick oskarżonego: @michas2115
Powód skargi: Niekompetętność, brak umiejętności porozumiewania się z graczem, nadużywanie rangi, nieumiejętność poprawnego używania swoich permisji.
Data zdarzenia: 20.05.2021r
Dowody: Wszystko będzie zamieszczone w opisie sytuacji poniżej.
Opis sytuacji: Zacznijmy od początku, przebywałem na serwerze z swoim serdecznym przyjacielem @Awruko. i miło spędzaliśmy czas, między innymi na pracy szambonurka. Zobaczyliśmy, że rozpoczął się event ZTP = Zrób To Pierwszy, więc oboje się na niego udaliśmy, spędziliśmy tam z WooNski'm niezapomniane chwilę, emocje sięgały zenitu, wszyscy uczestnicy bawili się fantastycznie. Podczas eventu używałem po każdej animce bindu z napisem ,,less go", nikomu on nie przeszkadzał i było szampańsko. Po evencie, który wygrałem (ez), pojawiliśmy się na spawnie, mój serdeczny przyjaciel Awruko, rozpoczął dialog z pewnym osobnikiem, po tym napisał do niego, bodajże ,,suko" i został ukarany wyciszeniem na okres piętnastu minut przez oskarżonego. Gdy zobaczyłem, że przyjaciel dostał karę wyciszenia, napisałem 60iono, i zostałem ukarany również wyciszeniem, ale na okres jednego dnia. Zacząłem toczyć debatę z oskarżonym, lecz oskarżony nie potrafił mi poprawnie wytłumaczyć za co dokładnie zostałem ukarany i uciekał ciągle od tematu (zmieniał go) i wypisywał jakieś totalne bzdety, nie potrafił poprawnie uargumentować mojej kary. Prosiłem go, aby wysłał mi linka do strony www, gdzie będzie napisane, że słowo 60iono to obraza gracza, lecz nie dostałem od niego żadnego przekierowania, prosiłem go kilkukrotnie, abyśmy poszli popisać na discordzie, aby sytuację wyjaśnić, niestety oskarżony opluł mnie i wręcz prosił się o napisanie skargi, więc dlatego ona się ukazuje.

[2021-05-20 21:50:09] [Input]  : report 127 dodaj na dc, nie chce mi sie w reportach spamic, bo takto prowadzisz rozmowe sam z soba
[2021-05-20 21:50:09] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza michas2115 zostało wysłane!
[2021-05-20 21:50:34] [Output] : ✔ Supporter michas2115 odrzucił twoje zgłoszenie!
[2021-05-20 21:50:50] [Output] : << [127] michas2115: nie pisz reportow, jezeli masz zarzuty co do mojej pracy, napisz skarge

[2021-05-20 21:44:20] [Output] : << [127] michas2115: poczekaj, az wysle ci link i tyle // Oskarżony na necie nic nie znalazł i go nie wysłał, smutno.

[2021-05-20 21:48:39] [Output] : << [127] michas2115: link jest zbyt dlugi, ale przytocze pare rzeczy zacznijmy od poczatku 60tkÄ… to osoba uznawana za kapusia/konfidenta // 

Spoiler

image.png.686a2f8c2bc3638e645ac58312faef96.png

Okej, człowiek z 2115 w nicku, wie lepiej.

Spoiler

image.png.1f255660ae9f3a61cb1d3c47c20f0225.png

Konfident - (z łacińskiego confidens, -ntis ‘pewny siebie, bezwstydny’ od confidere ‘zaufać’) tajny agent, szpieg; dawniej powiernik.

Spoiler

image.png.de18a270d8045e1674911b306fc1df7a.png

Przy okazji proszę o podesłanie logów z reportów, czy był na mnie report dnia 20.05.2021 o 22:10+, jeżeli nie był proszę o wyciągniecie konsekwencji wobec tego supportera, gdyż złamał regulamin, bo śledził moją rozgrywkę przez dłuższy czas i zbierał dowody na mnie, łamiąc przy tym regulamin administracji X razy.

Teraz będziesz mógł młody człowieku zabłysnąć, sam tego chciałeś. ;] 

Dobrze, a więc pokolei przebywałem na spawnie, gdzie nazwałeś gracza 60sioną, dosłownie chwilę później otrzymałem reporta na Ciebie, że taka sytuacja miała miejsce. Nie ma definicji słowa 60siona, że jest to obraza gracza, bo jest to pojęcie względne, przeważnie wykorzystywane w gwarze więziennej, dlaczego napisałem w karze "Brak kultury, prowokacje?", ponieważ prowokowałeś gracza pisaniem do Niego, że jest 60sioną itd. Wyżej przypomniałeś, że nie wysłałem Ci żadnego linka do definicji. Otóż możesz sobie wpisać i wyskoczy Ci, że pojęcia 60siona mówi nam o osobie, która oddaje informacje dla swoich korzyści, czyli tak jak wyżej pokazałeś konfident. Idąc tą ścieżką możemy dojść do wniosku, że 60siona = konfident. Mówiąc na osobę konfident/kapuś jest jego w pewien sposób obrażaniem, dlatego otrzymaliście we dwójkę karę wyciszenia. Twój kolega za pisanie rzeczy niecenzuralnych dostał wyciszenie na 15 minut, by ochłonął, a Ty otrzymałeś na dłużej, ponieważ prowokowałeś i nie zachowałeś kultury do drugiego gracza, tak jak powinno to mieć miejsce. Do tego przy wcześniejszej sytuacji, gdy chciałem zabrać Wam obojga prawo jazdy po otrzymaniu dowodów, na to że odwalaliście i taranowaliście ludzi oraz samych siebie, zacząłeś nawiązywać do mojego nicku, a dokładnie do liczby 2115, nie wiem czy jest w niej jakiś problem, ale to nie było komfortowe, gdy szedłem Ci tak na prawdę na rękę, że pozwoliłem Ci wyjaśnić ponownie sytuacje z poszkodowanym, a Ty prześmiewczo komentowałeś mój nick. Przechodząc dalej, pytasz czy był na Ciebie jakiś report, tak był, pragnę dodać, że nie tylko na Ciebie, ale również na Twojego znajomego, przez dłuższy czas Cię obserwowałem, ponieważ wiedziałem, że prędzej czy później zrobisz to samo co około godziny wcześniej. Oboje otrzymaliście zakaz prowadzenia pojazdami, ponieważ Ty nagle wjechałeś pod prąd i uderzyłeś w ludzi stojących przy pojeździe oraz sam pojazd. A prawie identyczną sytuację miał Twój znajomy, który również staranował pojazd jadący spokojnie ulicą. Kara zakazu prowadzenia pojazdami została nadana na okres 14 dni, ponieważ przeglądając Twoją listę kar zauważyłem, że lubisz poodawalać nie tylko pojazdami, ale również rowerem, za co niejednokrotnie otrzymałeś kary, oraz dosłownie godzinę wcześniej sytuacja tego samego typu miała miejsce, dlatego nie wahałem się przy nadaniu dłuższej kary. Wydaję mi się, że wszystko wytłumaczyłem. Czekam na opinie Adminstracji RCON.

