Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na FALKO

Kazafka

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 20639
Login: Kazafka
Nick oskarżonego: FALKO
Powód skargi: Wymuszanie zbyt dużej kwoty na naprawę auta x2, nie chciał oddać potem kasy.
Data zdarzenia: 27.04.2021
Dowody[Imgur]
Opis sytuacji: Generalnie, wyjeżdżałem sobie ze spawna, nagle Pan o nicku FALKO postanowił wjechać na spawna, co zaskutkowało kraksą. Według niego, wyjeżdżałem pod prąd, więc żeby nie robić już większej dramy, zapłaciłem mu tyle ile chciał, chociaż byłem świadom, iż płacę za dużo. W sumie zapłaciłem mu $350 dolarów, jednak historia chatu pozwoliła mi tylko zrobić zdjęcie wiadomości, w której potwierdzona jest płatność $200 dolarów dla tego Pana. Po przyjechaniu do mechanika, okazało się, że naprawa jego samochodu kosztowała $15 (jak sam napisał), więc powiedziałem mu, żeby oddał mi pieniądze. Oddać pieniędzy nie chciał, a w czasie pisania reporta (komendą), postanowił opuścić serwer.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Niestety, nie zdążyłem zrobić ssa wiadomości, w której napisałem mu, że został zreportowany, ponieważ kiedy użyłem komendy /report użytkownika nie było już na serwerze :[. Jeżeli jest to możliwe, możecie popatrzeć logi serwera i zobaczyć, że napisałem do tego gracza prywatną wiadomość, która zawierała tekst w stylu: "reportuje cie""reportuje to" itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.