Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sprzedam tunera programowego! ;D

xPawel69

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xPawel69
ID: 254
Cena za dobę: 2000$
Kwota sprzedaży: 550.000$
Możliwość negocjacji: Tak. jest taka możliwość!
Sposób kontaktu: forum, dsc xPawel69#5612, lub w grze xPawel69

Dodatkowe informacje: Sprzedam tunera programowego w dosyć ciekawym miejscu i bardzo przyjemnym miejscu, obok mechanik i  bankomat 

mta-screen_2021-05-20_00-40-50.png

3 godziny temu, Pandziol3k. napisał:

Brachol za 450k sprzedawał i się męczył xD

Proszę cię, nie rozpowiadaj fałszywych informacji. Odkąd miałem tego tunera, ani razu go nie ogłosiłem, miałem jedna ofertę która była 400k + lecz aktualnie nie gra na serwerze. Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz.

400k żeby punktów nie dali.

2 minuty temu, BrachoL.nt napisał:

Proszę cię, nie rozpowiadaj fałszywych informacji. Odkąd miałem tego tunera, ani razu go nie ogłosiłem, miałem jedna ofertę która była 400k + lecz aktualnie nie gra na serwerze. Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz.

400k żeby punktów nie dali.

Złożyłeś mi taką propozycję, więc co ty mi tu mówisz

401k żeby bez punktowo było

Nie nie, oglaszales ze kupisz tunera wiec do ciebie napisałem, spytałeś się ile to napisałem ze miałem offe 400k, i żebyś oferował, to napisałeś ze nie chcesz. Wiec widzę fajne męczenie się z sprzedażą gdy nawet tunera nie oglaszalem kekw

410k zeby nie łamać regulaminu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.