19 minut temu, michas2115 napisał:

Nie ma definicji słowa 60siona, że jest to obraza gracza,

Na serwerze twierdziłeś, że jest, więc? Zastanów się, co piszesz, bo porażka.. Zmienny jak kobieta.

20 minut temu, michas2115 napisał:

dlaczego napisałem w karze "Brak kultury, prowokacje?"

Interesujące, mutować za jedno słowo (niby) prowokacyjne, nie wiem pozostawiam wam to do ocenienia na jeden dzień, imagine.

20 minut temu, michas2115 napisał:

ponieważ prowokowałeś gracza pisaniem do Niego, że jest 60sioną itd

Co znaczy (itd)? Nie wprowadzaj A.RCON w błąd, bo chyba jako Supporter nie wypada tak, co?

Spoiler

[2021-05-20 21:39:14] [Output] : Gracz Awruko. został wyciszony na 15 minut przez michas2115, powód: Ochłoń trochę
[2021-05-20 21:39:28] [Output] : (120) maciek.bot: 60iona
[2021-05-20 21:39:31] [Output] : (143) Mirek*Blacharz: do 300 wyskalowany
[2021-05-20 21:39:36] [Output] : (143) Mirek*Blacharz: w previonie mi do 180 wystarczy
[2021-05-20 21:39:40] [Output] : (17) Pawelek4201.pap: xd
[2021-05-20 21:39:47] [Output] : (143) Mirek*Blacharz: to rzuc mnie na szambo kolego
[2021-05-20 21:40:03] [Output] : (114) horhe: o to nie ładnie
[2021-05-20 21:40:07] [Output] : Gracz maciek.bot został wyciszony na 1 dzień przez michas2115, powód: Brak kultury, prowokacje

(itd) - i tak dalej, proszę cię nie wprowadzaj w błąd.

22 minuty temu, michas2115 napisał:

Otóż możesz sobie wpisać i wyskoczy Ci, że pojęcia 60siona mówi nam o osobie, która oddaje informacje dla swoich korzyści, czyli tak jak wyżej pokazałeś konfident. Idąc tą ścieżką możemy dojść do wniosku, że 60siona = konfident.

Gratulacje, napisałeś to co ja wysłałem w spoilerach, jestem pełen podziwu.

23 minuty temu, michas2115 napisał:

Mówiąc na osobę konfident/kapuś jest jego w pewien sposób obrażaniem,

W twoim mniemaniu i innych 14-latków tak, ale na internecie, między innymi (wikipedia) jest inaczej i do tego powinniśmy się stosować, lub chociażby do regulaminu, w którym nie jest nic ujęte o zakazie pisania (60).

24 minuty temu, michas2115 napisał:

Twój kolega za pisanie rzeczy niecenzuralnych dostał wyciszenie na 15 minut, by ochłonął, a Ty otrzymałeś na dłużej, ponieważ prowokowałeś i nie zachowałeś kultury do drugiego gracza,

To dostałem za brak kultury, czy prowokacje, jednym słowem no w sumie 2 cyfrowym popełniłem dwa wykroczenia? Niesamowite.

24 minuty temu, michas2115 napisał:

Do tego przy wcześniejszej sytuacji, gdy chciałem zabrać Wam obojga prawo jazdy po otrzymaniu dowodów, na to że odwalaliście i taranowaliście ludzi oraz samych siebie, zacząłeś nawiązywać do mojego nicku, a dokładnie do liczby 2115, nie wiem czy jest w niej jakiś problem, ale to nie było komfortowe, gdy szedłem Ci tak na prawdę na rękę, że pozwoliłem Ci wyjaśnić ponownie sytuacje z poszkodowanym, a Ty prześmiewczo komentowałeś mój nick.

Kto pytał? + Proszę nie kłamać znów, w żadnym momencie nie staranowaliśmy siebie nawzajem, jedynie może gdy chciałem mu pomóc się obrócić na bok, bo leżał na boku + nie można nazwać tego taranem.

Nie skomentowałem w żadnym stopniu prześmiewczo twojego nicku, znów oskarżasz i oczerniasz moją osobę niesłusznie, zachowanie godne twojej posady, na prawdę.

26 minut temu, michas2115 napisał:

Przechodząc dalej, pytasz czy był na Ciebie jakiś report, tak był, pragnę dodać, że nie tylko na Ciebie, ale również na Twojego znajomego, przez dłuższy czas Cię obserwowałem, ponieważ wiedziałem, że prędzej czy później zrobisz to samo co około godziny wcześniej.

Obserwowanie ciągłe 10 minut? Idąc tym tokiem myślenia, jakbym miał kolegę w administracji i chcielibyśmy udupić jakiegoś gracza, poprosiłbym na głosowym kolegę, aby napisał na gracza reporta o treści ,,odwala", i specować go 5 godzin bez przerwy, aż dopóki nie zrobi czegoś, myślisz że jest to odpowiednie zachowanie? Jeżeli tak, to przemyśl swoje zachowanie w kącie.

28 minut temu, michas2115 napisał:

Kara zakazu prowadzenia pojazdami została nadana na okres 14 dni, ponieważ przeglądając Twoją listę kar zauważyłem, że lubisz poodawalać nie tylko pojazdami, ale również rowerem, za co niejednokrotnie otrzymałeś kary, oraz dosłownie godzinę wcześniej sytuacja tego samego typu miała miejsce, dlatego nie wahałem się przy nadaniu dłuższej kary

Proszę tak czy siak, o logi z reportów czy w dniu 20.05.2021r. o godzinie 22:10+, był na mnie report, jeżeli nie proszę przejść do odpowiednich procedur, gdyż zachowanie oskarżonego jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.

