Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga

DPF

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27938
Login: Majjkot
Nick oskarżonego: Pawelor4 znany też pod innym nickiem jako luki1509
Powód skargi: Pożyczka
Data zdarzenia: 10.05.2021
Dowody: spacer.png2021-05-10.thumb.png.0a1253adb085f3782a2ea0e8b32526a7.png
Opis sytuacji:  Gracz Pawelor4 chciał dostać pożyczkę na 30k z racji tego, że był ze mną w organizacji to stwierdziłem, że mu pomogę. Umówiliśmy się że do Czwartku czyli (dzisiaj) spłaci mnie, ale nie odzywa się wcale i zniknął. Wysłałem mu odrazu pieniądze bez żadnych problemów bo miał daleko do urzędu, a był ze mną w organizacji jak wspomniałem więc po prostu szybko mu przelałem i tak w sumie cała sytuacja wygląda.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mam takiego zdjęcia ani dowodu, ponieważ od poniedziałku gdy mu kasę dałem nie widziałem go już na serwerze.

Na przedstawionym dowodzie nie widać zawartej umowy dot. pożyczki, prosiłbym o załączenie dowodu, który ukazuje zawarcie umowy pożyczki
image.png.c4c994a8f12e28b27e06b862ce8623b8.png
możliwe że było to w tym załączniku, który nie działa. Czekam na dowód zawarcia umowy pożyczki. @Majjkot

Dodam też, że oskarżony gracz jest obecnie zbanowany w związku z inną skargą.

Właśnie problem jest w t2021-05-10.thumb.png.9027fd85c391797c2a2541a71d00a56c.pngym, że nie było żadnej umowy tylko wcześniej z nim pisałem że chce pożyczkę to mu ją dałem

I to jest jedyny SS z czego jest tam napisane cytuje: Dobra ale nie oszukuj jesteśmy razem w org więc wiesz xd.

I nawet jeśli to mam świadków a tu jeden z nich:
image.png.789f33bdeaab30c8e39967380dbfc155.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.