Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na BocziX

bakss

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27109
Login: Tobiasz
Nick oskarżonego: BocziX
Powód skargi: VDM
Data zdarzenia: 14.05.2021
Dowody: https://prnt.sc/12xrrp6
Opis sytuacji: jechałem sobie na dm i mnie potrącił pare razy i sie zdenerwowałem i zrobiłem ss 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: posiadam muta kolega poinformowal go za mnie bo nie miałem jak inaczej ss - https://prnt.sc/12xsfoh

Po pierwsze § 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

[2021-05-14 23:27:06] [Output] : << [4] FranekMyszyglad: Przekazuje od tobiasz " Informuje O Skardze "
[2021-05-14 23:27:12] [Output] : >> [4] FranekMyszyglad: k

Po drugie, jak widać na załączonym zdjęciu byłeś na drodze, jechałem normalnie drogą a ty wpadłeś mi pod koła. Rowerkiem powinno jechać się po chodniku a nie wpadać pod koła i wymuszać potrącenie.

Prawa jazdy na rower nie ma. Jeśli jednak chcemy poruszać się dwukołowym pojazdem po drodze, a nie skończyliśmy jeszcze 18 roku życia, musimy mieć kartę rowerową. Jest ona wydawana od 10 roku życia. Upoważnia do uczestnictwa w ruchu drogowym. Takie samo prawo nadaje rowerzystom prawo jazdy kategorii A1 (motocykl o pojemności skokowej silnika do 125 cm3). Osoby powyżej 18 roku życia nie potrzebują żadnego dokumentu, który potwierdzi ich znajomość przepisów ruchu drogowego dla rowerzystów.

Na załączonym dowodzie, widać że bardzo dziwnym cudem mocno odleciałeś, pewnie jechałeś rowerkiem ale to mniejsza. 
Widzę także że nie utraciłeś przy tym zdrowia, jednak kierowca moonbeama powinien bardziej uważać, więc myślę, że zwykłe przepraszam ze strony oskarżonego załatwiło by sprawę.

Skargę odrzucam, lecz jednak liczę na przeprosiny ze strony oskarżonego. @BocziX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.