29 minut temu, michas2115 napisał:

Wydaję mi się, że wszystko wytłumaczyłem.

Średnio. Wciąż nie dostałem odpowiedniej definicji z rzetelnej strony, że słowo 60 to obraza jak i prowokacja.

Więc, wciąż czekam z niecierpliwością, bo ja na swoją niewinność mam dowody rzetelne, lecz ty na razie nie masz nic.

A oprócz tego chciałbym dodać teraz, bo parę rzeczy mi wyleciało z głowy, ponieważ wiele rzeczy aktualnie się dzieje i mam pare spraw na głowie związanych z frakcją itd. To dlaczego uważasz, że X raz zbierałem na Ciebie dowody? Nasza "przygoda" zaczęła się dopiero dzisiaj, bo wcześniej bynajmniej nie pamiętam, żebym Cię za coś karał, a jedynie przewijałeś mi się niekiedy na czacie. Tylko tyle Cię znam, także wydaje mi się, że Twoje zarzuty na mnie, że zbieram na Ciebie dowody X razy są wyciągnięte troche znikąd. Oraz nawrócę do tego napisu "less go", nie zostałeś za to ukarany, tylko wspomniałem, że taka sytuacja miała miejsce, bo gdy sprawdzałem Twoje logi to zauważyłem wiązankę Twojego "less go", dlatego zwróciłem na to uwagę i Ci napisałem, że oprócz wcześniejszych rzeczy, które pisałeś jeszcze spamiłeś. Nie mam obowiązku Cię nigdzie dodawać i wyjaśniać czegokolwiek z Tobą, kara została nadana, ponieważ uważałem to za słuszne i przyznaje się do tego. Wymieniłeś wyżej szereg powodów dlaczego napisałeś na mnie skargę, chciałbym do paru z nich nawiązać, ponieważ do niektórych nie mogę, bo to Twoja osobista opinia, na którą ja nie mam wpływu. A więc zacznijmy od braku umiejętności porozumiewania się z graczem, dlaczego tak uważasz? Uważam, że tutaj ukazałeś tylko te logi, w których wyglądam na tego złego, a wcześniej wyjaśniałem Ci wszystko pokolei co i jak, dlaczego taka decyzja została podjęta, a to są fragmenty wyciągnięte z kontekstu. Napisałem, żebyś przestał wysyłać reportów, ponieważ był to enty report od Ciebie o tym, dlaczego uważam, że nazwanie kogoś sześćdziesioną jest obraźliwe, także powiedziałem, żebyś przestał pisać kolejnych reportów, bo jest to bez sensu, ponieważ innych adminstratorów to irytuje i została mi zwrócona uwaga, żebym po prostu przestał ciągnąć dalszą dyskusję na ten temat, więc to wykonałem, a skierowanie dalszej rozmowy na discord'a nie miało sensu, ponieważ Ty miałeś swoją wersję, której do tej pory się trzymasz i jest to po prostu słowo przeciw słowie. Dlatego to mogłoby się ciągnąć w nieskończoność, a ja nie mam obowiązku tłumaczenia Ci wszystkiego pokolei dlaczego tak, a nie inaczej. Na sam koniec chciałbym również dodać jeden z punktów regulaminu tego działu. 

§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

1 minutę temu, michas2115 napisał:

To dlaczego uważasz, że X raz zbierałem na Ciebie dowody?

Siedzenie na /spec, 10 minut? Wydaję mi się, że to po prostu czekanie i zbieranie brudu na moją osobę, aby ukarać na jak najdłużej, proste? Proste.

2 minuty temu, michas2115 napisał:

Tylko tyle Cię znam, także wydaje mi się, że Twoje zarzuty na mnie, że zbieram na Ciebie dowody X razy są wyciągnięte troche znikąd.

^

Oraz nawrócę do tego napisu "less go", nie zostałeś za to ukarany, tylko wspomniałem, że taka sytuacja miała miejsce, bo gdy sprawdzałem Twoje logi to zauważyłem wiązankę Twojego "less go", dlatego zwróciłem na to uwagę i Ci napisałem, że oprócz wcześniejszych rzeczy, które pisałeś jeszcze spamiłeś.

[2021-05-20 21:49:25] [Output] : << [127] michas2115: do tego przejrzalem Twoje logi i zobaczylem spam, dlatego go dopisalem 🙂 // Jakieś zaniki pamięci masz, czy tylko udajesz?

[2021-05-20 21:42:06] [Output] : << [127] michas2115: spamiles na chacie do tego jakimĹ› less go

+ Przebywałem wtedy na evencie u WooNski'ego, u człowieka, który ma rangę wyższą od ciebie i nie widział problemu do pisania ,,less go", co animkę, przypominam był to event ZTP, to tak samo jakbyś się przypruł do kogoś, że przez 10 minut wysłał 10 razy np. lennyface, czy też shrug'a, człowieku, zastanów się co ty wypisujesz XD!

Jeżeli Moderator przez 10minut nie zareagował to, chyba nie miał do tego powodu ani żadnych zastrzeżeń, hmm?

6 minut temu, michas2115 napisał:

Nie mam obowiązku Cię nigdzie dodawać i wyjaśniać czegokolwiek z Tobą, kara została nadana, ponieważ uważałem to za słuszne i przyznaje się do tego.

Dlaczego chciałem popisać na discordzie? Bo na serwerze mi o mało się nie spłakałeś, że wysyłam reporty, pisałeś do mnie na pm, z pytaniami i oczekiwałeś odpowiedzi, to chyba logiczne, że mogę tylko i wyłącznie w reporcie odpowiedzieć tak? Przecież miałem karę wyciszenia, rusz tą główką...

[2021-05-20 21:50:50] [Output] : << [127] michas2115: nie pisz reportow, jezeli masz zarzuty co do mojej pracy, napisz skarge

[2021-05-20 21:43:35] [Output] : << [127] michas2115: nie spam tymi reportmai

To chyba ja się tutaj wykazałem, większa rozwagą niż Ty sam, bo nie chciałem zaśmiecać ściany reportów i normalnie przeprowadzić rozmowę.

9 minut temu, michas2115 napisał:

A więc zacznijmy od braku umiejętności porozumiewania się z graczem, dlaczego tak uważasz?

Spójrz powyżej.

