Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sultan - hit czy kit

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

0ScqamJ.png

naTqDnE.png

Witam, dzisiaj zawita do artykułu Sultan, opowiem o nim podstawowe rzeczy, zapraszam.

VDgjwdI.png

Sultan, to z pewnością najszybsze rodzinne auto w San Andreas, dużo osób by nie powiedziało że to rodzinne auto, bo jest to niesamowite szybkie auto i drugie najszybciej 
przyśpieszającym autem w San Andreas, od razu po Turismo. Sultan jest też samochodem, dla miłośników aut wizualnych, ponieważ jest do niego bardzo duży asortyment prze różnych
części, zderzaków, progów i tak dalej. Do Sultana, nie trzeba montować napędu 4x4, bo ma go wbudowany, gdy wyjeżdża z fabryki, to daje na start świetną przyczepność i lepszą
skrętność pojazdu. Silniki w tym samochodzie są takie same jak w Jesterze czy Buffalo od 2.9 do 3.7 tylko w benzynie, dają bardzo duże i świetne osiągi samochodowi, vmax 
Sultana full tune z zestawem wyścigowm 3, to jest 272, a z zestawem torowym 3 jest to niesamowita prędkość 298 kilometrów na godzinę, paliwo oczywiście o oznaczeniu 98, dzięki
tym osiągom i bardzo dobrym przyśpieszeniem Sultan jest świetnym autem na wyścigi, dragowe, szosowe, terenowe czy z zakrętami. Sultana kupimy za około 260 tysięcy dolarów w 
salonie umieszczonym w San Fierro, dzielnica Downtown, według mnie jest to niska cena na to, co daje auto.

5V20MaL.png

lXdJIS7.gif

Właściciel Sultana z bogatym tune udzielił mi wywiadu, zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Pressman _PeMaR_     A: @AlimentoS - właściciel pojazdu.

R: Witam, redaktor Pressman PeMaR, redakcja Project News.
A: Witam Serdecznie, w czym mogę pomóc?
R: Czy udzielisz wywiadu na temat Sultana?
A: Pewnie.
R: Od kiedy masz ten pojazd?
A: Pojazd został zakupiony jak i ztuningowany w 100% z pieniędzy mojej organizacji. Pojazd zakupiłem na początku 2021 roku.
R: Dlaczego Sultan?
A: W organizacji prowadzony był konkurs, w którym ludność zdecydowała, aby zakupić sultana oraz go stuningować.
R: Czy masz jakieś modyfikację w nim?
A: O ile się nie mylę, pojazd jest Full tuning, bez nitra.
R: Jak przez ten czas sprawuje się pojazd?
A: Bardzo dobrze, rzadko idzie spotkać go na bazie, gdyż praktycznie cały czas nim ktoś jeździ, co mnie niezmiernie cieszy.
R: Czy polecasz Sultana, innym graczom?
A: Jasne, bardzo przyjemny w prowadzeniu pojazd, szybki oraz przede wszystkim 4 osobowy.
R: Dziękuję za wywiad, chcesz może kogoś pozdrowić?
A: Jasne, że tak. Cieplutko pozdrawiam całą moją rodzinę, czyli organizację The Always, również pozdrawiam cieplutko moich ludzi z biznesu Project News oraz frakcję SARA.
R: Ja również dołączam się do pozdrowień i miłego dnia.

5V20MaL.png

0idANVR.gif

Podsumowując Sultan jest to bardzo dobre auto, zdaniem właściciela pojazdu i moim, jak widać ma duży ruch w organizacji, czyli na pewno jest dobry, dziękuję za przeczytanie
artykułu i zapraszam do następnego z tej serii i innych, do zobaczenia.

NFAS945.png

Autor: @_PeMaR_

Korekta: @Kamcio.

Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.