Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Elegy - hit czy kit

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

35qZ1ZT.png

naTqDnE.png

Witam w już, przed ostatnim artykule w tej serii, dziś opowiem o samochodzie, marce Elegy, zapraszam.

VDgjwdI.png

Elegy, jest to bardzo popularne auto, nie z powodu osiągów, czyli prędkości maksymalnej czy przyśpieszenia, tylko z świetnych proporcji do driftu, jest to zdaniem wszystkich 
graczy, najlepszy driftowóz w San Andreas, osiągi też ma dobre bo bez przyśpieszenia, by nie był w tej dziedzinie taki świetny, również auto ma fabryczny napęd na tył, więc nie 
trzeba wydawać na to kaski. Elegy również ma fajne vizu, czyli zderzaki i dużo więcej, często na różnych zlotach lub g1 dochodzi do czołówki. Silniki w tym pojeździe to są od
2.9 do 3.7, salonowo wychodziły do 3.3 w benzynie, a 3.7 można tylko samemu zrobić za 50 tysięcy dolarów, a zwiększa to osiągi bardzo dużo, również turbo które daje niesamowitą
różnice w przyśpieszeniu, a skutkuje to tym że auto może robić o wiele bardziej widowiskowe drifty czy po prostu lepiej jeździć, prędkość maksymalna tego samochodu fulltune z
zestawem wyścigowym 3 to około 260 - 270 kilometrów na godzinę, czyli całkiem dobrze, podobnie do aut takich jak Jester, Buffalo, też moim zdaniem nie ma sensu zakładać do tego
auta zestawu driftowego pomimo że to jest driftowóz, bo Elegy samo z siebie bardzo dobrze driftuje a o wy zestaw, też skraca prędkość maksymalną do 220, a kosztuje więcej niż
lepszy dla tego auta wyścigowy 3. Elegy kupimy w salonie San Fierro Downtown za cenę około 270 tysięcy dolarów. 

5V20MaL.png

s3unD1F.gif

Właściciel Elegy postanowił mi udzielić wywiad na jego temat, zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Pressman _PeMaR_     K: @Kacpiiierek - Właściciel Elegy.

R: Witam, redaktor Pressman PeMaR, redakcja Project News.
K: Witam, z tej strony EMR II Kacpiiierek z San Andreas Medical Department kłania się.
R: Czy udzielisz mi kilka pytań na temat Elegy?
K: Z chęcią.
R: Od kiedy masz ten pojazd?
K: Elegy posiadam już około tydzień, wymieniłem się za moonbeama id 646.
R: Dlaczego Elegy?
K: Według mnie najlepsze auto z całej gry. Pięknie leci bokiem, prędkość maksymalną, też ma dosyć niezłą.
R: Czy masz w nim jakieś modyfikację?
K: Jasne, auto posiada ecu, turbo, gwintowane zawieszenie oraz lpg. Jeśli chodzi o modyfikacje wizualne to posiada spoiler, rejestracje, felgi oraz lampki.
R: Jak przez ten czas sprawuje się pojazd?
K: Bardzo dobrze, nie miałem z nim żadnych problemów.
R: Dziękuję za wywiad, chcesz może kogoś pozdrowić?
K: Jasne, pozdrawiam @Bl4zer, który posiada klucze do owego pojazdu 🙂
R: Ja również pozdrawiam i miłego dnia!

5V20MaL.png

1dncgSn.png

Podsumowując, Elegy to świetnie auto do każdej dziedziny, najbardziej do driftu, właściciel powiedział nawet że jest to najlepsze auto w San Andreas, więc ja polecam kupić auto.
Dziękuje za przeczytanie wywiadu i do już ostatniego z tej pięknej serii!

NFAS945.png

Autor: @_PeMaR_

Korekta: @Kamcio.

Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.