Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Bf injection-Czy nadaje się w off-road ?

hardmacus

Rekomendowane odpowiedzi

6SUHC98.png

naTqDnE.png

Witam w dzisiejszym artykule opowiem nieco o Bf injection oraz odpowiem na pytanie, czy nadaje się do jazdy w terenie czyli w off-roadzie.

VDgjwdI.png

Bf injection przez wielu uznawane jako buggy, samochód waży bardzo mało i jego maksymalną pojemnością skokową silnika jest potężne 4.4dm3. Seryjne bf injection myślę ze nie nadawało by się do terenu, zwłaszcza jeździe po błocie. Bardzo dużym minusem buggy w jeździe w off-roadzie jest niezabudowana klatka przez co najmniejsze błoto może ubrudzić kierowcę jak i pasażera. Gdyby ktoś jednak zabudował klatkę w bf injection to by to był bardzo dobry pojazd w terenie, ale niestety jeszcze nikt nie zabudował więc na razie się nie dowiemy czy to by było dobre rozwiązanie. Dużym plusem jest na pewno wygląd bf injection który jest naprawdę bardzo nietypowy ale ładny. A odpowiadając na pytanie czy bf infection nadaje się do jazdy w off-roadzie, myślę ze nie i myślę ze są o wiele lepsze opcje do jazdy w terenie niż właśnie bf injection.

k1AwIr0.png

knZAWcO.png

8HFesyh.gif
NFAS945.png

Autor: @hardmacus
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.