10 minut temu, michas2115 napisał:

a wcześniej wyjaśniałem Ci wszystko pokolei co i jak, dlaczego taka decyzja została podjęta,

Napisałeś tylko jakąś definicję z facebook'a, dotyczącą słowa (60), jeszcze w taki pokraczny sposób, że nigdy w życiu nie uwierzę, że tak wygląda oficjalna definicja słowa (60), w tak pokraczny i niepoprawnie składniowy sposób, nie ze mną takie gierki.

11 minut temu, michas2115 napisał:

Napisałem, żebyś przestał wysyłać reportów, ponieważ był to enty report od Ciebie o tym, dlaczego uważam, że nazwanie kogoś sześćdziesioną jest obraźliwe, także powiedziałem, żebyś przestał pisać kolejnych reportów, bo jest to bez sensu, ponieważ innych adminstratorów to irytuje

Brawo! Ty! To po to Cię zapraszałem na discorda, abyś nie przeszkadzał innym, prowadząc nieumiejętnie rozmowę ze mną, lecz to nie moja wina, że masz tak wysokie ego, że nie umiesz już, lub to jest poniżej twojego honoru, aby kogoś dodać, bo JAK TO SUPPORTER SERWERA PRPG, MOŻE KOGOŚ DODAĆ, PRZECIEŻ JA JESTEM PRZEPOTĘŻNYM SUPPORTEREM, POTĘŻNEGO SERWERA NA MTA, TO ONI MNIE POWINNI DODAWAĆ!!!

13 minut temu, michas2115 napisał:

a to są fragmenty wyciągnięte z kontekstu.

Wyciągnąłem najważniejsze fragmenty, które coś znaczą i będą spełniały ważną rolę w rozpatrzeniu tego.

14 minut temu, michas2115 napisał:

a skierowanie dalszej rozmowy na discord'a nie miało sensu, ponieważ Ty miałeś swoją wersję, której do tej pory się trzymasz i jest to po prostu słowo przeciw słowie.

Również, czekałem na tego link'a, który niby był za długi, aby wkleić w konsolę, a to ciekawe, myślałem, że do konsoli można na luzie wkleić linka, i wiem, że można ;] Po prostu, chciałeś i oszukałeś mnie podająć mi nieprawdziwą definicję dotyczącą słowa (60), aby wyszło na moją niekorzyść.

15 minut temu, michas2115 napisał:

§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

1 godzinę temu, maciek.bot napisał:

Powód skargi: Niekompetętność, brak umiejętności porozumiewania się z graczem, nadużywanie rangi, nieumiejętność poprawnego używania swoich permisji.

Czytanie ze zrozumieniem to twój wróg, jak dobrze zauważyłem, right?

Może prościej będzie jak odpisze po kolei na każdy Twój zarzut wymieniony wyżej. 

1. Na serwerze twierdziłeś, że jest, więc? Zastanów się, co piszesz, bo porażka.. Zmienny jak kobieta.

Oczekiwałeś ode mnie definicji z internetu, oczywiście, że takowej nie znajdę, bo po prostu takich rzeczy nie ma, a serwerowa definicja wydaje mi się, że została przeze mnie wyjaśniona wyżej, nie wiem w jaki sposób odbierasz stwierdzenie sześćdziesiona, ale raczej nie odbierasz tego jako komplement. Jest to po prostu obraza osoby, którą uważasz za "fałszywą", która pisze reporty, gdy ktoś złamie punkt regulaminu i tak dalej. Do tego chciałbym przytoczyć kolejny punkt regulaminu działu: § 2 Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny. A porównywanie mnie do kobiety raczej takowym stylem nie jest. 

2. Interesujące, mutować za jedno słowo (niby) prowokacyjne, nie wiem pozostawiam wam to do ocenienia na jeden dzień, imagine.

Nie ma nigdzie taryfikatora, który mówi mi o tym za co i na ile mam nadać karę, karę otrzymałeś dłuższą niż kolega, bo tak jak mówię Twoje przewinienia na serwerze się po prostu powtarzają i jest cały czas to samo, dlatego kara została nadana na tyle, a nie na 15 minut tak jak Twój kolega. Do tego wcześniej "kpiłeś" z mojego nicku, co również nie było rzeczą, która była przychylna do tego, żeby ta kara była mniejsza. 

3. Co znaczy (itd)? Nie wprowadzaj A.RCON w błąd, bo chyba jako Supporter nie wypada tak, co?

itd. (język polski) wymowa: ‹i tak dalej›

4. Gratulacje, napisałeś to co ja wysłałem w spoilerach, jestem pełen podziwu.

To samo Ci wcześniej tłumaczyłem, szkoda że pokazałeś tylko te gorsze logi. 

5. W twoim mniemaniu i innych 14-latków tak, ale na internecie, między innymi (wikipedia) jest inaczej i do tego powinniśmy się stosować, lub chociażby do regulaminu, w którym nie jest nic ujęte o zakazie pisania (60).

4. Użytkownik powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością Serwera.
4.1. Zabrania się tym samym używania skrótów uznawanych powszechnie za obraźliwe lub niestosowne.

Oczywiście, że nie jest napisane słowo w słowo czego nie możesz pisać, bo jest to po prostu niemożliwe, żeby wypisać wszystkie słowa, które możesz używać, a których nie możesz, a ilość tych słów rośnie. 

6. To dostałem za brak kultury, czy prowokacje, jednym słowem no w sumie 2 cyfrowym popełniłem dwa wykroczenia? Niesamowite.

Chyba Ci to wyjaśniłem wcześniej ale może za dużo rzeczy chciałem tam wyjaśnić, to jeszcze raz ale krócej. 60siona jest to słowo, które ma identyczną definicję co słowo konfident/kapuś, nazywanie kogoś kapusiem, sześćdziesioną, konfidentem, nie jest na miejscu i jest po prostu bez kultury oraz pisałeś to w prowokacyjny sposób do gracza, który po prostu sobie stał na spawnie, a Ty miałeś do niego problem wraz ze swoim znajomym. 

7. Kto pytał? + Proszę nie kłamać znów, w żadnym momencie nie staranowaliśmy siebie nawzajem, jedynie może gdy chciałem mu pomóc się obrócić na bok, bo leżał na boku + nie można nazwać tego taranem.

Nie skomentowałem w żadnym stopniu prześmiewczo twojego nicku, znów oskarżasz i oczerniasz moją osobę niesłusznie, zachowanie godne twojej posady, na prawdę.

