Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Cichy bohater - pożar kamperów

CeglaXD

Rekomendowane odpowiedzi

PEF3Lvl.png

naTqDnE.png

Witajcie, dziś przedstawię Wam, pożar przyczep campingowych, w okolicach Flint County, dodatkowo w artykule zawarty jest wywiad z pracownikiem SARA.
Zapraszam do czytania.

VDgjwdI.png

Dnia 17.04.2021 roku około godziny 23:00, straż pożarna dostała zawiadomienie o pożarze przyczep campingowych w Flint County, kiedy straż pożarna już przyjechała i ugasiła pożar, wtedy to usłyszeli niemrawe krzyki.
Po dłuższej chwili, okazało się, że to były krzyki mieszkańca jednej z przyczep, który leżał pod kartonami, gdyby nie szybka interwencja jednego z pracowników SARA, człowiek ten by już nie żył.
HtsRc3N.gif
Po dłuższej chwili, na wezwanie straży pożarnej, przyjeżdża karetka, wraz z ratownikami medycznymi, którzy ruszyli w stronę poszkodowanego, zaczęła się interwencja medyczna.
Po dłuższej chwili poszkodowany się budzi, gdyż był nie przytomny, wtedy to ratownicy zaczęli opatrywać go, w momencie kiedy on kucał, by jako tako mógł wrócić do siebie.

TD9B2hj.gif
VxgEDuQ.gif
Minęło 10 minut, poszkodowany został załadowany na noszach do karetki, po czym odjechał on w stronę szpitala, po dłuższej chwili odjechali też strażacy.
Tak się zakończyła interwencja, niestety nie znamy powodu pożaru, lecz bardzo się cieszymy, osoba która tam była, jest zdrowa.

Gzqqb1L.png

Miałem przyjemność przeprowadzić wywiad, z pracownikiem SARA, który wezwał służby porządkowe na te zdarzenie.
R- Redaktor @CeglaXD              P- Pracownik SARA @AlimentoS

R- Witam, Pressman CeglaXD – Redakcja Project News. Czy mógłbym Panu zadać kilka pytań odnośnie tego zdarzenia?
P- Witam, Doświadczony Pracownik AlimentoS z SA Road Assistance. Pewnie, w czym mogę pomóc?
R- Więc tak, zacznijmy od początku, czyli do początku pożaru, Czy wie Pan jak mogło dojść do tego zdarzenia?
P- Niestety nie wiem, lecz podejrzewam celowe podpalenie.
R- Czy możliwe jest to, że podpalaczem mógł być poszkodowany tego całego zdarzenia?
P- Niestety nie jestem w stanie tego stwierdzić. Przyczyny tego zdarzenia będzie ustalała policja. Warto dodać, że nie wiadomo dokładnie, czy było to podpalenie.
R- Jak wiem, dzięki Tobie zjawiła się tutaj straż pożarna, czy wiedziałeś, że wewnątrz działki, może znajdować się człowiek?
P- Sytuacja wyglądała tak, że podczas codziennego patrolu, zauważyłem pożar na tym osiedlu, na miejscu zjawili się zadysponowani strażacy, Ci następnie przystąpili do gaszenia pożaru. W tym momencie jeden z strażaków odnalazł pod kartonami nieznanego mężczyznę i przystąpił do działań. W trakcie rozmowy z mężczyzną poszkodowany stracił przytomność oraz funkcję życiowe, lecz dzięki szybkiej reakcji strażaków udało się je przywrócić. Po przyjeździe karetki mężczyzna ten zaczął się wybudzać. Następnie ratownicy medyczni przystąpili do działań, po czym pojechali z poszkodowanych do najbliższego szpitala.
5V20MaL.png
W tym momencie, podszedł do nas strażak i prosił na bok pracownika z SA Road Assistance.
Po dłuższej chwili, pracownik SARA powrócił do mnie, aby kontynuować wywiad.
5V20MaL.png
R- Wznówmy więc wywiad, przed chwilą podszedł do nas strażak, czy wiadomo jest coś o stanie zdrowia poszkodowanego?
P- Poszkodowany będzie żył, to jest najważniejsze. Szczegółów podać nie mogę z przyczyn oczywistych.
R- Rozumiem, gdyby nie Pan, poszkodowany najprawdopodobniej by odszedł, jak się czujesz z faktem, że dzięki Tobie osoba ta będzie żyć?
P- Jestem przede wszystkim dumny z siebie, lecz jest to też moja praca. A pamiętać należy, że człowiek ten żyje głównie dzięki strażakom oraz ratownikom medycznym, gdyż to oni go odnaleźli i ratowali mu życie. Ja tylko wykonywałem swoją prace.
R- No dobrze, w takim razie ja już Pana nie trzymam oraz życzę miłego dnia.
P- Dziękuję i wzajemnie.

NFAS945.png

Autor: @CeglaXD
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.