Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Turismo-Czy to dobry wybór na wyścigi ?

hardmacus

Rekomendowane odpowiedzi

Nh4cDCr.png

naTqDnE.png

Witam w dzisiejszym artykule opowiem o Turismo oraz odpowiem na pytanie czy to jest dobry wybór do wyścigów.

VDgjwdI.png

Pojazd marki Turismo jest to w normalnym San Andreas drugi pod względem prędkości samochód, pierwszy to oczywiście Infernus, Gdy zamontujemy do Turismo napęd 4x4 jest to bardzo dobry samochód oczywiście jak będzie on miał przynajmniej Turbo i ECU z takim tuningiem może rozpędzić się do prędkości 280km/h oczywiście na maksymalnej pojemności skokowej silnik, która wynosi potężne 4.4dm3. Miałem okazje ostatnio jeździć Turismo gracza @MagiX który posiada ECU i Turbo oraz dodatkowo zestaw T3 czyli zestaw Torowy 3. Osobiście nie sprawdzałem pełnego vmaxu, ale myślę, że może się rozpędzić grubo ponad 300km/h. Dodatkowo wygląd Turismo jest bardzo interesujący, fabrycznie ma on spoiler dosyć wysoki co może poprawić jego przyczepność, wydech który jest sporych rozmiarów dodaje sportowego klimatu temu samochodowi. Gdy zamontujemy gwintowane zawieszenie do Turismo możemy go obniżyć dosyć sporo i wtedy dodajemy mu do wyglądu. Odpowiadając na pytanie czy Turismo nadaje się do brania udziałów do wyścigów na drogach asfaltowych to moim zdaniem jest to jeden z najlepszych wyborów.

k1AwIr0.png

GneWGx7.gif

6XmB8dU.gif

qYv5HHb.png

Autor: @hardmacus

Korekta: @Kamcio.

Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.