Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na yeeciok

Xan

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Yeeciok>

UID: 19277
Login: Tripz
Nick oskarżonego: yeeciok
Powód skargi: celowa prowokacja. 
Data zdarzenia: 26.04.2021
Dowody: wszystko w logach i w ss
Opis sytuacji: Chciałbym podkreślić że kolega był na służbie jak to pisał. Jeśli ja dostałem muta za prowokacje. Chciałbym żeby on dostał to samo. Bo jednak też mnie prowokował. Nawet mnie obraził pisząc że mi po zębach przejedzie. Gdy ja tylko się zapytałem z grzecznośći czy jezdzi radiolką. Według mnie kolega nie godnie reprezentuje frakcje sapd. Ale wiem że też burgundu lubi dawać pouczenia i da mu pewnie. Więc pisze tutaj skargę na niego. Pisanie że mi przejedzie po zębach, będąc na służbie jest coś nie tego. A i jeszcze pisał że mi ich  brakuje co też zwiąże się z prowokacją. A więc chciałbym dodać ze mnie obraził bo nie mam dwóch jedynek. Wnioskuje o muta. dla niego. To była bardzo niemiła obraza. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: dam ss. 

yeciok2.png

sdds.png

yeeeciok32.png

yeeciok.png

Co do skargi nie prowokowałem cie tylko odpowiadałem na Twoje zaczepki to ty ze swoimi kumplami ciągle wysyłaliście prowokujące bindy dostaliście ostrzeżenie po czym muta, następnie ja otrzymałem ostrzeżenie po którym skończyłem się udzielać na chacie premium. Także prowokujesz mnie dzień w dzień więc nie wiem na co liczysz.

2 minuty temu, yeeciok napisał:

WhiteTiger pisal na chacie premium żebyście się ogarnęli

Pisanie na czacie premium nie jest warnem. Po za tym na czacie premium może to dotyczyć każdego. 

Jeśli nawet to było do nas to iteż się ciebie dotyczyło a ty nie zaprzestałeś. Więc Pozdrawiam 

Przed chwilą, yeeciok napisał:

Otrzymałem mute na 2h za prowokacje na chacie premium.

Witam nie chcę aby Whitetiger, dał mu muta. Chcę a by była rozpatrzona przez Admina.

A i wspomnę dostałem na 5h gdy on zaczął prowokować on dostał na 2h.

Czekam na Admina niech on rozpatrzy tą skargę. Pozdrawiam 

2 minuty temu, yeeciok napisał:

Dał mi kare nie zważając na skargę i dostałem mute za prowokacje w waszą stronę iż zescrollowal on sobie console

Ale jakim prawem ?, Skarge chcę aby rozpatrzył admin może ci już zdjąć ją. Czekam jak ci nada karę admin 

Podkreślam  Yeeciok wtedy był na słuzbie jak pisał tak o mnie. 

Czekam Na admina lub Rcon. 

A i ja dostałem na 5h on dostał na 2h z czego on zaczął całą prowokacje. 

Gracz został już ukarany za prowokacje na chacie premium

1 godzinę temu, _.TrapshitXyz._ napisał:

Podkreślam  Yeeciok wtedy był na słuzbie jak pisał tak o mnie. 

Jeśli uważasz to za konieczne, możesz złożyć skargę na pracownika w odpowiednim dziale w celu innych konsekwencji ze strony zarządu SAPD.

Jeśli chodzi o to kto rozpoczął kłótnię - myślę, że to sprawa między wami. Jeśli uważasz że kara była nadana nieprawidłowo / omyłkowo / niesłusznie możesz spróbować wyjaśnić sprawę bezpośrednio z administratorem nadającym - WhiteTigerem.

Odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.