Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na yeeciok

szewczykk

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11542
Login: szewczykk
Nick oskarżonego: yeeciok
Powód skargi: 0rp pościg 
Data zdarzenia: 04.23
Dowody: 

Opis sytuacji: Cadet yeeciok kazał mi sie zatrzymać nie mam pojęcia dla czego chciałem naprawić auto i dal binda żebym wylaczyl auto itd więc zacząłem uciekać jakiś przypadkowy chlop zaczął mnie podczas ucieczki taranować a yeeciok zamiast cos napisać żeby odjechał czy coś to tylko patrzył jak mnie ziomo taranuje i chwile cadet yeeciok również zaczął mnie taranować kompletnie bez powodu bo jechałem normalnie, gdy juz miałem rozwalony silnik postanowiłem uciekać na nogach po czym wskoczyłem do wody. Po jakiś czasie yeeciok również wskoczył do wody i podczas gdy plynął a ja skoczyłem z mostku użył komendy /zakuj w wodzie. Gdy próbowałem mu przetłumaczyć że Fail'a robi i 0rp przez te tarany bez powodu i komende w wodzie itd nic to nie dało i wsadził mnie na 2h do więzienia. Dowody macie na nagraniu więc macie pokazane że kolega 0rp robi mam również świadków którzy potwierdzą i też mu mówili że nie może mnie pitować bez powodu. Liczę na jakieś odszkodowanie i ukaranie "Policjanta" który nie ogarnia frakcji SAPD
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @yeeciok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.