Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na filipppxx.vin

Nitro

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 23542.
Login: CzajA.
Nick oskarżonego: filipppxx.vin.
Powód skargi: oszustwo podczas sprzedaży pojazdu.
Data zdarzenia: Ciężko określić, wydarzyło się to dawno, lecz ze względu na dobrą znajomość dawałem więcej czasu na spłatę.
Dowody: Niestety nie mam dostępu do tak dawnych logów.
Opis sytuacji: Podczas sprzedaży pojazdu marki Sultan, gracz pisał, że auto jest PFT bez nitra/baku, zakupiłem pojazd, okazało się, że pojazd posiada poszerzenia z przodu lecz z tyłu już nie. Montując poszerzenia na tył straciłbym poszerzenia na przednich oponach, więc domagałem się zwrotu pieniędzy od gracza, ten zapewniał mnie, że zwróci wszystko w maksymalnie 1 dzień. Notorycznie pisałem do tego gracza, lecz ciągle mówił mi to samo.. "Sprzedam auto to oddam" po czym na /og widnieje ogłoszenie "Kupię coś do ***k", więc nie wiem jak gracz posiada pieniądze na kupno pojazdu lub montaż nitra/baku (jak się chwalił na czacie ogólnym) a na zwrot pieniędzy niestety nie ma.. Może wydać się to śmieszne, lecz 24k to dla mnie dość duża suma. Dodam tylko, że dałem tyle czasu na spłatę z powodu dobrej znajomości, gracz potrafił kilka godzin przesiedzieć u mnie na tunerze.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.573db39f63ffb58abaa08877ebb54237.png

1 godzinę temu, filipppxx.vin napisał:

po 1 sam upewniales sie przed zakupem czy pojazd ma poszezenia po 2 sprzedales tego sultana i chcesz kase 

Zgodzę się z tym co napisałeś lecz nie w 100%.. Przy sprzedaży pojazdu masz obowiązek wymienienia co ma a czego nie ma, ty zrobiłeś to w taki sposób, aby wartość pojazdu była wyższa niż jego realna. Oszustwo to oszustwo, pojazd widziałem, nie przyglądałem się zbyt wiele z racji, iż cena mnie satysfakcjonowała. A nawet jeśli widziałem tego sultana to i tak powinieneś mnie powiadomić, że nie ma poszerzeń przed sprzedażą, a nie po 😉. Swoją drogą, gracz, któremu sprzedałem sultana nie chciał dać dobrej oferty ze względu na poszerzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.