Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

It's my House #7 - Dom z podjazdem Yogo

Dolus

Rekomendowane odpowiedzi

1917506448_Nagwek.png.0a426c0ccea7f7fdc21edd7afabe59d1.png

INFORMACJE.png.e25a82f8d4f15cbaf2647a3ebc3f7c23.png

Witam w kolejnym, już siódmym wydaniu serii wywiadów pt. "It's my House".

PASEK.png.59489aacd4dbdeb20868c3ee1dccdc05.png

W dniu dzisiejszym przeprowadziłem wywiad z użytkownikiem Yogo. W wywiadzie można dowiedzieć się o tym wspaniałym domu z podjazdem - w Las Venturas! Zapraszam do przeczytania.

WYWIAD.png.b24109ccbfe8ada281b57f6854390eba.png

R - Junior Pressman @VoTeR.      U - Użytkownik @Yogo

R: Witam, Junior Pressman VoTeR.- Redakcja Project News. Czy mógłbym zadać Ci kilka pytań?

U: Witam, z chęcią odpowiem na pytania.

R: Gdzie znajduje się Twój domek?

U: Mój dom znajduję się w Las Venturas obok kutrów rybackich.

R: Co zdecydowało, że wybrał Pan ten dom?

U: Do wybrania tego domu skłoniła mnie okolica cicha, spokojna, nie daleko praca, oraz duży parking, i niska cenna za dzień.

R: Jak ten dom trafił w Pana ręce?

U: Dom kupiłem od poprzedniego właściciela, który chciał zmienić okolice na inną.

R: Jest Pan zadowolony z tej lokalizacji?

U: Tak jestem zadowolony, okolica jest bardzo wygodna, wszystko znajduje się pod ręka np.: stacja paliw, mechanik, kościół oraz wiele innych rzeczy.
Jednakże lepiej byłoby jakby przenieśli, parking rybaka dalej, bo hałas samochodów strasznie przeszkadza, i niszczy przyrodę.

1311122925_gifotoczenie.thumb.gif.bfbbbd9ef003666261e11991e632004d.gif

R: Długo Pan tutaj mieszka?

U: Mieszkam tutaj od 2 miesięcy i jestem z tego zadowolony, i nie planuje przeprowadzki w najbliższym czasie.

R: Czy warto tutaj mieszkać.

U: Zależy od osoby, czego oczekuje co się jej podoba, jeśli ktoś lubi przyrodę i w miarę cichą okolicę to na pewno znajdzie tutaj swój azyl.

R: Mieszka Pan tutaj sam, czy na przykład z rodziną?

U: Mieszkam ze swoją ekipą: Ja, Zixcio, PsychoGzib, Kubajow, Kiper, Jamato.

R: Ile pojazdów zmieści się na terenie domu?

U: Jak je ładnie uporządkuje to myślę, że moja posiadłość pomieści 8 pojazdów oraz 2 motory.

R: Co mógłby Pan opowiedzieć o swoich pojazdach, które tutaj stoją?

U: Na mojej posesji znajdują się pojazdy marki Grenwood 2000id, którego kupiłem w okazyjnej cenie, Walton 3000id z bodykitem, Previon tzw. pojazd wyścigowy, super szybkie super GT, lecz drogie w naprawie ps. nie polecam, Jester bardzo dobry samochód, którego udało się kupić w cenie okazyjnej, Schafter moja bandit fura najlepsze auto pod drift, Stratum rodzinne auto dla każdego Januszka, Alpha z bodykitem od wazzupa, oraz elegant auto do jazdy na po mieście.

1315976797_gifauto.thumb.gif.0c9cf0112574c15b4263a0abdcaced63.gif

R: Jakie są plusy posiadania takiego domu?

U: Na pewno miejsce, gdzie można zrobić grilla, zaparkować auta oraz co najważniejsze spać, wziąć prysznic.

R: Jakie są minusy posiadania takiego domu?

U: Dla mnie minusów nie ma.

R: Co możemy znaleźć wewnątrz domu?

U: Wewnątrz domu znajdziemy Łazienkę, Kuchnie, 2 pokoje oraz saunę.

138330842_gifrodek.thumb.gif.d0f29fb5e5fa70f37a272e17ca3f830e.gif

R: Jakie jest Pana ulubione pomieszczenie?

U: Łazienka w niej można zrobić najważniejsze potrzeby.

R: I mam ostatnie pytanie, które może ciekawić czytelników.
W jaki sposób Pan zarobił na to wszystko, może jakieś rady jak Pan do tego doszedł?

U: Majątek swój zebrałem ciężko pracując, na różnych pracach np.: kutry kosiarki drwal, trochę zajmowałem się handlem samochodami, teraz aktualnie żyje z pensji pracownika SARA.

R: Także pozdrawiamy, dziękuję bardzo za poświęcony czas, miłego dnia Panu życzę!

1338789325_ramkakoniec.thumb.png.5726c9364867c7f5bc71f88c0df8488c.png

1663584975_PASEKZLOGO.png.68a4e9ab1eae34426953e147d34eefe5.png

Autor: @VoTeR.
Korekta: @AlimentoS
Grafika: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.