Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[KONKURS] Wygraj auto idealne do wyścigów!

Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! Chciałbym was zaprosić do mojego konkursu ze względu na rosnącą liczbę graczy i osiągnięcie, jakim było wbicie 1300 subów na moim kanale.

Postanowiliśmy Ja oraz @Sky zrobić dla was fajny konkursik gdzie do wygrania będzie fajny pojazd a dokładniej Tampa. Zaczekajcie, bo to nie jest zwykła Tampa wsadziliśmy również do niej tuning i prezentuje się następująco:

Pojazd: Tampa
Pojemność silnika: 2.5 dm3
Zestawy: Uliczny 3
Dodatki: Felgi , Wydech

Link z kulisów tworzenia projektu:

Jeżeli masz ochote spróbować sił w naszym konkursie wypełnij ten wzór:

Cytat

Nick:
UID:
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?:

Czas do 29.10.2020 20.00
Wyniki pojawią się 30.10.2020 20.00

11 minut temu, Turbo napisał:

Nick: Tabulator.
UID: 1167.
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?: Rancherka Ci sprzedalem I nie mam czym latac bo zawinales mi go pod kocyk, nie no a tak serio to by sie przydal taki tampon do wyscigow bo money nie ma na ulepszenia furek.

Życzę każdemu powodzenia i pozdrawiam ! 😈

Nick: Kraszek
UID: 3058
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?: Witam opowiem wam dlaczego chcialbym wygrac. Taka Tampa to złoto, policja nie miała by szans dogonić kierwoce takiej tampy. Jestem nowy graczem gram od 5 dni, serwer mega mi sie spodobał i napewno zostane na nim bardzo długo. Chciałbym wygrać taką Tampę, ponieważ nie jestem bogaty i nie stać mnie na takie auto. Chciałbym równiż spróbować wygrać jakiś wyścig. Nigdy nie próbowałem robić wyścigu, myśle, że ten pierwszy raz bedzię będę mógł zrobić tą o to Tampą 😄

Nick: simba997
UID: 3683
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?: Gram tu może z tydzień , można powiedzieć że fajnego majątku sie dorobiłem przez ten czas , na dzień dzisiejszy nie mam nic fajnego do prób czasowych , czy czegoś innego do szybkiej jazdy przez San Andreas co mnie smuci. Tampa w moich rękach została by do końca mojej przygody  na serwerze , bym ją ulepszał do granic moich możliwości. Można powiedzieć że jestem starym widzem Turbo , pamiętam serie zbierania na buffa , i dzięki niemu zacząłem karierę na tym prze pięknym serwerze . Ode mnie to tyle i życze każdemu powodzenia.

POZDRO

Nick: vhitepowder
UID: 3760
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?: Ponieważ nie raz zostałem wyruc***y na hajs, no i ciężko się grinduje kasę. Autko jest sztos na początek, jeszcze nie ścigałem się i fajnie byłoby obczaić co i jak. Gram w sumie od 2 dni posiadam aktualnie mananę, no i ciężko się nią bujać, chyba każdy zna ten ból kiedy z SF jedzie się do BB przez tunel pod górkę, zajmuje to około dwa dni aby podjechać na szczyt.

A no i edit filmiku kozak 😉

Trzymam kciuki i powodzenia wszystkim życzę!

Nick: NPatryk
UID: 926
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?:  Siemka tampa to fajne autko tylni napęd więc zawsze będzie można sobie bokiem polatać czy to gdzieś po mieście czy w wiosce fajnie też będzie nią na zlot jakiś pojechać żeby jednak było widać że od razu nie poszła na sprzedanie tylko jednak się z niej korzysta ale to jak już sam zadecydujesz dziękuję za szansę oraz powodzenia dalej z kanałem :3

Nick: darek9904
UID: 2783
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?: ponieważ chce zrobić z tego auta totalnego kocura, a lubie sie scigać więc bardzo mi posłuży te auto. A tez jestem nowym graczem wiec mam tylko 40k zbieralem na auto ale jak wygram to włoże te 40k w tą tampe Pozdrawiam 😉

Nick: FakusieK
UID: 2436
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?: ponieważ jestem dosyć nowym graczem a wartosc pojazdu to aż 60k $ a przyda mi autko bo akurat zbieram na jedno autko a tak bede mial czym sie wozic i to tylko za friko i nie mialem jeszcze auta na wyscigi bym sobie troche posmigal a na serwerze zostaje i sie nie ruszam takze wsparcie takim autkiem to wielka pryjemnosc dziekuje i pozdrawiam miłego dnia / wieczoru 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.