2021-05-20 21:16:11 maciek.bot XD
2021-05-20 21:16:09 maciek.bot to wiesz
2021-05-20 21:16:08 maciek.bot 2115

Definicja XD - Śmiech z czegoś tak dziwnego, że aż śmiesznego, albo nawiązywanie do tej liczby, nawet w samej skardze "Okej, człowiek z 2115 w nicku, wie lepiej."

8. Obserwowanie ciągłe 10 minut? Idąc tym tokiem myślenia, jakbym miał kolegę w administracji i chcielibyśmy udupić jakiegoś gracza, poprosiłbym na głosowym kolegę, aby napisał na gracza reporta o treści ,,odwala", i specować go 5 godzin bez przerwy, aż dopóki nie zrobi czegoś, myślisz że jest to odpowiednie zachowanie? Jeżeli tak, to przemyśl swoje zachowanie w kącie.

Dlaczego tak uważasz? Miałem podejrzenia, że zaraz coś zrobisz i się nie myliłem, niejednokrotnie wjeżdżałeś na pas, by jechać pod prąd, a później zjeżdżałeś, albo udawałeś, że chcesz w kogoś uderzyć. Nie muszę niczego przemyśleć, bo wiem co robię, bezpodstawnie bym Cię nie obserwował. 

9. Średnio. Wciąż nie dostałem odpowiedniej definicji z rzetelnej strony, że słowo 60 to obraza jak i prowokacja.

Więc, wciąż czekam z niecierpliwością, bo ja na swoją niewinność mam dowody rzetelne, lecz ty na razie nie masz nic.

Oczekujesz ode mnie definicji, który po prostu nie istnieje, sama informacja, że stwierdzenie 60siona nie jest stwierdzeniem pozytywnym powinna Ci wystarczyć.

1. Siedzenie na /spec, 10 minut? Wydaję mi się, że to po prostu czekanie i zbieranie brudu na moją osobę, aby ukarać na jak najdłużej, proste? Proste.

Miałem podstawy by tyle Cię obserwować, do tego to nie jest X razy, tylko raz także korekta.

2. + Przebywałem wtedy na evencie u WooNski'ego, u człowieka, który ma rangę wyższą od ciebie i nie widział problemu do pisania ,,less go", co animkę, przypominam był to event ZTP, to tak samo jakbyś się przypruł do kogoś, że przez 10 minut wysłał 10 razy np. lennyface, czy też shrug'a, człowieku, zastanów się co ty wypisujesz XD!

Jeżeli Moderator przez 10minut nie zareagował to, chyba nie miał do tego powodu ani żadnych zastrzeżeń, hmm?

Dlatego po napisaniu, że było to na evencie temat ten ucichł, także nie widze sensu nawracania do tego. I prosiłbym o kulturalną odpowiedź, a nie pisanie czy mam zaniki pamięci. 

3. Dlaczego chciałem popisać na discordzie? Bo na serwerze mi o mało się nie spłakałeś, że wysyłam reporty, pisałeś do mnie na pm, z pytaniami i oczekiwałeś odpowiedzi, to chyba logiczne, że mogę tylko i wyłącznie w reporcie odpowiedzieć tak? Przecież miałem karę wyciszenia, rusz tą główką...

[2021-05-20 21:43:35] [Output] : << [127] michas2115: nie spam tymi reportmai

To chyba ja się tutaj wykazałem, większa rozwagą niż Ty sam, bo nie chciałem zaśmiecać ściany reportów i normalnie przeprowadzić rozmowę.

Rozwagą? Bo co, bo chciałeś przejść na discord'a tylko po to, żeby kłócić się o ciągle to samo? Napisałem Ci bodajże trzy razy jak pojmuję definicję 60siony, a Ty dalej o nią wypytujesz i chcesz, żebym wysłał Ci gotową z internetu, która nie istnieje. Także nie widziałem sensu przechodzenia do dalszej dyskusji na discordzie, po prostu chciałem żebyś przestał pisać reporty. 

4. Brawo! Ty! To po to Cię zapraszałem na discorda, abyś nie przeszkadzał innym, prowadząc nieumiejętnie rozmowę ze mną, lecz to nie moja wina, że masz tak wysokie ego, że nie umiesz już, lub to jest poniżej twojego honoru, aby kogoś dodać, bo JAK TO SUPPORTER SERWERA PRPG, MOŻE KOGOŚ DODAĆ, PRZECIEŻ JA JESTEM PRZEPOTĘŻNYM SUPPORTEREM, POTĘŻNEGO SERWERA NA MTA, TO ONI MNIE POWINNI DODAWAĆ!!!

Nakłaniam do przestrzegania regulaminu, m.in. zasad netykiety, ponieważ to ona wchodzi w skład stylu formalnego. Nie uważam tak to co aktualnie napisałeś pod koniec, bo uważam że są to tylko i wyłącznie Twoje wymysły i nigdy za takiego sie nie miałem. Uważam, że ta rozmowa jest cały czas o tym samym i pytasz mnie ciągle o to samo tylko w inny sposób, tak samo uważałem wcześniej, dlatego postanowiłem przerwać rozmowę na tym etapie informując Cię o tym byś przestał pisać kolejne reporty. 

5. Wyciągnąłem najważniejsze fragmenty, które coś znaczą i będą spełniały ważną rolę w rozpatrzeniu tego.

Uważam, że tamte też były kluczowe, bo jednak było tam dużo tekstu, gdzie po prostu tłumaczyłem Ci jak definiuje 60sione oraz tłumacze Ci dlaczego taka decyzja, a nie inna. Ale jeżeli dla Ciebie te są korzystniejsze to rozumiem. 

6. Również, czekałem na tego link'a, który niby był za długi, aby wkleić w konsolę, a to ciekawe, myślałem, że do konsoli można na luzie wkleić linka, i wiem, że można ;] Po prostu, chciałeś i oszukałeś mnie podająć mi nieprawdziwą definicję dotyczącą słowa (60), aby wyszło na moją niekorzyść.

Jesteś w taki razie w błędzie, ponieważ długość tekstu napisanego na czacie ma również swoje ograniczenia i byłoby to po prostu bez sensu, że przez konsole mógłbyś wysłać bardzo długą wiadomość, a przez standardowo zbindowany say nie. Co prawda w konsoli można wysyłać dłuższe wiadomości niż przez standardowy bind, ale byłoby to niewystarczające. 

