Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Rendirock

ziomsonelo

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 17038
Login: xaluu
Nick oskarżonego: Rendirock
Powód skargi: Niespłacenie raty, chamskie unikanie mnie
Data zdarzenia: 16.05.2021
Dowody: https://imgur.com/a/FUDotlL
Opis sytuacji: Dnia 06.05 gracz rendirock zakupił odemnie eurosa i miał donieść następnego dnia 20k. Jednak on doniósł 08.05 10k i reszte miał oddać następnego dnia. Pisze to tak późno z mojej nieuwagi - po prostu zapomniałem o tym. Nie pisałbym tej skargi gdyby nie fakt ze rendirock mnie specjalnie unika udając afk na serwerze. Moge dodać do tego fakt, że mu o zaległej kasie przypomniałem wczoraj, on to zignorował
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/wCc40QX

Witam, może najpierw przypomniał byś o tym że pojazd nie był ft pojazd nie posiadał wykrywacza oraz posiadał LPG które dodawało 4k do wartości (dokładnie LPG 25), może także byś przytoczył jak wyzywasz mnie od "psa"

<< [1] xaluu.td: zachowujesz sie jak pies to nie jest jedyną obelga z twojej strony, hmm ignoruje cię? Akurat robiłem w tym czasie co innego to że twój koleżka napisał w momencie w którym weszłem do pokoju nagle napisał to no, XD z ciebie najpierw okłamujesz że pojazd jest ft po czym nie ma wykrywacza oraz pojazd posiada LPG 25, tym samym wyzywasz mnie, z mojej strony to wszystko mogę jedynie zapłacić 5k nic więcej za oszustwa oraz obelgi w moją stronę, czekam na administrację.

serio, to że odpisałeś koledze to czysty przypadek tak hmm? pisałem do ciebie co najmniej z 10 razy w odstępie 2-4minut a ty przypadkiem odpisałeś mojemu koledze + napisałem reporta ze mnie ignorujesz popisalem troche z WhiteTigerem czy moglby sprawdzić czy sie ruszasz (tzn. czy celowo mi nie odpisujesz w celu udawania AFK) i jak sie okazało w cale nie byleś AFK

11 minut temu, Rendirock napisał:

może także byś przytoczył jak wyzywasz mnie od "psa"

Pisząc te zdanie nie miałem na celu ciebie urazić (jeżeli to zrobiłem to przepraszam), po prostu określiłem twoje chamskie zachowanie

11 minut temu, Rendirock napisał:

Akurat robiłem w tym czasie

w takim razie wczoraj od godziny 15 też nie miałeś czasu żeby odpisać na discordzie? żałosne

17 minut temu, xaluu.td napisał:

serio, to że odpisałeś koledze to czysty przypadek tak hmm? pisałem do ciebie co najmniej z 10 razy w odstępie 2-4minut a ty przypadkiem odpisałeś mojemu koledze + napisałem reporta ze mnie ignorujesz popisalem troche z WhiteTigerem czy moglby sprawdzić czy sie ruszasz (tzn. czy celowo mi nie odpisujesz w celu udawania AFK) i jak sie okazało w cale nie byleś AFK

Pisząc te zdanie nie miałem na celu ciebie urazić (jeżeli to zrobiłem to przepraszam), po prostu określiłem twoje chamskie zachowanie

w takim razie wczoraj od godziny 15 też nie miałeś czasu żeby odpisać na discordzie? żałosne

Swoją drogą ciekawe że moderator podaje ci informacje co robię lub gdzie się znajduje, ale to temat na oddzielną skargę.

Mappowałem wczoraj na jeden serwer 🙂 jak mappuje nie sprawdzam dsc ani nie wchodzę na serwer, robię pracę którą mi zlecono, to że ktoś nie ma czasu jest żałosne? Żałosne jest twoje zachowanie względem mnie i oszukaniem że pojazd jest FT.

Uraziłeś i to widać twoje przeprosiny są tylko dlatego żeby w jakiś sposób się wybronić, twoje zachowanie nie było chamskie skoro oszukałeś że pojazd ma całkowite ft a co zastałem? Brak wykrywacza oraz LPG 25, nie wypowiadam się więcej czekam na administrację, pozdrawiam.

4 minuty temu, Rendirock napisał:

oszukałeś że pojazd ma całkowite ft a co zastałem? Brak wykrywacza oraz LPG 25, 

To prawda wykrywacza nie było i sam te 2k odliczyłeś i miałeś dać 8k, lecz z tym lpg się nie zgodzę bo o tyle ile wiem to w regulaminie nie jest określone jakie konkretne muszą być części by pojazd był pft bez tam czegoś, czy ft (jeżeli coś takiego jest w regulaminie to przytocz ten punkt i wtedy ci przyznam racje) i to też jest twój błąd niedoinformowania się jaki auto dokładnie posiada tuning. Do tego mogę dodać, że przed kupnem auta dobrze wiedziałeś jakie jest lpg, a jeżeli masz z tym jakieś wątpliwości można poprosić administracje o logi z tego dnia.

Hej, na samym starcie przytoczę zapisek w regulaminie:

Pełny Tuning (FT/Full Tune) - pojazd, który zawiera pełne ulepszenia zarówno mechaniczne jak i wizualne (FM + FV), dodatkowo również każdy możliwy do zamontowania komponent na najwyższym poziomie (licząc się z definicjami FM oraz FV), wliczając najwyższe wartości punktów ECU, ciśnienia Turbo i inne podobne.

Skoro pojazd posiadał LPG 25l, to według regulaminowi nie jest to pojazd na full tune bo jak wiemy największe LPG jakie mamy to jest 75l.|
Demontaż LPG 25l wynosi 5000$, z tego co widzę dogadaliście się z organicznikiem i zostało do spłaty 8000$, lecz z demontażem LPG wychodzi 3000$
Dla tego proponuję donieść 3000$ ze względu że pojazd jednak nie był FullTune.

3 minuty temu, mirek_mefedron napisał:

Hej, na samym starcie przytoczę zapisek w regulaminie:

Pełny Tuning (FT/Full Tune) - pojazd, który zawiera pełne ulepszenia zarówno mechaniczne jak i wizualne (FM + FV), dodatkowo również każdy możliwy do zamontowania komponent na najwyższym poziomie (licząc się z definicjami FM oraz FV), wliczając najwyższe wartości punktów ECU, ciśnienia Turbo i inne podobne.

Skoro pojazd posiadał LPG 25l, to według regulaminowi nie jest to pojazd na full tune bo jak wiemy największe LPG jakie mamy to jest 75l.|
Demontaż LPG 25l wynosi 5000$, z tego co widzę dogadaliście się z organicznikiem i zostało do spłaty 8000$, lecz z demontażem LPG wychodzi 3000$
Dla tego proponuję donieść 3000$ ze względu że pojazd jednak nie był FullTune.

Ja jestem za 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.