Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Jak wyglądają treningi SWAT?

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

SIajDZJ.png1679714606_artyku.png.f6f9385c3b2a665f08c8f75f02d5ded6.png

Witajcie, w dzisiejszym artykule pokażę Wam jak wygląda poligon SAPD. Zapraszam!

pasek.png.a1e99867e5a52a7f6f865b48a250d07f.png

Co to tak właściwie jest?

Poligon SAPD - jest to miejsce w którym SWAT ćwiczą i ulepszają swoje umiejętności w strzelaniu. Znajduje się w Las Venturas Rockshore West.

Co na nim można znaleźć?

Można na nim znaleźć wiele ciekawych rzeczy, po naczepy ze skrzyniami wypełnionymi bronią po zawalone budynki i miejsce do strzelania.

YWbcnJh.gif

W tych wagonach można znaleźć pudełka z amunicją i różnego rodzaju pistolety. Po drugiej stronie można zobaczyć dwie rakiety. Prawdopodobnie są to rakiety od samolotu Hydra lub helikoptera Hunter.

wywiad.png.272866281f4cefd103f439b9f71fd458.png

Udało mi się znaleźć właściciela tych rakiet i udzieliłem mu krótkiego wywiadu.

R- @Tomcio.   S- Pan Stanisław

R: Witam, czy to Pan jest właścicielem dwóch rakiet które są na terenie tego poligonu?

S: Tak, ja jestem właścicielem.

R: Skąd Pan je zdobył?

S: Kiedy była pierwsza wojna światowa postanowiłem takowe wybudować. Miały one być do wyrzutni namierzającej. Były stworzone do namierzania odrzutowców, lecz jak je już stworzyłem zabrakło mi materiałów na wyrzutnię. Stworzenie jednej zajęło mi około trzech tygodni, a drugą stworzyłem w dwa tygodnie.

R: Co chciałeś z nimi zrobić? Chciałeś sprzedać czy schować?

S: Na początku chciałem je sprzedać, lecz jak w 1981 ogłosili, że będą budować niedaleko poligon SAPD pomyślałem, że je oddam. Do dnia dzisiejszego są tam.

R: Dobrze, bardzo dziękuje za udzielone odpowiedzi, miłego dnia Panu życzę.

S: Dziękuje, Panu również życzę.

saaNSQ6.gif

Na tej naczepie można znaleźć różnego rodzaju skrzynie oraz beczki. W beczkach prawdopodobnie jest paliwo do pojazdów SWAT, natomiast w skrzyniach mogą znajdować się bronie lub amunicję. Skrzynie są przykryte zieloną płachtą przez co nie możemy zobaczyć z drogi co jest na naczepie, lecz jeśli przyjrzymy się z bliska zobaczymy, co na niej się znajduje.

9n6FZXU.gif

Zdjęcia powyżej ukazują, jak wygląda cały poligon z zewnątrz.

io7ekmX.png

I3feC73.png

Na zdjęciach powyżej SWAT ustawia się na miejscach i celują do ludzi z kartonów, przez co mogą poćwiczyć swoją celność.

vuvSyY5.png

A tak wygląda cały budynek ze środka.

627454713_koniecartykuu.png.c3d3067d18244bcfbb3159832940e62d.png

Artykuł: @Tomcio.

Korekta: @Kamcio.

Grafika: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.