7. Czytanie ze zrozumieniem to twój wróg, jak dobrze zauważyłem, right? 

Chciałbym, żebyś przejrzał trzy regulaminu regulamin serwera, regulamin forum oraz regulamin działu. Dalej uważam, że niektóre Twoje stwierdzenia są napisane w sposób nieformalny, a przy tym niemiły dla mojej osoby.

Oczekiwałeś ode mnie definicji z internetu, oczywiście, że takowej nie znajdę, bo po prostu takich rzeczy nie ma, a serwerowa definicja wydaje mi się, że została przeze mnie wyjaśniona wyżej

Serwerowa definicja? Istnieje coś takiego? Okej, to ja dziś dodaje do regulaminu serwerowej definicji (który nie istnieje) że słowo indyk, obraża RCON'a indora, i każdy ma zostać zbanowany na zawsze, za obrazę ARCON'a. Okej? - Idę twoim bezmyślnym tokiem myślenia.

3 minuty temu, michas2115 napisał:

Nie ma nigdzie taryfikatora, który mówi mi o tym za co i na ile mam nadać karę, karę otrzymałeś dłuższą niż kolega, bo tak jak mówię Twoje przewinienia na serwerze się po prostu powtarzają i jest cały czas to samo, dlatego kara została nadana na tyle, a nie na 15 minut tak jak Twój kolega. Do tego wcześniej "kpiłeś" z mojego nicku, co również nie było rzeczą, która była przychylna do tego, żeby ta kara była mniejsza. 

Kpiłem? Pomówienia. Co do powtórzeń, to zobacz powyższą moją odpowiedź i nie zostałem ukarany przez bliższy oraz dłuższy czas za prowokacje, więc?

4 minuty temu, michas2115 napisał:

itd. (język polski) wymowa: ‹i tak dalej›

Zbędne, sam to napisałem i nie odpowiedziałeś, na swoje kłamstwa, bo i tak dalej oznacza kontynuację czyli (w niby moim przypadku) dalszą prowokację, czy też brak kultury.

5 minut temu, michas2115 napisał:

To samo Ci wcześniej tłumaczyłem, szkoda że pokazałeś tylko te gorsze logi. 

Wyślij logi, jak tak bardzo Cię to boli.

4. Użytkownik powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością Serwera.
4.1. Zabrania się tym samym używania skrótów uznawanych powszechnie za obraźliwe lub niestosowne.

Okej, straciłem do Ciebie w tym momencie szacunek, jeżeli ty słowo, bodajże (14 latek) uważasz za niekulturalne, czy coś to ARCON, chyba wiecie co zrobić z tym szkodnikiem społecznym, na prawdę powiedz, że w tym momencie żartujesz, bo tak parskłem śmiechem, że pół miejscowości mnie pewnie usłyszało, dobre!

7 minut temu, michas2115 napisał:

co, cytuje? Mam pisać, gdy napisałem (TO SŁOWO ZAKAZANE (niby))? XD

7 minut temu, michas2115 napisał:

Oczywiście, że nie jest napisane słowo w słowo czego nie możesz pisać, bo jest to po prostu niemożliwe, żeby wypisać wszystkie słowa, które możesz używać, a których nie możesz, a ilość tych słów rośnie. 

Na konkurencyjnym serwerze jest, można? Można, tylko trzeba chcieć.

8 minut temu, michas2115 napisał:

Chyba Ci to wyjaśniłem wcześniej ale może za dużo rzeczy chciałem tam wyjaśnić, to jeszcze raz ale krócej. 60siona jest to słowo, które ma identyczną definicję co słowo konfident/kapuś,

Spoiler

image.png.686a2f8c2bc3638e645ac58312faef96.png

Spoiler

image.png.1f255660ae9f3a61cb1d3c47c20f0225.png

Spoiler

image.png.de18a270d8045e1674911b306fc1df7a.png

Konfident - (z łacińskiego confidens, -ntis ‘pewny siebie, bezwstydny’ od confidere ‘zaufać’) tajny agent, szpieg; dawniej powiernik.

Udajesz teraz? Czy tylko udajesz?

nie jest na miejscu i jest po prostu bez kultury

Proszę wciąż o ową definicję, gdzie jest napisane, że jest to słowo obraźliwe.

który po prostu sobie stał na spawnie, a Ty miałeś do niego problem wraz ze swoim znajomym. 

Ja nie miałem, zacząłem go mieć, po tym jak napisał na przyjaciela reporta, za napisanie wulgarne słowa, i stwierdziłem, że jest ową (60), bo jest kapusiem.

Proste, nie rozumiesz?

Spoiler

image.thumb.png.91d8c1ec2abd350e4494d857a6121844.png

Doszukujesz się tutaj jakiś niestworzonych rzeczy.

12 minut temu, michas2115 napisał:

Dlaczego tak uważasz? Miałem podejrzenia, że zaraz coś zrobisz i się nie myliłem, niejednokrotnie wjeżdżałeś na pas, by jechać pod prąd, a później zjeżdżałeś, albo udawałeś, że chcesz w kogoś uderzyć. Nie muszę niczego przemyśleć, bo wiem co robię, bezpodstawnie bym Cię nie obserwował. 

38 minut temu, maciek.bot napisał:

Obserwowanie ciągłe 10 minut? Idąc tym tokiem myślenia, jakbym miał kolegę w administracji i chcielibyśmy udupić jakiegoś gracza, poprosiłbym na głosowym kolegę, aby napisał na gracza reporta o treści ,,odwala", i specować go 5 godzin bez przerwy, aż dopóki nie zrobi czegoś, myślisz że jest to odpowiednie zachowanie? Jeżeli tak, to przemyśl swoje zachowanie w kącie.

Idąc ponownie Twoim tokiem myślenia, można zastosować mój sposób opisany powyżej i mieć wytłumaczenie ,,miałem podejrzenie" XD!

13 minut temu, michas2115 napisał:

Oczekujesz ode mnie definicji, który po prostu nie istnieje, sama informacja, że stwierdzenie 60siona nie jest stwierdzeniem pozytywnym powinna Ci wystarczyć.

Spoiler

konfident oznaczał ‘powiernika, osobę zaufaną’.

A może jednak się mylisz?

Miałem podstawy by tyle Cię obserwować, do tego to nie jest X razy, tylko raz także korekta.

Nie byłbym tego pewny, proszę o sprawdzenie komend używanych przez tego gracza i sprawdzenie ile razy od mojego wejścia na serwer mnie obserwował komendą /spec.

