Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

It's my House #10 - Przyczepy mejwa0318

Dolus

Rekomendowane odpowiedzi

1566421044_Nagwek.png.b857eea59f7fd2ddce6ffa4c48d291d2.png

INFORMACJE.png.9f183cd29af771ce1a1ab4641b033786.png

Witam w kolejnym, już ostatnim - czyli dziesiątym wydaniu serii wywiadów pt. "It's my House".

PASEK.png.c30ac63efd67cef6a0c126b7b3ba5a96.png

W dniu dzisiejszym przeprowadziłem wywiad z użytkownikiem mejwa0318. W wywiadzie można dowiedzieć się o tym wspaniałym domie z podjazdem - w Fort Carson! Zapraszam do przeczytania.

WYWIAD.png.60dddf5aba57a97d3f656160708b47f9.png

R - Junior Pressman  @VoTeR.           U - Użytkownik @mejwa0318

R: Witam, Junior Pressman VoTeR.- Redakcja Project News. Czy mógłbym zadać Ci kilka pytań?

U: Siemanko, jasna sprawa.

R: Gdzie znajdują się Twoje domki?

U: Osiedle znajduje się obok miasteczka, Fort Carson dokładna lokalizacja, jego nazywa się Bone County Lil' Probe Inn To jest osiedle mapowane poprzez administrację RCON. Posiadam tu Wszystkie domki oprócz jednego, ponieważ koleżka jeszcze na mnie nie przepisał mało, bywam na serwerze. Z domkami była straszna rozsypka, ponieważ na te domki musiałem czekać długi, czas mieli je różni gracze 2 domki przepadły pewnym graczom i wykupiłem je, a następnie ciężko zarabiałem na wykupienie pozostałych domków od graczy.

R: Co zdecydowało, że wybrał Pan te domki?

U: Zdecydowało mnie, to tak jak wyżej już wspomniałem, ze pewnym graczom przepadł domek i od tamtej pory spodobało mi się te całe osiedle i postanowiłem zrobić tu bazę organizacji.  Spoko lokalizacją tych domków blisko wszędzie domki jak by nie patrzył to znajdują, się na środku mapy.

R: Jak te domki trafił w Pana ręce?

U: Przepadł dla jednego z graczy i go wykampiłem w nocy, gdy było mało graczy.

R: Jest Pan zadowolony z tej lokalizacji?

U: Tak jak najbardziej fajna lokalizacja, piękne osiedle.

1550262177_Gifotoczenie.thumb.gif.b4c604aa72992f2ce6ad2838ba29944a.gif

R: Długo Pan tutaj mieszka?

U: Uu no trochę się zejdzie ok. 3 miesiące może więcej.

R: Czy warto tutaj mieszkać?

U: Jeśli miał b to przeliczyć na opłacanie domków i pilnować, aby ich nie stracić to ciężko to opisać, Ale jeśli chodzi o wygodę dojazd do różnych miast to oczywiście, że tak.

R: Mieszka Pan tutaj sam, czy na przykład z rodziną?

U: Mieszkam tu z dobrym kolegą, z którym znam się poza serwerem o nicku malysz, I tak, że moja organizacja ma dostęp do wszystkich aut, jak i do domków.

R: Ile pojazdów zmieści się na terenie wszystkich domków?

U: Uu ciężko by zliczyć Chwilą oblicze mniej więcej, Około 100 aut pomieścimy, W tym motorki jakieś u boku.

R: Co mógłby Pan opowiedzieć o swoich pojazdach, które tutaj stoją?

U: O kurde długo by tu opowiadać, Powiem tak, moich pojazdów znajduje się tutaj 10 bodajże. Najlepsze z nich to będzie raczej bufallo, które nie dawno kupiłem, Posiada full tune bez baku. Następne po nim będzie to stratum, On ma w3 turbo v5 ecu v4 i wizualnie ft. Trzeci będzie to walton go dopiero, będę robił nie dawno wstawiłem do nie go lampki oraz glebę. Silnik ma na max Plus bodykit. A no i dodam, że każde z moich autek jest na id poniżej 10k prócz manany, która zakupiłem za 3k diselek oczywiście. Reszta moich autem ma tylko max silniki i wizualne.

1137157291_GifAuto.thumb.gif.ae873cbadb563786448c61773c926212.gif

R: Jakie są plusy posiadania tylu domków na tym samy osiedlu?

U: Jedyne plusy, jakie z tego są to pięknie wyglądające osiedle no i szybki dojazd do wszystkich miast. Więcej plusów nie będzie, ponieważ opłata takich domków to 100$, czyli 600 ponieważ znajduje się tu 6 domków, a wiadomo jak się opłaca to od razu na miesiąc albo i więcej.

R: Jakie są minusy posiadania tylu domków na tym samy osiedlu?

U: Jest minus jedynie taki, ze administracja rcon nie chce się zgodzić na wstawienie bramy, na te osiedle ponieważ jest duża ilość domków. A musi być jeden mam nadzieję, że w końcu jakoś przekonamy ich na dodanie, tutaj radia serwerowego bankomatu bramy i tym podobnych jak na razie osiedle jest zamykane w sposób, taki ze zastawiamy po prostu autem, a jeśli ktoś by je od holował to zbytnio no nie może, bo jest to osiedle 1 osoby, więc może na nim robi to co chce.

R: Co możemy znaleźć wewnątrz wszystkich domków?

U: Tyle, co w zwykłym kempingu klasycznym ogrzewanie zwane kozą umywalkę lodówkę kanapę tapczan oraz stół, a no i jeszcze telewizor.

2013749191_Gifrodek.thumb.gif.39f1d9b8fc0e78c90bbc40a95fd47390.gif

R: Jakie jest Pana ulubione pomieszczenie?

U: Tak jest tylko 1 pomieszczenie, chyba kanapa stół i piwko.

R: Chciałby Pan kogoś pozdrowić?

U: Oczywiście mojego kolegę znanego, że świata realnego, który także zajmuje się opłacaniem tych domków oraz dopieszczaniem całego osiedla.

R: Także pozdrawiamy, dziękuję bardzo za poświęcony czas, miłego dnia Panu życzę!

U: Dziękuje bardzo, życzę miłego dnia.

Ramka.thumb.png.2b123c042985c0727e593362e676564d.png

692840762_PASEKZLOGO.png.75c658cb1c434071cb27280ac759cabe.png

Autor: @VoTeR.
Korekta: @AlimentoS
Grafika: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.