Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

S4 - AlimentoS

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

NAUURRA przyjacielu nie zmieniaj się chociaż jak ktoś inny mówi coś innego zrobiłeś coś z niczego za to cie podziwiam oraz dziękuję że dnia 29.11.2020 dałeś mi szanse współtworzyć razem z wieloma osobami te organizację . Dziękuję ci z te zajebiste pół roku tej atmosfery nie odbuduje żadna osoba oraz myślę że nasz kontakt się nie urywa wracaj szybko 😭😉❤ ! 

10 minut temu, turbokolba napisał:

pal gume, zegnać to sie mozna na pogrzebie a nie w internetowej społeczności zrzeszonej z powodu istnienia serwera wieloosobowego gta san andreas

splakance jeden z drugim bo sie na suppa nie dostali beka z was 

Jakbyś chciał wiedzieć kolego, napisałem podanie, lecz je wycofałem i wprost mówiąc - zrezygnowałem z tej funkcji. Po drugie, kultury. Po trzecie - jak nie znasz sytuacji, to się nie wypowiadaj.

1 godzinę temu, AlimentoS napisał:

Jakbyś chciał wiedzieć kolego, napisałem podanie, lecz je wycofałem i wprost mówiąc - zrezygnowałem z tej funkcji. Po drugie, kultury. Po trzecie - jak nie znasz sytuacji, to się nie wypowiadaj.

po czwarte nie dałem ci prawa glosu zebys do mnie odzywał 
po piate czemu jeszcze nie spisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.