Dlatego po napisaniu, że było to na evencie temat ten ucichł, także nie widze sensu nawracania do tego. I prosiłbym o kulturalną odpowiedź, a nie pisanie czy mam zaniki pamięci. 

[2021-05-20 21:49:25] [Output] : << [127] michas2115: do tego przejrzalem Twoje logi i zobaczylem spam, dlatego go dopisalem 🙂  

[2021-05-20 21:42:06] [Output] : << [127] michas2115: spamiles na chacie do tego jakimĹ› less go

Rozwagą? Bo co, bo chciałeś przejść na discord'a tylko po to, żeby kłócić się o ciągle to samo? Napisałem Ci bodajże trzy razy jak pojmuję definicję 60siony,

To teraz ja pojmuję definicję ,,indyk" jako obrazę ARCON, i ty musisz się z tym zgodzić, bo ja to tak pojmuję, okej? Idę Twoim tokiem myślenia.

3 minuty temu, michas2115 napisał:

a Ty dalej o nią wypytujesz i chcesz, żebym wysłał Ci gotową z internetu, która nie istnieje.

Twierdziłeś, że istnieje i jest obrazą = brakiem kultury oznaką.

Nakłaniam do przestrzegania regulaminu, m.in. zasad netykiety, ponieważ to ona wchodzi w skład stylu formalnego.

Użyłem capslocka, do zasugerowania krzyku, nie odegram tutaj /me krzyczy, a capslock do tego m.in. służy. - Nie oczerniaj mnie.

Uważam, że tamte też były kluczowe, bo jednak było tam dużo tekstu, gdzie po prostu tłumaczyłem Ci jak definiuje 60sione oraz tłumacze Ci dlaczego taka decyzja, a nie inna. Ale jeżeli dla Ciebie te są korzystniejsze to rozumiem.

Dałeś definicję wyssaną z palca, którą najprawdopodobniej sobie sam napisałeś, a co do tłumaczenia, nie było to zbytnio uargumentowane tłumaczenie, więc nie uznaję tego.

Jesteś w taki razie w błędzie, ponieważ długość tekstu napisanego na czacie ma również swoje ograniczenia i byłoby to po prostu bez sensu, że przez konsole mógłbyś wysłać bardzo długą wiadomość, a przez standardowo zbindowany say nie. Co prawda w konsoli można wysyłać dłuższe wiadomości niż przez standardowy bind, ale byłoby to niewystarczające. 

Istnieją strony do skracania linku, który (niby rzekomo) nie zmieścił się do konsoli, pha!

Chciałbym, żebyś przejrzał trzy regulaminu regulamin serwera, regulamin forum oraz regulamin działu. Dalej uważam, że niektóre Twoje stwierdzenia są napisane w sposób nieformalny, a przy tym niemiły dla mojej osoby.

Wydaje Ci się. Również Ci polecam przeczytać wszystkie regulaminy, bo jak widać słabizna z ich znajomości m.in. regulaminu członka Administracji.

Spoiler

Serwerowa definicja? Istnieje coś takiego? Okej, to ja dziś dodaje do regulaminu serwerowej definicji (który nie istnieje) że słowo indyk, obraża RCON'a indora, i każdy ma zostać zbanowany na zawsze, za obrazę ARCON'a. Okej? - Idę twoim bezmyślnym tokiem myślenia.

Oczywiście jest to przenośnia, bo takie coś nie istnieje, ale oczekujesz ode mnie, że wyśle Ci definicje 60siony skierowanej tylko i wyłącznie do graczy. 

Spoiler

Wyślij logi, jak tak bardzo Cię to boli.

Dlaczego ma mnie to boleć? Po prostu uważam, że pokazujesz tylko urywek tego co pisaliśmy. 

Spoiler

Okej, straciłem do Ciebie w tym momencie szacunek, jeżeli ty słowo, bodajże (14 latek) uważasz za niekulturalne, czy coś to ARCON, chyba wiecie co zrobić z tym szkodnikiem społecznym, na prawdę powiedz, że w tym momencie żartujesz, bo tak parskłem śmiechem, że pół miejscowości mnie pewnie usłyszało, dobre!

Szkodnikiem? Chyba źle odebrałeś moje intencje to nie było skierowane do 14-latków, bo jest to określenie tylko i wyłącznie wieku, tylko do 60siony, jest to skrót od osoby na której nie można polegać, dlatego przytoczyłem ten punkt regulaminu. Ale przy tym stwierdzeniu szkodnik również mogę przytoczyć. 

Nie rozumiem ciągłego pytania się o definicję skoro Ty ją bardzo dobrze znasz, skoro sam sobie potrafisz odpowiedzieć "Ja nie miałem, zacząłem go mieć, po tym jak napisał na przyjaciela reporta, za napisanie wulgarne słowa, i stwierdziłem, że jest ową (60), bo jest kapusiem." 

Na konkurencyjnym serwerze jest, można? Można, tylko trzeba chcieć. - czyli aktualnie uważasz, że jest to wina regulaminu serwera, że zostałeś wyciszony, bo nie potrafisz przystopować trochę emocji i zignorować innego gracza?

konfident oznaczał ‘powiernika, osobę zaufaną’.

Ja nie miałem, zacząłem go mieć, po tym jak napisał na przyjaciela reporta, za napisanie wulgarne słowa, i stwierdziłem, że jest ową (60), bo jest kapusiem.

konfident jakiejś instytucji, np. policji, to ktoś, kto — zwykle za pieniądze lub dla jakichś innych korzyści — przekazuje pracownikom tej instytucji informacje o osobach ze swojego otoczenia bez wiedzy tych osób; używane z silnym zabarwieniem negatywnym

Sam sobie odpowiedziałeś w jakim znaczeniu używam słowa konfident. 

Uważam, że dalsza rozmowa nie ma sensu, bo po raz ponowny piszemy o tym samym, resztę oddaje w ręcę Administracji RCON. Dobrej nocy!

Spoiler

[2021-05-20 21:49:25] [Output] : << [127] michas2115: do tego przejrzalem Twoje logi i zobaczylem spam, dlatego go dopisalem   

Chyba dalej nie rozumiesz, że najpierw napisałem Ci chyba o spamie, po czym Ty mi wyjaśniłeś, że była to sytuacja na evencie to temat ucichł, a Ty później do mnie pisałeś, że dlaczego zmieniam temat, po prostu stwierdziłem, że nie było większego sensu rozmowy o tym, że sytuacja miała miejsce na evencie i przy administratorze, także w nikogo pracę nie wnikam i tak jak napisałeś do góry, jest rangą wyższą ode mnie, dlatego postanowiłem przestać o tym rozmawiać. 

