Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga Na Supportera

Cartier

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 25814
Login:  BigKebab
Nick oskarżonego: YooNKO
Powód skargi: zostało mi zabrane prawko po znajomości i dostałem muta za to że napisałem że dzia za ss koleżka z administracji zostanie wyjeb*ny
Data zdarzenia:  06.05/2021
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci>IMG_20210506_115428.thumb.jpg.73ae3f5e00c0317e1a07861d3bc2844b.jpg
Opis sytuacji: szavteec przeleciał bokiem cały zakręt chciałem go wyminąć ale i tak udeżyłem i chciał za to pieniądze później do mnie pisze że mi po znajomości prawko ogarnoł nie zależy mi na jakimś banie dla szavteec tylko na tym żeby nie bylo takich ludzi w administracji bo to lekka przesada 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: jest napisane dzia za ss wiec raczej wiadomo po co ten ss

Wypowiem się w tej skardze z powodu iż to jest to mój ziomek, podesłałem mu screenshoty jak we mnie wjechałeś i jak wyzywałeś mnie na pm. Uważam, że skarga jest napisana bez sensu dlatego, że dostałeś kare za swoje złe zachowanie czytał on logi oraz specował Cię jak ładnie jezdzisz pod prąd. Dodam coś jeszcze, następnym razem nie kozacz i nie pisz takich rzeczy w internecie skoro masz 12 lat i nie umiesz nawet napisać skargi w odpowiednim dziale oraz nawet nie potrafisz napisać poprawnie skargi na pana @YooNKO kochanego administratora który szybko obczaił discorda i dał Ci kare, z fartem grubasku 🙂

Taktyczny edit: Za nadaną kare nie powinno się pisać skargi bo jest automatycznie odrzucana dzięki za uwagę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.