Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wyścigi - Co musisz wiedzieć?

Norbercik.

Rekomendowane odpowiedzi

nagowek.png

naTqDnE.png

Witam w dzisiejszym artykule, opowiem Wam trochę wyścigach dla kierowców, którzy chcą rozpocząć swoją przygodę jako kierowca rajdowy

5V20MaL.png

Wyścigi na tym serwerze są jednymi z ważniejszych rzeczy, dzięki którym możemy zamontować m.in. Bodykity lub Nitro. Im większy level posiadamy, tym mamy więcej możliwości. Możemy również na nich zarabiać, lecz nie liczmy na zbyt wiele. Aby robić takie wyścigi, trzeba posiadać Zestaw rajdowca, dzięki któremu możemy startować w różnych wyścigach. Mamy tutaj takie zestawy jak: Wyścigowy, Uliczny oraz Torowy. Teraz zaprezentuje wam kilka wyścigów, którymi będą mogli zainteresować się osoby bez takowych zestawów.

VDgjwdI.png

79p7VxU.gif

Pierwszym wyścig, który omówię, znajduje się w kanałach Los Santos niedaleko kuriera oraz kutrów na Ocean Docks. Na takowy wyścig nie ma żadnych wymagań, więc nowi rajdowcy na pewno znajdą tu miejsce dla siebie. Średni wynik, który pokonuje tutaj każdy rajdowiec wynosi około od 6 do 11 sekund.

5V20MaL.png

8rHPvdS.gif

Drugi wyścig znajduje się na opuszczonym lotnisku w Las Venturas niedaleko skupu drewna w Las Payasdas. Tak samo jak w przypadku pierwszego wyścigu nie ma tutaj żadnych wymagań prócz posiadania swojego auta. Średni wynik pokonywania takiego wyścigu wynosi podobnie jak do poprzedniego to około od 6 do 11 sekund.

5V20MaL.png

Poprosiłem o wywiad jednego z nowych rajdowców

R - Redaktor: @Norbercik.            K - Kierowca

R: Witam Trainee Norbercik. z Redakcji Project News. Czy mógłbym Panu zadać panu kilka pytań?
K: Pewnie, słucham uważnie.

R: Od kiedy Pan rozpoczął swoją przygodę z wyścigami?
K: Odkąd pamiętam, interesowałem się wyścigami, w sumie zaszczepił to we mnie Ojciec -Johnny. W wieku ośmiu lat zapisał mnie na gokarty. Wtedy po raz pierwszy poczułem adrenalinę oraz dreszczyk emocji w tej pięknej rywalizacji jako są wyścigi.

R: Czy wyścigi sprawiają Panu przyjemność?
K:  Od zawsze, jak w każdym sporcie są wygrane i przegrane, lecz największą radość sprawia mi uczestnictwo w nich. 

R: Co jest najtrudniejsze w takowych wyścigach?
K: Wydaje mi się że najtrudniejsze w takich wyścigach jest przełamanie stresu, lecz jego szczypta nie daje mi 100% pewności siebie, przez co daje z siebie wszystko, żeby zająć jak najlepsze miejsce.

R: Jakie jest Pana największe osiągnięcie w wyścigach?
K: A więc osiągnięciem, z którego jestem najbardziej dumny jest wygranie wyścigu "O złoty tłok" pod Banderą legendy oraz najlepszego kierowcy w historii wyścigów rajdowych Hudson Hornet.

R: Jakim pojazdem rozpocząłeś swoją karierę, czym ścigasz się aktualnie i jaki jest twój wymarzony pojazd?
K: Jasne, pierwszym moim pojazdem była moja malutka pchełka - Flash. Mam bardzo dobre wspomnienia z tym pojazdem. W późniejszych latach używałem wielu różnych pojazdów m.in. Comet GT, Sultanem, Elegy, oraz Tampą Daytona. Aktualnie moim oczkiem w głowie jest moje Banshee Viper. Jeżeli chodzi o mój wymarzony pojazd, takowego nie mam, lecz na pewno jest wiele ciekawych pojazdów, którymi z miłą chęcią chciałbym spróbować swoich sił.

R: To już koniec wywiadu. Dziękuje Panu za odpowiedzi oraz za poświęcony czas.
K: Nie ma problemu, dziękuje za przeprowadzony wywiad.
NFAS945.png

Autor: @Norbercik.
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.