Do reszty się nie odnoszę, ponieważ jest to cały czas to samo, nasza ponad godzinna dyskusja jest cały czas o tym samym, pytasz mnie o rzeczy, na które Ci odpowiedziałem. 

Oczywiście jest to przenośnia, bo takie coś nie istnieje, ale oczekujesz ode mnie, że wyśle Ci definicje 60siony skierowanej tylko i wyłącznie do graczy. 

Jakiejkolwiek definicji tego słowa.

Dlaczego ma mnie to boleć? Po prostu uważam, że pokazujesz tylko urywek tego co pisaliśmy. 

Tak jak pisałem powyżej, logi które coś będą znaczyły w rozpatrywaniu.

Szkodnikiem? Chyba źle odebrałeś moje intencje to nie było skierowane do 14-latków, bo jest to określenie tylko i wyłącznie wieku, tylko do 60siony, jest to skrót od osoby na której nie można polegać, dlatego przytoczyłem ten punkt regulaminu

?

Nie rozumiem ciągłego pytania się o definicję skoro Ty ją bardzo dobrze znasz, skoro sam sobie potrafisz odpowiedzieć "Ja nie miałem, zacząłem go mieć, po tym jak napisał na przyjaciela reporta, za napisanie wulgarne słowa, i stwierdziłem, że jest ową (60), bo jest kapusiem."

No znam definicję (60), jest to kapuś, czy też konfident, a te dwa słowa w żadnym stopniu nie są obraźliwe, definicja również na to wskazuję, lecz ty się uparłeś, że jest to słowo, które sprowadza do braku kultury, wręcz męczę Cię o to, jak bardzo byłeś tego pewny, żebyś to udowodnił definicją, że jest to potwierdzone i tak dalej, bo powiedzieć i samemu stwierdzić to ja też mogę wiele rzeczy.

czyli aktualnie uważasz, że jest to wina regulaminu serwera, że zostałeś wyciszony, bo nie potrafisz przystopować trochę emocji i zignorować innego gracza?

Nie, odpisałem na twój zarzut, podany poniżej.

Spoiler

image.thumb.png.cb23ff5f09fc6caeb5b55f82fb9926db.png

konfident jakiejś instytucji, np. policji, to ktoś, kto — zwykle za pieniądze lub dla jakichś innych korzyści — przekazuje pracownikom tej instytucji informacje o osobach ze swojego otoczenia bez wiedzy tych osób; używane z silnym zabarwieniem negatywnym

Ta definicja do niczego nie prowadzi, czyli dla Ciebie cokolwiek co jest negatywne kieruję Cię od razu do ukarania gracza wyciszeniem? Na przykład, dajmy na przykład słowo ,,diabeł" jest to postać negatywna i co wyciszysz gracza za napisanie postaci negatywnej? Wszystko można podpiąć pod coś negatywnego, nawet nazwanie kogoś ,,dzieckiem".

Uważam, że dalsza rozmowa nie ma sensu, bo po raz ponowny piszemy o tym samym, resztę oddaje w ręcę Administracji RCON. Dobrej nocy!

Dobranoc.

Chyba dalej nie rozumiesz, że najpierw napisałem Ci chyba o spamie, po czym Ty mi wyjaśniłeś, że była to sytuacja na evencie to temat ucichł, a Ty później do mnie pisałeś, że dlaczego zmieniam temat, po prostu stwierdziłem, że nie było większego sensu rozmowy o tym, że sytuacja miała miejsce na evencie i przy administratorze, także w nikogo pracę nie wnikam i tak jak napisałeś do góry, jest rangą wyższą ode mnie, dlatego postanowiłem przestać o tym rozmawiać. 

[2021-05-20 21:49:25] [Output] : << [127] michas2115: do tego przejrzalem Twoje logi i zobaczylem spam, dlatego go dopisalem   

¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯

Do reszty się nie odnoszę, ponieważ jest to cały czas to samo, nasza ponad godzinna dyskusja jest cały czas o tym samym, pytasz mnie o rzeczy, na które Ci odpowiedziałem. 

Nadal nie dostałem definicji słowa (60) z znaczeniem obraźliwym = brakiem kultury.

36 minut temu, maciek.bot napisał:

[2021-05-20 21:56:22] [Output] : Gracz koooniex otrzymał ostrzeżenie od michas2115, powód: Nie prowokuj

// Również jestem ciekaw, dlaczego tutaj gracz, który no dość często jest karany wyciszenia, został ukarany ostrzeżeniem, a ja nie?

A to pominąłem to odpowiem, bo krótkie. Dlaczego porównujesz sytuacje innego gracza do Twojej? Dlaczego uważasz, że on robi to w ten sam sposób co Ty, że napisał to samo co Ty, zatrzymajmy się na Tobie. 

Czekam na decyzję Administracji RCON, ponieważ dalej uważam że prosisz o rzeczy, które masz wyżej podane i odbierasz moje odpowiedzi cały czas w inny sposób niż ten, w który ja Ci odpowiadam. 

vice versa

A to pominąłem to odpowiem, bo krótkie. Dlaczego porównujesz sytuacje innego gracza do Twojej? Dlaczego uważasz, że on robi to w ten sam sposób co Ty, że napisał to samo co Ty, zatrzymajmy się na Tobie. 

Takie przeczucie, porównałem, jestem pewien ze koniex ma więcej kar, bo trochę go znam i dostał ostrzeżenie i to pewnie za jakieś poważniejsze słowo, a ja za błahostkę coś gorszego.

W dniu 20.05.2021 o 22:34, krolowajulia napisał:

Przy okazji proszę o podesłanie logów z reportów, czy był na mnie report dnia 20.05.2021 o 22:10+

Report był wysłany, więc tą kwestię pozwolę sobie już pominąć.

Skarga to są głównie wasze wzajemnie przytyki do tego co ktoś napisał/nie napisał. 
Karę otrzymałeś słuszną, jedyne mogę przystać na to, że zdecydowanie za długą.

Skarga to też nie jest miejsce do głupich odzywek, powinna być napisana oficjalnie, bez porównań z podwórka. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.